- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се лекува разбито сърце ?
няма смъсул да си го връщам.. няма смисъл да се боря .. не мога да го накарам да е насила с мен , а и дори и да мога то ще е само за нуждите му , а аз не искам изкъствена връзка в която пак само аз ще давам.. няма смъсъл да правя каквото и да било , нямам сили , нямам му доверие , не мога да допъсна да ме нарани отново . Но се питам далки ако му го позволя , това ще ме накара после да го превъзмогна по лесно, дали ще ме направи по-силна ? Заслужава ли си пак да хабя нерви , сълзи сили и да храня празни надежди че ще се е променил ?! Този който трябва да се бори е ТОЙ , защото така и не осъзна колко много го обичах, така и неразбра че аз бях тази която тостави него на чво място .. никоя друга няма да му го позволи. А ако го направи , то значи и нея ще превърне в едно нищо. Бяхме заедно 6 месеца, съжалявам само за последните 2 , но всичко което се случи през тях убива това, което ме кара да се усмихна през 4те месеца преди това. Няма да мога да го забравя, просто след време ще претръпна пределно ясно ми е.. но все още немога бе хора , как бих могла да забравя всичкокоето бяхме и всичко което можехме да бъдем ? Насълзяват ми се очите. Той пропиля всичко.. взе даденото му от мен и си поигра с него, поигра си с всичкото ми АЗ, и ме захвърли.. ей така като някаква кукла , с която вече не му се играе... Жалкото е ,че така и не разбрах причините поради които се разделихме, и жалкото беше че като го попитах дали съм му омръзнала , той ми отговори -не . Знам че още ме обича и че винаги ще ме помни , това донякъде ми дава още сили. На 16 години е .. живей му се , още не е готов за сериозна връзна и не може да ми осигъри такава, прекалено не узрял е още ,че да разбира и осъзнава какво прави. Компанията му го превърна в типичния курвар..офф мн е вярна поговорната ,че с кавито се събереш , такъв ставаш ! Движише се с някви 20 годишни и нагоре .. хах , и понеже баща муе починал когато ебил на 12, няма от кой друг да взима пример. Не слуша брат си /24 г/ нито майка си.. а те толкова мн ме уважаваха и ми имаха доверие . Хората още говорят за нас.. приятелите му още питат кво е станало.. всички ни се радваха .. сега като ме питат просто задминавам и се правя че не чувам , понеже пак ми се пълнят очите... Но и това ще мине , просто редом с хубавите , трябва да се сетя и за лощите моменти , понеже именно те трябва да ми отворят очите и да ми дадът сили да премина напред . Но боли... защото обичах истиснки .Първоначално написано от no0name3
If I played you like a toy?