.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

супер тесните дънки

Вярто ли е че те правят по-сраб ?

Ааа и друг върос имам ! Току що изядох 150г пуканки със сол (смятай къв чувал е това ) и направо се пресолих Ще умра . Кво да правя да изхвърля солта по-бълзо много вода ли да пия

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    не пий вода тя задържа солта в организма
    организмът ти сам ще ихвърли солта
    а за дънките не мисля че правят човека да изглежда по-слаб

Humans need fantasy to be human.

супер тесни дънки, ако можеш да се вмъкнеш в тях поне, е окей
    ама ако нямаш хубави крака и горе-долу поне слаба талия, 'щото те притискат горе, и що има коремче и паласки, излиза много грозно..
    иначе не пий вода по-добре, тя задържа солта в организма

Град
    Варна
    Тц-тц...

Все си мислех, че не е възможно човек да си мисли подобни неща, но ето, че е. Работила съм в магазин за дънкови облекла и толкова много жени си въобразяваха, че като си сложат тесни дънки, ще станат по-слаби, че бройката им бях загубила... А вярвай ми, резулататът е грозен! По-добре се погрижи за тялото си, за да изглежда добре в тесни дънки или се обличай според фигурата си.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa

тии чуваш ли се бе момиче ? Водата задържала солта по голяма глупост не бях чувала ... Солта задържа течностите в организма и за това ТРЯБВА да се пие вода за да се пречисти организма неслучайно във всички диети трябва да пиеш по 2 литра вода на ден

♥ And as we lie beneath the stars we rеalize how small we are ♥

Мега фен Аватара на Colouring
    Това за дънките е глупост.Като сложих супер тесни дънки и ако нямш хубава фигура знаеш ли на какво ще заприличаш? Ще ти се очертава всеки един недостатък.Освен това-ако в талията също ти са тесни.. и като сложиш някоя прилепнала блузаааа....става УЖАС!

Град
    [На Метри От Земята]
    БОЖЕЕ..
    Просто аз

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Освен, че няма да те направят по слаба, влияят зле на кръвообръщенито и водят до разширени вени и целулит...

Мега фен
    Амии, да речем, че водата разрежда натрия (т.е. солта) в кръвта, така че не се правете на много знаещи. И все пак не прекалявай с водата, де.
    А за дънките – НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако си с хубава фигура дънките само ще я подчертаят !
    Обаче ,ако си пълна или имаш неоформена фигура, (например краката ти да са като 2 забити кола ) въобще ама въобще няма да е приятна гледка.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от xxsunshinexx

тии чуваш ли се бе момиче ? Водата задържала солта по голяма глупост не бях чувала ... Солта задържа течностите в организма и за това ТРЯБВА да се пие вода за да се пречисти организма неслучайно във всички диети трябва да пиеш по 2 литра вода на ден
    съжалявам объркала съм се разбрала съм го обратно
    Humans need fantasy to be human.

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Значи зависи от фигурата.Не дали си пълна или слаба а да ли имаш голямо дупе или паласки.
    Ето как седят тесни дънки на човек с паласки http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...t_jeans203.jpg
    А ето как седят на човек с малко по-голямодупе (изобщо не е дебела,много е сладка с тия дънки) http://images.buddytv.com/artist-pho...sa-3700446.jpg
    Затова,кажи дупе или паласки..Така по-добре ше ти помогнем..
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Re: супер тесните дънки

Цитирай Първоначално написано от Shmahao
    Вярто ли е че те правят по-сраб ?

Ааа и друг върос имам ! Току що изядох 150г пуканки със сол (смятай къв чувал е това ) и направо се пресолих Ще умра . Кво да правя да изхвърля солта по-бълзо много вода ли да пия
    бълзо пий вода

нямам нито паласки нито задника ми е голям но съм висока и не кокалеста . Имам месо по себе си .... и са нали е модерно да няммаш и аз си се чудя на акъла за кво ми пука кво е модерно ....

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Права си..Носи каквото ти харесва,и каквото мислиш че ти седи добре..аЗ отдавна спрях да се интересувам от хорското мнение..
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    [b]не пий вода тя задържа солта в организма
    Ти куха ли си ма?
    СОЛТА задържа водата

Не гледай колко са тясни,а намери правилната кройка за теб (тази която те прави най-слаба и в която най-много се харесваш)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си