.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ShtrudeL ако се замислиш сигурно ще се сетиш за поне 2-3 ситуации,в които може да спреш да обичаш (било то роднина,приятел,гадже ...) и след време с помощта на някой твой близък да се научиш отново да го обичаш.
    Що се отнася до доверяването - едно е да знаеш,че не трябва да се доверяваш на всеки (включително и на близки и/или приятели) и съвсем друго да МОЖЕШ да не им се доверяваш.Второто си е чиста и проста Наивност,а не малоумие!!!
    За уважението - може да се има предвид уважение към самия човек (т.е. към гаджето на този,който го е написал).
    За цененето на живота - когато човек загуби някой свой близък роднина или приятел може да попадне в такава депресия,че да загуби смисъл да живее ... Точно тогава може да се появи човек,който отново да върне желанието за живот във въпросния човек.
    О боже! Та нали и да има човек,който да те връща към определени чувства/емоции...който да ти помага и напомня някои неща...той просто те...покрепя/побутва по рамото...ти винаги си ги знаел и си бил научен от преди...(би трябвало!) Всичките неща,които сте научили уж от гаджетата си си ги знам и съм си ги откривала сама и са абсолютно елементарни.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

целия ми любовен живот ме е научил че алкохола и наркотиците ПОМАГАТ! в краина сметка винаги само те ми остават... След като разпръснах позитивната си аура съм готов за подвизи

II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

slun4ice

Научи ме как да го въртя на малкия си пръст. Обаче след това ми омръзна и...

Всъщност беше първият, в който се влюбих. Научи ме, че няма смисъл да се правя на някоя друга, аз съм си аз. Всъщност не беше първият, който ми го е казвал, ама само на него повярвах. Може би само затова съм му благодарна, останалото ми е навличало предимно проблеми.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Хмм. Не знам на какво ме е научил, т.е. знам, но не е на нито едно от нещата, които вие изброихте, та... тези неща си ги знам още от... и аз не знам откого.
    С него имаме различни интереси и както аз му обяснявам някои неща и го обогатявам, така и той мен. Но да тръгне да ме учи, че трябва да уважавам, да бъда себе си?! пхаха

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    На едно НИЩО! Срещам само кучки...на к'во може да ме научи?!?!?

Научи ме да обичам както никога до сега !

Град
    Русе
    Показа ми какво е да обичаш истински!

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Научи ме да отстоявам позициите си. Научи ме да не се оставям да ме тъпчат. Научи ме да бъда силна в обществото и душичка насаме с него (той самият е такъв). Научи ме да не спирам да опитвам, щом искам нещо. Научи ме да не мисля за страха, а да действам докато не е станало късно. Научи ме, че нещата от живота са просто събития - нито начала, нито краища на нещо. Научи ме да разбирам какво искам и че не е толкова трудно да го знам. Научи ме да признавам всичко, дори грешки, които не е толкова наложително да признавам ... а просто за да съм откровена. Научи ме, че всеки ден е хубав щом аз самата се събудя с тази мисъл. Научи ме, че никой не може да ме промени, ако аз не го поискам. Научи ме, че мога да променя всичко, което искам, стига наистина да го искам. Научи ме, че няма пропилени шансове, просто натрупан опит. Научи ме да споделям дори и най-притеснителните неща, без да се срамувам от тях. Научи ме, че да се усмихнеш не е крайният резултат на щастието, а именно с това се започва.
    Чертата в характера му, която най-много харесвам и на която ме научи е, че всички сме хора и после сме различни.

P.S.: Страхотна тема! Не бях мислила досега за тези неща.

Научи ме да бъда себе си.
    Научи ме да слушам dnb.
    Научи ме да прощавам непростимото.
    Научи ме да обичам по най-чистия и велик начин.
    Научи ме да разпознавам истинското от фалшивото.
    Научи ме да вярвам в себе си.
    ....
    ....
    и ме заеба.
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Научи ме да обичам истински !
    + 1 и да мисля преди да върша някой неща...
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Поздравления за темата наистина е мнохо хубава
    Той ме научи да вярвам повече в себе си, научи ме да не се оставям хората да ме тъпчат и да отстоявам позициите си, научи ме че когато искам нещо трябва да се боря за него до край, научи ме да бъда себе си, научи ме да прощавам повече отколкото някой е заслужил, показа ми какво е да обичаш истински.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ооо... да бъда много по силна и твърдоглава, когато искам нещо.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    rainbow country
    Предишният ми приятел ме изгради като човек - овенските (иначе казано инатите) черти в характера ми ги откри той. Преди бях съгласяващо се с почти всичко заблудено момиченце... Но тъй като бяхме заедно дълго време ми е въздействал много.
    Сегашният ми приятел е в процес да ме научи да чета качествена литература, да виждам нещата от друга гледна точка и да общувам с хора, които не се вписват в представата ми за "нормални".

Донякъде съм съгласна със Щрудел-ката. Ако приятелят ви ви е научил на уважение и да цените живота си, сте го закъсали доста зле... Става нещо от рода на: "Бях емо и си режех вените през ден, но тогава дойде Негово Величество ТОЙ и ме просвети"

anonymous708973
    Guest
    Предишният ми приятел ме изгради като човек - овенските (иначе казано инатите) черти в характера ми ги откри той. Преди бях съгласяващо се с почти всичко заблудено момиченце... Но тъй като бяхме заедно дълго време ми е въздействал много.
    Сегашният ми приятел е в процес да ме научи да чета качествена литература, да виждам нещата от друга гледна точка и да общувам с хора, които не се вписват в представата ми за "нормални".

Донякъде съм съгласна със Щрудел-ката. Ако приятелят ви ви е научил на уважение и да цените живота си, сте го закъсали доста зле... Става нещо от рода на: "Бях емо и си режех вените през ден, но тогава дойде Негово Величество ТОЙ и ме просвети"

edit: Горното мнение също е мое - бях в акаунта на приятелка.

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Промени ми стила на музика и сега осъзнавам,че по този начим ми е променил и характерът...Иначе на неЯ не И пукаше много много за мен..
    хах, същата история :>

Guest
    Научи ме на повече от колкото някога можех да науча. Даде смисъл на живота и заедно, след толкова много време, научихме какво наистина значи да си пълноценен в една връзка, да се грижиш за човека до себе си, да обичаш истински човека на когото държиш, да помагаш и да разчиташ на помощ, безценно. Обожавам я.

Казват, че безкрайни неща не съществуват.. хм.. дано заедно поне успеем да се приближим дори малко до тази безкрайност. Един живот, до краят му - смъртта, заедно .... това ще е достатъчно.

С него съм от много време и ме е научил на доста неща.Научи ме,че има ситуации,в които трябва да мисля първо за себе си и после за другите.Научи ме,че когато искам нещо трябва да се боря за него.Също така ме научи да не се боя от нищо.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Благодарение на бившия ми осъзнах,чемомчетата са боклуци,не всички,но повечето,благодарение на него си прецаках приятелството с най-добрия ми фр. и разбрах,че трябва много внимателно да подбирам гаджетата си.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Научи ме да отстоявам позициите си. Научи ме да не се оставям да ме тъпчат. Научи ме да бъда силна в обществото и душичка насаме с него (той самият е такъв). Научи ме да не спирам да опитвам, щом искам нещо. Научи ме да не мисля за страха, а да действам докато не е станало късно. Научи ме, че нещата от живота са просто събития - нито начала, нито краища на нещо. Научи ме да разбирам какво искам и че не е толкова трудно да го знам. Научи ме да признавам всичко, дори грешки, които не е толкова наложително да признавам ... а просто за да съм откровена. Научи ме, че всеки ден е хубав щом аз самата се събудя с тази мисъл. Научи ме, че никой не може да ме промени, ако аз не го поискам. Научи ме, че мога да променя всичко, което искам, стига наистина да го искам. Научи ме, че няма пропилени шансове, просто натрупан опит. Научи ме да споделям дори и най-притеснителните неща, без да се срамувам от тях. Научи ме, че да се усмихнеш не е крайният резултат на щастието, а именно с това се започва.
    Чертата в характера му, която най-много харесвам и на която ме научи е, че всички сме хора и после сме различни.

P.S.: Страхотна тема! Не бях мислила досега за тези неща.
    В общи линии ме научи да вярвам в себе си, а аз него научих какво е любов ( за първи път обича) и го отказах от някои вредни навици

Научи ме да не бъда толкова наивна и че е нужно да показвам любовта си и да давам, че живота не е само получаване.И съм му благодарна, за което, дори да е просто бивш, той бе всичко и може би още е.

Научи ме да вярвам повече в себе си, да не се отказвам, да не ми пука толкова за мнението на другите... Направи ме по-уверена в себе си.
    За година и нещо от както сме заедно и двамата израснахме доста и научихме много неща.

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от EndlessVoid
    Май за учител не ставам, ама и за ученик не ме бива. Но едно поне мога да кажа - научил съм ги да осъзнават колко много губят. И рано или късно ми ревът... ама вече късно е.

Да,да, да ... какво като ми е разбил сърцето след време винаги успявам да го върна двойно
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

С него преоткрих много неща за себе си, които съм усещала като вярни и преди, но върху които не съм се замисляла толкова. А ако трябва да кажа нещо, на което ме е научил къде с пример, къде с анти-пример - може би, че истината е неедностранчива, често противоречива, дори нелогична ...
    Може би там и тогава друга съм била ...

Научи ме да чета , пиша , смятам и правя оригами.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си