- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На какво ви е научило гаджето?
Предишното или сегашното...![]()
Да ме дразни.... най - вече. Направо ми писна да си намира извинения да не се видим.... 100 на 100 прави се на ударен и вече усещам, че парата започва да излиза от чайника и незнам в кой момент ще взема сопата и нз.... Писна ми да давам, а нищо да не получавам.... Писна ми от незаинтересованост към мене. Не съм няква наптрапчива да го тормозя през цялото време. Дори не смея вднъж в седмицата да го потърся ...тва на кфо мяза. Ако беше някоя друга до ся щеше да му каже шет мада фака бегай да не ти опъна врътъ
Заедно разбрахме какво е любовта,той е до мен във всеки един труден момент и той е единствения,който може да ме успокои.А какво научих от него?Научи ме да бъда силна,дори в моменти когато нещата са висяли,никога да не се предавам.Научи ме никога да не си мълча,когато имам нещо за казване-да го казвам веднага,защото рано или късно ще съжалявам за неизказаните думи.Само и единствено пред него мога да бъда себе си-той ме научи да бъда АЗ,да не подражавам на други,даде онази част на душата и разума ми,която ме допълни.![]()
Научи ме да разбирам малко от малко от футбол (коефициенти, такива неща) - което звучи малко странно на фона на възвишените неща, на които са ви научили вас, но за мен е малко и сладкоПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
И всъщност ме научи да вярвам, че понякога просто нямаш причини да ревнуваш, защото си сигурен в човека до теб.![]()
Истинска Любов![]()
![]()
![]()
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
Аз го научих тоя боклук на нещо, да спре с дрогата. Не ,че пак не е същият боклук де....но благодарение на мен се осъзна ,че живота не е само в дрогата,пиячката и тъпите курви.
Ходила си с такъв който е употребявал наркотици? Ужас, хубаво че сте се разделили....Първоначално написано от mincheto
![]()
![]()
Дотук са ме научили на едно: вяра на жена да нямаш...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Научи ме да не ми пука за хора, които не го заслужават.
Нучи ме да се радвам на малките неща в живота. Научи ме да правя компромиси. Научи ме да показвам свободно чувствата си, да не се срамувам от недостатъците си. Отучи ме от някои лоши навици и сега се опитва да ме отучи от проявите ми на безсмислен инат.
Май си намерих майстора...![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Научи ме, че не бива да съм такъв инат, и че с него няма да постигна нищо добро. Показа ми какво е да имаш стабилна връзка с мъж, а не с момче. Доказа ми колко е хубав съвместният живот с партньор, но за кратко.
Научил ме е и на много други неща, свързани с някои науки.
Научи ме и как да възпитавам кучето си.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мога да кажа,че като цяло приятеля ми ме научи на доста неща както с добро така и с лошо.Изстрадал е много повече от мен и е пораснал прекалено бързо точно за това може би така да се каже 'попих' толкова много неща от него.Научи ме,че живота е такъв какъвто си го направиш-нито добър,нито лош.Научи ме,че никога не трябва да се доверявам на хората и да разчитам за тях на всичко и,че ако не си помогна сама едва ли ще има хора,които да ми помогнат без задни мисли.Научи ме,че колкото повече планувам едно нещо толкова повече то се прецаква накрая.Научи ме,че истината може и да е болезнена,но лъжата е два пъти по-болезнена.Научи ме какво значи истински да обичаш някой не само да си мислиш,че го обичаш .. Чрез връзката ни се научих да бъда по-отговорна и по-малко егоистка.Научи ме,че рано или късно всичко се връща и,че понякога лошите неща те правят по-добър човек и,че винаги можеш да се поучиш от грешките си.Общо взето на много неща ме е научил.Покрай него пораснах .. Преди това си бях неосъзнато лапе чак сега го забелязвам.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
научи ме да обичам
Просто аз
научи ме да обичам
научи ме да бъда човек
да се държа както трябва
и да уважавам хората
Kristiyana
Иска му се да ми повлияе към по - добро, но съм прекалено голям инат, за да го послушам .. с което определено не си помагам!!! ..![]()
За сега е успял да "залепи счупеното" от предишната ми връзка и да си намери място в живота ми ..![]()
Едно към едно.Първоначално написано от Assshley
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Научил ме е на много.Станала съм доста по-силна като характер и като човек.Научил ме е, че трябва да се боря и да вярвам до последно, ако искам нещо.Нямам нищо общо с това, което бях, когато тръгнахме.Знам, че не трябва да вярвам на всеки и да разчитам най-много на себе си;че с един човек света не свършва;че трябва да имам доверие на човека до себе си;че трябва да понякога да се вслушам в думите на хората и да признавам грешките си;че колкото повече се страхувам и държа един човек до себе си, толквоа повече го губя и отдалечавам от себе си;че всеки трябва да има лично пространство и никой няма право да го нарушава;че когато обичаш можеш да правиш компромиси и да прощаваш дори и непростимото.Нещата, които научих от него са наистина много и не бих могла да изброя сега.Просто той е човектъ, които ме направи мен самата човек и ме накара да порасна много.Благодарна съм му за всичко, макар и да ми е показал и да ме е научил на някой неща болезнено ...
П.П. Обичам те !!!!
Научи ме,че може би, най-важното нещо в една връзка е споделянето,дори и на най-срамното и най-съкровеното.
Научи ме да не давам на хората да определят съдбата и живота ми,също така,че съм равна с всички и никой не е по-доло или по-горе от мен...
От настоящия не мисля,че има какво толкова да науча.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Той не ме научи, а пи-точно ми показа...,показа ми какво е ИДИОТ,какво е мъж, с каква глупава философия живее, научи ме да лъжа, да бягам, да си измислям оправдания, научи ме как да използвам красотата си и накрая ме научи, че тези "уроци" са били с цел да ги последвам, да приема философията на един ограничен мъж като идеал и да съм като куче след него...,но проблема при този "учител" беше, че...не проработи,защото единственото ценно нещо, на което ме научи беше ИНАТЪТ...Иначе, аз го научих на доста неща:какво е компромис, какво е любов, как да се държи не-като-идиот,там където не трябва и най-важното: момиче никога не преебавай, защото за нея може да боли, но след малко или много време, преебания оставаш ТИ...Като се замисля го наумих още нещо:КАК ДА БЪДЕ ЧОВЕК...,но този урок си остана неразбран..очевидно.
![]()
Как така всичките все учите на любов и обич, или вас ви учат ...