- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без чувства....
Има едно момче което ме харесва но аз него не и неговите приятели (нашите приятели) ме питат дали искам да станем гаджета обаче аз не изпитвам нищо към него и сега една моя приятелка ме пита дали искаме да опитаме ... Моля ви ... кажете какво да правя ... Дали ще си струва ... ??![]()
![]()
Нали не го искаш? Защо точно питаш? Би тръгнала с някой,който не харесваш само щото другите ти дават зор?...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ми само това ще ти кажа,че ,ако в една връзка няма любов и от двете страни,то това не е никва връзка. Прави си изводите сама...Така само ще го мъчиш.
Е като не искаш да си с него кво те интересуват другите.
Минче, тая любов не се появява само с два хръвлени погледа.Първоначално написано от mincheto
Момиче, ако не ти е приятен не се хаби да се пробваш. Просто няма смисъл.
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Не го харесваш=>няма да тръгваш с него. Толкова ли нямаш мозък бе .. лапета![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Спомням си и мене как ме питаха такива работи, като бях на 10!!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
И какво?Ще бъдеш доволна,че го лъжеш,че лъжеш и себе си за чувствата и че изпитваш нещо.Само ще си навлечеш работи,които не ти трябват...![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Ами виж то не че е нямало случаи двама човека да се харесат след като тръгнат, но по-добре не рискувай. Само ще му е кофти на момчето накрая![]()
Няма смисъл
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Без чуства няма да върви пък ако опиташ само ще го нараниш ако наистина те харесва пък и той ще разбере че ти е се едно.![]()
Те питат теб,ти питаш нас ..Ние кого да питаме?![]()
![]()
Ами щом не го харесваш естествено, че не си стува да тръгвате. А т`ва, че те питат какво значение има !? - казваш 'НЕ' и толкоз..![]()
Все пак това си е въпрос на чувства, а щом те не са взаимни.. нещата няма как да се получат![]()
Е след като не изпитваш нищо към него какъв е смисъла?
Обесни му най-човешки, че гледаш на него само като на пирятел и толкова.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Just die...