.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Сама си го направих... и сега???

По принцип нямам проблем с кожата, но преди цикъл винаги ми се появяват по няколко пъпки. Този път обаче от нерви ли, не знам, но разранихн едната и тя взе, че се възпали и стана ужас. Вече 2 дни е така, постояно се възпалява. Въпросите ми са 2.

1. С какво да я мажа докато съм в нас? Имам си кремче Здраве. Тази нощ бях я намазала, но е доста разранена и не виждам изобщо ефект. Нещо друго да знаете ефикасно?

2. Днес ми се излиза, но е на доста видно място( и все пак ще изляза!). Въпросът ми е как да я прикрия най-добре? Имам си и коректор и фон дьо тен. Просто не съм много наясно 1-во коректора или другото? Не съм на "ти" с гримирането, но сега ми се налага.

Честно да ти кажа удивих се от резултата от....паста за зъби.Четох го някъде,реших да опитам.Преди да си легна се намазах,стана коричка на другия ден,като падна го намазах още веднъж и остана само петънце.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Честно да ти кажа удивих се от резултата от....паста за зъби.Четох го някъде,реших да опитам.Преди да си легна се намазах,стана коричка на другия ден,като падна го намазах още веднъж и остана само петънце.
    Мисля че това с пастата за зъби е за херпеси не за пъпки.

Значи, ако ще слагаш фон дьо тен не използвай коректор просто няма смисъл или ако ще слагаш коректор не слагай фон дьо тен.Но с коректор ще е по-добре, за да не я замарсиш с фон дьо тена.(И аз не съм много на 6 с гримирването, но това го научих от братовчетка ми. )
    За премахването или смаляването на пъпката ти препоръчвам да я почистиш с тоник за почистване и после пак крем "Здраве" или "Бочко" тези кремове правят чудеса. Ти си пробвала със "Здраве", но то не става от едно мазане.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Мисля че това с пастата за зъби е за херпеси не за пъпки.

Значи, ако ще слагаш фон дьо тен не използвай коректор просто няма смисъл или ако ще слагаш коректор не слагай фон дьо тен.Но с коректор ще е по-добре, за да не я замарсиш с фон дьо тена.(И аз не съм много на 6 с гримирването, но това го научих от братовчетка ми. )
    За премахването или смаляването на пъпката ти препоръчвам да я почистиш с тоник за почистване и после пак крем "Здраве" или "Бочко" тези кремове правят чудеса. Ти си пробвала със "Здраве", но то не става от едно мазане.
    Проблемът е, че е доста зачервена и ако сложа само фон дьо тен, мястото ще стои по тъмно от останалата част от лицето. Затова питах дали има някакв начин този ефект да го няма?

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Като начало е наистина добре да направиш това, с няколко мазания предполагам ще ти се получи..Колкото до коректорът и фон дъо тен-а лично аз не ти ги препоръчвам точно в този момент..

Ми пудра, руж мажи-клепи пък к'фото стане . Успокой се тези пъпки изчезват бръзо. Незнам мисля, че с коректора ще е най-добре, но нека момичетата, които са по-комптентни по този въпрос да изразят мнение.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Ми пудра, руж мажи-клепи пък к'фото стане . Успокой се тези пъпки изчезват бръзо. Незнам мисля, че с коректора ще е най-добре, но нека момичетата, които са по-комптентни по този въпрос да изразят мнение.
    минават... но явно я замърсих и вече 2 дни е така. Но аз съм си виновна.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    имах подобен проблем с разранена пъпка, само че не на лицето. Мазах я с крем здраве, със спирт я дезинфекцирах .. нищо не помогна - стоя си 3 месеца без да зарастне. После си купих един заздравяващ крем на Aroma Greenline с алое и за 2 дни пъпката зарастна. Този крем направи чудеса, а даже не беше и скъп - 2-3 лв

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    С едно мазане НЕ става..Иначе и аз веднъж опитах това със пастата за зъби - наистина действа..
    Та както и да е..По-добре сложи коректор - макар,че не ти препоръчвам нито фон дьо тен,нито коректор точно в този момент..Но ти си решаваш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Абе не знам за какво е пастата за зъби,ама не пречи да се опита.На мен ми помогна.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен
    Spasatel.

Значи пъпката повече не я дразни,за друг път също да си знаеш.Ако ти се появяват подкожни(те НЕ СЕ СТИСКАТ) си вземи ихтиол.Той помага пъпката да набере по-бързо за да може по-бързо да се махне.В този случай с тази е добре да я мажеш със спирт и след това дебел слой крем здраве върху нея и така спи вечер и си стой у вас.Пъпката няма да мине за един ден.Колкото за прикриването и.Каквото и да сложиш тя винаги ще се личи,но можеш да я тушираш малко.Това става по следният начин-купуваш си зелен коректор(той неутрализира червенината),който ще помогне и за лекуването и,мажеш върху нея.След това нанасяш обикновен коректор,за да се прикрие зеленото и омекотяваш границите с четка за коректор,ако не с тампонче за уши.После внимателно нанасяш фон дьо тен,като внимаваш да не изтриеш коректора и след това пудра.Ако след като си нанесла фдт и пудра пак се личи леко пъпката,мацни внимателно малко коректор.Това е

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Салицилов спирт,след хубаво почистено лице,вечер+ леко кремче(за да успокой кожата,след това). Но това се прави веднага,а не да чакаш 2 дена.Колкото по-рано,толкова по-добре.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    На стадиона за бягане.
    Мажи с крем 'Спасател', на мен ми помага.
    Иначе може да я прикриеш с коректор
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    Lyon
    аз имах абcолiuтно същия проблем .. мазах го там с крем ЗДРАВЕ .. ама стана още по зле и отидох на лекар .. и ми предписаха едно за мазане .. ама не знам дали става за всяка коja .. така по добре отиди на лекар да ти предпишат нещо :P
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Според мен пастата за зъби може и да помага, защото дезинфекцира. Случвало ми се е да имам херпес и го 'излекувах' с най-обикновена пастичка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си