.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

На какво ви е научило гаджето?

е, тук определено не става дума за уменията ви в леглото под инструктажа на любимия. Става дума за духовните и моралните ценности, които ви е дал човекът до вас. Какво се е променило в характера ви от както сте заедно, по- добри хора ли сте станали, как се чувствате и изобщо как ви влияе гаджето? Вие сте.
    Имало едно време..

Супер фен
    Абсолютно нищо.Той беше, наркоман и боклук.

Не е толкова лесно да имаш връзка колкото изглежда именно той ми помогна да осъзная смисъла на една връзка.. Той ме научи винаги да вярвам и да имам надежда.. Той ми показа, че хората могат да се променят към по-добро, когато обичат. Той ме научи да проявявам повече разбиране, научи ме какво е компромис . С него изживявам много "първи" неща от рода на съвместен живот и т.н. Като цяло той ме научи само на положителни неща както и аз научих него на много неща.. И още и Още мога да пиша..

На нищо. Той беше боклук.. Като изключим това, че ми показа, че наистина съществуват такива боклуци..
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Като цяло май аз съм бил учителя във всичките връзки.Имаше една за която незнаех че пуши трева,аз успях да я науча ,да си пуши само цигарите.Другата имаше приятели отрепки,които я муфтеха за пари...Отворих й очите.Да обръщат внимание на оценките си и как да ги подобрят.Да постъпват правилно в дадени ситуаций.Мен ме научиха ,да не вярвам толкова в уш искрената женска обич.

Май за учител не ставам, ама и за ученик не ме бива. Но едно поне мога да кажа - научил съм ги да осъзнават колко много губят. И рано или късно ми ревът... ама вече късно е.
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Научи ме да обичам истински !

Голям фен
    II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

slun4ice
    Хора много , Човеци малко !

Хубава темичка.
    Оо,на много неща ме научи.Научи ме,че една връзка не е просто физическо преживяване,като целувки и пр.,а че е нещо много повече,затова много му благодаря.Той ме научи да обичам.Научи ме,да знам що е уважение и истинска обич.Преди нямах такова чувство и не знаех какво е.Научи ме да ценя живота и,ако се разделим,да не тъжа за него,а да си намеря друг,който да обичам също като него.

Супер фен Аватара на spopi
    По точно аз се научих да мразя и да не вярвам в любовта. Забравих какво е доверие и поставям стени между себе си .

Какво ме научи ли? Хмм труден въпрос при положение колко много трябва да се изброява...Научи ме най вече да Обичам истински ...Научи ме как да уважавам даден човек..как да се справям сама в трудни ситоации...как да преодолявам всяка пречка пред пътя ми...Научи ме, че никога в една връска не е важно дали сте правили секс или не ...Научи ме да го ценя и да му имам доверие във всяко отношение... И най вече НАУЧИ МЕ ДА ГО ОБИЧАМ !!!

Мега фен
    Град
    <3
    Интересно...всички неща,които сте научили би трябвало да ги знаете и без да сте имали гадже.

"Научи ме да обичаМ" - всеки обича човече. На това няма как НЯКОЙ да ви научи.
    "научи ме да не се доверявам на всички" - туй трябва да си малоумен,че да не го знаеш
    "Научи ме на уважение" - доста жалко ако преди това не сте знаели какво е
    "научи ме да ценя живота" - че не сте ли го ценили преди това?

П.П Няма да се променя (да изневеря на своето и на това,което държа) заради някой си. Променям се единствено в отношенията ни. Т.е усещам,че с времето и с всеки ден ми е по-близък.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Love3e .. или там както си ..Да те научи и на граматика. Няма да е лошо.

Иначе .. научи ме, че ... не трябва да си правя грандиозни планове за бъдещето, защото нещата почти винаги се прецакват.
    Научи ме, че колкото и искрено да звучат думите, в един момент се оказват поредната лъжа...

Положителното е ... че ме научи да обичам себе си.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Интересно...всички неща,които сте научили би трябвало да ги знаете и без да сте имали гадже.

"Научи ме да обичаМ" - всеки обича човече. На това няма как НЯКОЙ да ви научи.
    "научи ме да не се доверявам на всички" - туй трябва да си малоумен,че да не го знаеш
    "Научи ме на уважение" - доста жалко ако преди това не сте знаели какво е
    "научи ме да ценя живота" - че не сте ли го ценили преди това?

П.П Няма да се променя (да изневеря на своето и на това,което държа) заради някой си. Променям се единствено в отношенията ни. Т.е усещам,че с времето и с всеки ден ми е по-близък.
    Акуратно мнение от модераторката с което се съгласявам.Нещата които може да ми предложи е различното си мислене по някой теми.

ми да ви кажа на нищо ,срам май аз само съм го научила поне на нещо

Научи ме да пуша, да играя футбол и също така ме научи да ям кисело мляко

Сега за по-сериозните неща, но горните 3 са черешката на сладоледа
    Моето бивше гадже ме научи, че животът не се поднася на тепсия и трябва да се боря, за да постигна своето. Но ме научи да бъда истинска само с тези, които истински уважавам и обичам. За другите- лицемерие и добра актьорска игра

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ShtrudeL ако се замислиш сигурно ще се сетиш за поне 2-3 ситуации,в които може да спреш да обичаш (било то роднина,приятел,гадже ...) и след време с помощта на някой твой близък да се научиш отново да го обичаш.
    Що се отнася до доверяването - едно е да знаеш,че не трябва да се доверяваш на всеки (включително и на близки и/или приятели) и съвсем друго да МОЖЕШ да не им се доверяваш.Второто си е чиста и проста Наивност,а не малоумие!!!
    За уважението - може да се има предвид уважение към самия човек (т.е. към гаджето на този,който го е написал).
    За цененето на живота - когато човек загуби някой свой близък роднина или приятел може да попадне в такава депресия,че да загуби смисъл да живее ... Точно тогава може да се появи човек,който отново да върне желанието за живот във въпросния човек.

Това,че за теб някои неща не са "нормални" не означава,че за всички е така Както аз (а и повечето писали тук,предполагам) не съм съгласна с твоето твърдение,че не би се променила заради някой (реално погледнато всеки се променя,когато има дълга и сериозна връзка с някого ... макар и несъзнателно,просто човек започва да се нагажда и да свиква с неща,свързани с човека до него,което си е точно промяна),така и ти не си съгласна с нещата от по-горе,но това не прави никоя от двете ни "малоумна" или нещо подобно

По темата:
    Научи ме да му вярвам безрезервно.
    Научи ме да изразявам чувствата си,а не просто да ги тая в себе си.
    Научи ме да да бъда себе си,а не да се крия зад различни маски.
    Научи ме да ценя повече малките радости в живота.
    Научи ме и на още няколко неща,но те са прекалено лични ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

На какво ме е научил ли.. ами на доста неща ..хах. Аз покрай него се осъзнах като истински човек и видях реалността .. Научи ме да бъда търпелива, да проявявам повече разбиране.Покрай него разбрах какво е това компромис.Той ми отвори очите, че не всички са такива на каквито се правят.Около него ,заради мой собствени действия се научих да бъда по отговорна и внимателна в действията и постъпките си.Той беше този който ме научи, че немога винаги да оставям себе си на заден план и да се съобразявам с другите.Той беше човека, който успя да ме кротне и да ме вкара в пътя.Аз успях да го науча как да се държи с едно момиче.. или по - точно как да говори с едно момиче, защото много често казваше неща, които... просто е трябвало да си премълчи.. Разбрах какво е това да обичаш и да държиш адски много на някой, да те е страх да не го изгубиш.Той ми показа онзи свят изпълнен с любов, мечти, страст .. И честно казано аз не искам да го променям повече, без значение дали има нещо което ме дразни в него или не.. Просто такъв си го харесвам и обичам.. иначе просто няма да е същия човек в който съм се влюбила

научи ме да не се страхувам от чувствата си и да ги изразявам
    научи ме, че утре-то не е гарантирано за никого и че трябва да живея в настоящето, а не в бъдещето
    от него научих и че мечтите са едно от най-важните неща в живота и че трябва да се бориш със всичка сила за това, което искаш и да не се отказваш, да не се отчайваш
    аз от своя страна го научих да обича или поне той така твърди каза, че съм променила много живота му и т.н. и т.н.
    мда вече не сме заедно, но никога няма да го забравя страхотен човек е

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Предишния ме научи да ценя това, което имам.. А сегашния, хм.. да имам вземане-даване само с хора, за които ми пука.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

да се друсам . Гадна утрепка

Научи ме,че когато искаш нещо толкова силно то става,стига да вярваш в него и да не се отказваш.
    Научи ме,че физическия контакт не е единствен м/у двама.
    Научи ме да обичам истински,научи ме,че с воля всичко се постига.
    Научи ме и ми помогна.
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Не мога да кажа, че ме е научил на нещо, но за жалост не мога да кажа, че аз съм го научила на нещо. Единственото, което проумях с времето е, че наистина много го обичам и заради това съм готова на всякакви компромиси.

Мен пък ме научи да пиша огледално, да рисувам графити и ме научи как сама да си "изобретявам" разни неща
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    In the middle of Nowhere
    Промени ми стила на музика и сега осъзнавам,че по този начим ми е променил и характерът...Иначе на него не му пукаше много много за мен..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си