- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На какво ви е научило гаджето?
О боже! Та нали и да има човек,който да те връща към определени чувства/емоции...който да ти помага и напомня някои неща...той просто те...покрепя/побутва по рамото...ти винаги си ги знаел и си бил научен от преди...(би трябвало!) Всичките неща,които сте научили уж от гаджетата си си ги знам и съм си ги откривала сама и са абсолютно елементарни.Първоначално написано от 3oPuTy
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
целия ми любовен живот ме е научил че алкохола и наркотиците ПОМАГАТ! в краина сметка винаги само те ми остават...След като разпръснах позитивната си аура съм готов за подвизи
![]()
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice
Научи ме как да го въртя на малкия си пръст. Обаче след това ми омръзна и...
Всъщност беше първият, в който се влюбих. Научи ме, че няма смисъл да се правя на някоя друга, аз съм си аз. Всъщност не беше първият, който ми го е казвал, ама само на него повярвах.Може би само затова съм му благодарна, останалото ми е навличало предимно проблеми.
Хмм. Не знам на какво ме е научил, т.е. знам, но не е на нито едно от нещата, които вие изброихте, та... тези неща си ги знам още от... и аз не знам откого.
С него имаме различни интереси и както аз му обяснявам някои неща и го обогатявам, така и той мен. Но да тръгне да ме учи, че трябва да уважавам, да бъда себе си?! пхаха
На едно НИЩО! Срещам само кучки...на к'во може да ме научи?!?!?![]()
![]()
![]()
Научи ме да обичам както никога до сега !![]()
![]()
Научи ме да отстоявам позициите си. Научи ме да не се оставям да ме тъпчат. Научи ме да бъда силна в обществото и душичка насаме с него (той самият е такъв). Научи ме да не спирам да опитвам, щом искам нещо. Научи ме да не мисля за страха, а да действам докато не е станало късно. Научи ме, че нещата от живота са просто събития - нито начала, нито краища на нещо. Научи ме да разбирам какво искам и че не е толкова трудно да го знам. Научи ме да признавам всичко, дори грешки, които не е толкова наложително да признавам ... а просто за да съм откровена. Научи ме, че всеки ден е хубав щом аз самата се събудя с тази мисъл. Научи ме, че никой не може да ме промени, ако аз не го поискам. Научи ме, че мога да променя всичко, което искам, стига наистина да го искам. Научи ме, че няма пропилени шансове, просто натрупан опит. Научи ме да споделям дори и най-притеснителните неща, без да се срамувам от тях. Научи ме, че да се усмихнеш не е крайният резултат на щастието, а именно с това се започва.
Чертата в характера му, която най-много харесвам и на която ме научи е, че всички сме хора и после сме различни.
P.S.: Страхотна тема! Не бях мислила досега за тези неща.
Научи ме да бъда себе си.
Научи ме да слушам dnb.
Научи ме да прощавам непростимото.
Научи ме да обичам по най-чистия и велик начин.
Научи ме да разпознавам истинското от фалшивото.
Научи ме да вярвам в себе си.
....
....
и ме заеба.![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
+ 1 и да мисля преди да върша някой неща...Първоначално написано от rebeccaa
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Поздравления за темата наистина е мнохо хубава![]()
Той ме научи да вярвам повече в себе си, научи ме да не се оставям хората да ме тъпчат и да отстоявам позициите си, научи ме че когато искам нещо трябва да се боря за него до край, научи ме да бъда себе си, научи ме да прощавам повече отколкото някой е заслужил, показа ми какво е да обичаш истински.![]()
Ооо... да бъда много по силна и твърдоглава, когато искам нещо.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Предишният ми приятел ме изгради като човек - овенските (иначе казано инатите) черти в характера ми ги откри той. Преди бях съгласяващо се с почти всичко заблудено момиченце... Но тъй като бяхме заедно дълго време ми е въздействал много.
Сегашният ми приятел е в процес да ме научи да чета качествена литература, да виждам нещата от друга гледна точка и да общувам с хора, които не се вписват в представата ми за "нормални".
Донякъде съм съгласна със Щрудел-ката. Ако приятелят ви ви е научил на уважение и да цените живота си, сте го закъсали доста зле... Става нещо от рода на: "Бях емо и си режех вените през ден, но тогава дойде Негово Величество ТОЙ и ме просвети"![]()
Предишният ми приятел ме изгради като човек - овенските (иначе казано инатите) черти в характера ми ги откри той. Преди бях съгласяващо се с почти всичко заблудено момиченце... Но тъй като бяхме заедно дълго време ми е въздействал много.
Сегашният ми приятел е в процес да ме научи да чета качествена литература, да виждам нещата от друга гледна точка и да общувам с хора, които не се вписват в представата ми за "нормални".
Донякъде съм съгласна със Щрудел-ката. Ако приятелят ви ви е научил на уважение и да цените живота си, сте го закъсали доста зле... Става нещо от рода на: "Бях емо и си режех вените през ден, но тогава дойде Негово Величество ТОЙ и ме просвети"![]()
edit: Горното мнение също е мое - бях в акаунта на приятелка.![]()
Научи ме на повече от колкото някога можех да науча. Даде смисъл на живота и заедно, след толкова много време, научихме какво наистина значи да си пълноценен в една връзка, да се грижиш за човека до себе си, да обичаш истински човека на когото държиш, да помагаш и да разчиташ на помощ, безценно. Обожавам я.
Казват, че безкрайни неща не съществуват.. хм.. дано заедно поне успеем да се приближим дори малко до тази безкрайност. Един живот, до краят му - смъртта, заедно .... това ще е достатъчно.![]()
С него съм от много време и ме е научил на доста неща.Научи ме,че има ситуации,в които трябва да мисля първо за себе си и после за другите.Научи ме,че когато искам нещо трябва да се боря за него.Също така ме научи да не се боя от нищо.
Благодарение на бившия ми осъзнах,чемомчетата са боклуци,не всички,но повечето,благодарение на него си прецаках приятелството с най-добрия ми фр. и разбрах,че трябва много внимателно да подбирам гаджетата си.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
В общи линии ме научи да вярвам в себе си, а аз него научих какво е любов ( за първи път обича) и го отказах от някои вредни навициПървоначално написано от kremen4eto
![]()
Научи ме да не бъда толкова наивна и че е нужно да показвам любовта си и да давам, че живота не е само получаване.И съм му благодарна, за което, дори да е просто бивш, той бе всичко и може би още е.![]()
Научи ме да вярвам повече в себе си, да не се отказвам, да не ми пука толкова за мнението на другите... Направи ме по-уверена в себе си.
За година и нещо от както сме заедно и двамата израснахме доста и научихме много неща.
Първоначално написано от EndlessVoid
Да,да, да ... какво като ми е разбил сърцето след време винаги успявам да го върна двойно![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
С него преоткрих много неща за себе си, които съм усещала като вярни и преди, но върху които не съм се замисляла толкова. А ако трябва да кажа нещо, на което ме е научил къде с пример, къде с анти-пример- може би, че истината е неедностранчива, често противоречива, дори нелогична ...
![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
Научи ме да чета , пиша , смятам и правя оригами.![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев