- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се лекува разбито сърце ?
От както се разделихме с приятеля ми / ще стане месец на 7ми/ не съм писала тук.. а само като се сетя колко често писах в " Какво бихте казали на гаджето си в този момент " .. еми да казахме си всичко и ВСИЧКО приключи. Налягат ме едни мъчителни мисли ...
Но ето ме пак тука .. в 12 и половина вечерта , чудейки се как да обесня всичко което ми се върти в главата и всичко което ме разкъсва ,ама бая яко , отвътре...
Той .. той беше този на който дадах всичко което имах , този на който подарих сърцето си , този който допуснах тооолкова близо, този на който позволих да стигне го леглото ми, този който омая главата ми , този който ме обичаШЕ , и който аз ОБИЧАХ,този който през първите 4 месеца беше СЕБЕ СИ , ЕДИНСТВЕНИЯ , НЕПОВТОРИМИЯ , а през следващите 2 се превърна в един от тях.. и ме нарани с детските си постъпки и безотговорни действия , Tази връзка беше по-различна..беше нещо красиво..истинско..усещах как и двамата не можехме един без друг..разделяхме се за 30 минути и вече си липсвахме..какво да кажа...беше като приказка, всеки един момент ми беше скъп, безценен.Можех с часове да стоя, да го гледам и да си мисля колко се гордея с него..и отсреща получавах нужното, дори и повече. сякаш аз бях центъра на света му..и той на моя.
Сега когато вече не е мой.. припознавам всички в него.. всичко ми напомня за него.. убива меее , където и да ида каквото и да правя , всички спомени ме преследват, когато го видя изтръпвам и ми се разбърква стомаха , а очите ми се пълнят със сълзи .. нз какво да правя вече .. Как се лекува разбито сърце? Сърце пострадало от първата любов? Няма да го забравя, не мога , а и ми изглежда невъзможно .. мъчи ме страшно мого .. още мечето ми стои на леглото и още си нося камънчето от него .. още снимките са ми в компа и още плача с глас.. Няма ги силните чувства вече, остана само празнотата, да това е чувствам се празна , всякъш с него си е отишла и част от мен ... НО ВИНАГИ в сърцето ми ще има някаква част и за него..
Просто исках да споделя.. страшно тежко ми е .. всеки ден главата ми се пръска просто , а аз не мога да направя нищо, дори нз къде да ида и какво да подхвана да върша , не ям , абе някво еднообрразие , като робот съм , едни и същи спомени .. всеки ден . Помощ![]()
If I played you like a toy?
Лекува се с операция. Но мисля,че щом е разбито и за тям няма шанс.
Преживей го.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Спираш да извикваш болката в съзнението си. Решаваш, че трябва да продължиш напред. Преглъщаш, поемаш въздух и вече си прекрачил границата.
Лесно е.
По-трудно е да приемеш, че хланченето няма да го върне. Да приемеш вътре в себе си, искам да кажа. Да приемеш, че всичко е зад гърба ти и повече няма да имаш общо с този човек. Защото в момента ти свързваш мислите си с миналото. И може би вярваш някъде дълбоко в себе си, че вкопчвайки се в спомена, съдбата ще те съжали и... Абе... типична човешка слабост.![]()
Мечето и снимките ще значат нещо, докато ти вярваш, че значат нещо. Иначе са просто торба, пълна с дюнапрен, и стари файлове в компа. Това е.
А, и "After death comes life"
all day... all night... what the fuck?!
С бръснарско ножче само...
С капчица. Лепи всичко.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
И аз минах през това,просто се изправяш и си казваш,че всичко продължава,нишо не е загубено.Има една велика реплика-''Това което не ни убива,ни прави по-силни'',такаче просто трябва да се изправиш,ще боли,ще боли адски много,но това е...потърси утеха в приятелите си,родители някой,който те разбира и по това както си го обяснила разбирам че те е използвал само да си легне с теб.Не си заслужава да се съжаляваш и да плачеш.Изправяш се и продължаваш напред.![]()
![]()
УСПЕХ
Лекува се като му позволиш да обича отново. Без задръжки. И оставиш спомените там където им е мястото - в миналото.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Лекува се с времето.Започни да си търсиш занимавки.Лято е можеш и на работа да се хванеш,помагй повече вкъщи,излизай по-често(но не говори за него,защото така започваш да се самосъжаляваш и вместо да се забавляваш навън,започваш да се жалваш пред приятелите си).
Много боли,вярно е!Но живота е пред теб.Някой ден може и да се смееш на вълненията,който те обземат сега.Вярно е,че тъгуваш по спомените,но не е ли това тъга по онова,което си имала(мин.време),онова,коет се е променило и дори и да се върне ще е друго!
Каква е причината да скъсате?(отговори първо на себе си,после ако искаш и можеш го напиши и тук!)
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Buuu, мила времето е единственият лек.И ,аз мислих,че няма да мога да забравя бив6ият си дето ме заеба, но време се мина , и вече ми е се тая. Хич не ми пука за него.Сега имам нов по свестен.Държи net клуб,итн.и струва много повече от другият.
мила авторке.. няма лек никой не може да ти помогне. абсолютно същата история е с мен.. става месец откакто се разделих с НЕГО след половин годишна връзка. всичко ми напомня за него спя с една плюшка която той ми подари плача на снимки и тарся любовта му.. потрай,поплачи си на воля помни хубавите моменти а ако го обичаш се опитай да си го върнеш.. само ако си заслужава и не е лайно като моя да тръгне с друга на втория ден.. ;]
След още един месец ще започнеш да посвикваш, след друг - още повече и т.н. След година вече ще се опитваш да си спомняш, но болката ще е нищожна. И така минава много време и след 2-3-4 години той загубва своя смисъл. Загубва всякакъв смисъл, стига да си го поставиш за цел.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от valdesbg
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от valdesbg
Излез,може вече да ти става банално от тези наши думи,но това е решението-излез,разнообрази ежедневието си,смей се,забавлявай се.
Болката никога не спира.Спира да ти пука,че те боли. (:
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Много много гадно...Само времето може да те оправи...Успех дано го забравиш по бързо![]()
съгласна съм с BigBadWolf
има само едно друго нещо,но ...
... да си намериш друг и да се опиташ да го забравиш ...![]()
50мл варена кайсиева ракиица на 80C
салата краставици и домати но да са ГМО + малко краве сирене но без мляко да е обезателно
компания на добри приятели (познати, използвачи)
+ подправка за вкус време и други забавления отвличащи вниманието ти.
п.п няма точна рецепта, трябва да чакаш, да си силна да продължиш макар и без него, да отвориш сърцето си, да живееш всеки ден и да се радваш на всеки миг, дори и да не можеш времето ще те научи, той е най-коварното същество но и най-полезното.
И имам нещо много любимо, което в твоя случай в същото.
Само, че при теб се отнася за него. Успех
Можеш да плачеш, затова, че тя си е отишла
Или да се усмихнеш, затова, че си я имал!
Можеш да затвориш очи и да се молиш тя да се върне
Или да отвориш очи и да видиш всичко, което ти e оставила!
Сърцето ти може да е пусто, защото не можеш да я видищ,
Но може и да го напълниш с любовта, която си изпитвал към нея!
Можеш да обърнеш гръб на утре и да живееш във вчера,
Или да си щастлив, че идва утре, защото си имал това вчера!
Можеш да плачеш и да затвориш съзнанието си за всичко,
Или да направиш това, което тя винаги е искала:
да се усмихваш, да отвориш очи и да продължиш напред!
Дейвид Харкинс
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
няма смъсул да си го връщам.. няма смисъл да се боря .. не мога да го накарам да е насила с мен , а и дори и да мога то ще е само за нуждите му , а аз не искам изкъствена връзка в която пак само аз ще давам.. няма смъсъл да правя каквото и да било , нямам сили , нямам му доверие , не мога да допъсна да ме нарани отново . Но се питам далки ако му го позволя , това ще ме накара после да го превъзмогна по лесно, дали ще ме направи по-силна ? Заслужава ли си пак да хабя нерви , сълзи сили и да храня празни надежди че ще се е променил ?! Този който трябва да се бори е ТОЙ , защото така и не осъзна колко много го обичах, така и неразбра че аз бях тази която тостави него на чво място .. никоя друга няма да му го позволи. А ако го направи , то значи и нея ще превърне в едно нищо. Бяхме заедно 6 месеца, съжалявам само за последните 2 , но всичко което се случи през тях убива това, което ме кара да се усмихна през 4те месеца преди това. Няма да мога да го забравя, просто след време ще претръпна пределно ясно ми е.. но все още немога бе хора , как бих могла да забравя всичкокоето бяхме и всичко което можехме да бъдем ? Насълзяват ми се очите. Той пропиля всичко.. взе даденото му от мен и си поигра с него, поигра си с всичкото ми АЗ, и ме захвърли.. ей така като някаква кукла , с която вече не му се играе... Жалкото е ,че така и не разбрах причините поради които се разделихме, и жалкото беше че като го попитах дали съм му омръзнала , той ми отговори -не . Знам че още ме обича и че винаги ще ме помни , това донякъде ми дава още сили. На 16 години е .. живей му се , още не е готов за сериозна връзна и не може да ми осигъри такава, прекалено не узрял е още ,че да разбира и осъзнава какво прави. Компанията му го превърна в типичния курвар..офф мн е вярна поговорната ,че с кавито се събереш , такъв ставаш ! Движише се с някви 20 годишни и нагоре .. хах , и понеже баща муе починал когато ебил на 12, няма от кой друг да взима пример. Не слуша брат си /24 г/ нито майка си.. а те толкова мн ме уважаваха и ми имаха доверие . Хората още говорят за нас.. приятелите му още питат кво е станало.. всички ни се радваха .. сега като ме питат просто задминавам и се правя че не чувам , понеже пак ми се пълнят очите... Но и това ще мине , просто редом с хубавите , трябва да се сетя и за лощите моменти , понеже именно те трябва да ми отворят очите и да ми дадът сили да премина напред . Но боли... защото обичах истиснки .Първоначално написано от no0name3
If I played you like a toy?
само ти можеш да си помогнеш,никой друг,знам че те боли всички сме преживяли раздяла като твоята ,но каквото е било било продалжи на пред не се връщай в спомените защото повече ще те боли![]()
Лекува се .. с приятели, с купони, забавлявай се, не мисли за това! Света не свършва! Знам че ти е тежко, но ще мине, ще го забравиш няма как да е иначе![]()
Имам абсолютно същия проблем като теб авторке :/ той ме заряза, след 1 месец тръгна с друга и е влюбен в нея...забрави ме...след всичко, което каза и направи.... след всички думи, всички прекарани мигове, целувки, прегръдки, усмивки, погледи любовни...сякаш всичко изчезна и се изпари за него..а аз дадох всичко от себе си за тази връзка..абсолютно всичко и това е проблема
Сега се чувствам празна, куха, сякаш светът и животът е свършил, защото той е с друга и на друга казва колко я е обичал..а до скоро това бях аз
Разбитото сърце не знам как се лекува, може би му трябва време или нова любовнадявам се да мине, но ме е страх, че няма
боли от любовта много боли
![]()
Просто се постарай да не мислиш за него , а в случаите когато това стане , просто си помисли , че не е единствен на този свят , бъди по-оптимистична , сигурен съм , че не е съвършен и ще намериш нещо , което определено ще обичаш по-силно ! :P
Ей, я се стягай ! Винаги след раздяла боли, била съм ама в АБСОЛЮТНО същата ситуация като теб преди година, мн се тръшках, не виждах надежда, исках само него, плаках много, спомените изплуваха, лягах и ставах с тях.. НО това не помага.. бъди силна, мисли за друго, излизай с приятели.. зареждай се с хубави емоции, не е толкова трудно, ще ти е гадно.. може би още малко или много, но пък не е края на света. Както ти казах и аз бях така преди.. а сега ? Сега съм адски влюбена в едно прекрасно момче и вярвам, че и ти след време ще откриеш човек, който наистина ще те заслужава и всичко ще е наред. Знам че сега може би си мислиш "Амаа не, аз искам само него", но след време сама ще се убедиш в думите ми : ) Айде успех !
.!.