- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- прецакан?
отдавна не съм влизал тук и още по отдавна не съм писал ама се сетих за teenproblem и си викам я да видим кво ще стане
просто ми се разказва..предвид на пръв поглед анонимността бих се отпуснал повече в разказа си..сигурно
влюбих се в грешното момиче, мн е интересна и странна и това ми харесва много но просто не е за мен...аз исках нещо сериозно, а тя не е по тея 'сериозни' неща, беше ми казала че и тя търси това и че има чувства ама нещо не се връзват нещата които ми приказваше...и тея работи с 'недостъпността' и 'сърденията' пфф наистина писва...може някакви чувства да има обаче моите са(бяха) по-силни и тя го знаеше или усещаше и използваше гадно......
не ми трябват съвети и помощ, решил съм какво да правя просто няма да ми е излишно някое друго мнение
Дори счупеният часовник ... е 2 пъти верен в денонощието ....
Кажи какво си решил.
Temet Nosce
벨야카
не го казах за да не повлиявам на мненията..от друга страна е много много логично..но пък и историята разказана от мен малко или много е повлияна от мисленето ми ...ама много зех да задълбочавамПървоначално написано от umri
реших да не се занимавам с нея,дори ако се усети и дойде при мен, вярно ще боли но..разума се надявам да ме води а не както до сега...и както и да прозвучи мисля че не ме заслужава,прекалено много дадох и бях търпелив
Тя не те заслужава..Най-добре е да спреш да й "ходиш след г**а"..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това, което си решил може да обърне играта в твоя полза. Понякога се случва, че така като ги зарежеш и се откажеш, продължиш си пътя и тогава решават, че са направили грешка, вече са влюбени в теб, ама ти си тоя дето се дърпа вече... Не се знае как ще стане. Зарежи я засега, карай по-студено с нея, пък, ако стане това, което предполагам че ще стане, тогава може да я боднеш, ако ли не, не се занимавай. Най-важното е да удържиш страстта и любовта, ако не си сигурен, че ще успееш, най-добре прекрати всякаква връзка.Първоначално написано от AzBre
Temet Nosce
벨야카
Възползвала се е от теб, търсейки внимание. Не се занимавай с такива.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Правилно си решил да не се занимаваш с нея!^^![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
радвам се че има хора които мислят като мен !![]()
И аз мисля, че си постъпил правилно не се занимавай с нея няма смисъл, дано разбере какво губи.
ем просто те е искала за забавление,а не за нещо по-сериозно
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако искаш нещо сериозно , то зночи трябва да намериш сериозно момиче . Ти сам си разбрал , че чисто и просто тя те използва , защото знае , че ти си един вид привързан към нея.Сам каза , че искаш нещо сериозно , а не игри , за разлика от нея , която те разиграва.Зарежи я ! Дори и да се върне при теб се сети какво ти е причинила и я подмини !Просто намери това което търсиш !
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
то тъй се намира сериозно момиче сега...Първоначално написано от simi4ka
![]()
то тъй се намира сериозно момиче сега...Първоначално написано от simi4ka
![]()
Paramour написа :
Правилно си решил да не се занимаваш с нея!^^
+1
Така е. Не се намира, но имай надежда, защото тя умира последна..Първоначално написано от AzBre
Не всички момичета са използвачки, както изглежда...![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
офф трудно е да спра сякъв контакт...спрял съм го ама .... ми липсва дори след сичко![]()
това не значи че ще се дам![]()
Аз съм горе-доло в подобна ситуация в момента . За това ако някога се усети и й дойде акъла и иска да се върне при теб , постъпи разумно и й кажи "Га яди кифтето ни рива , а ся що ривеш ? " да си гледа работата.Кога е прибирал влака пътници , да се е качила![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
щом сам смяташ 4е е гре6ното моми4е...Забрави я - потърси нови контакти,моми4ета...
Изиграл си си лошо картите. Пука ти за нея - тя го вижда и го използва срещу теб. Следващия път имай едно на ум - дръж гарда. Не момичето е грешно. Ако покажеш че си хлътнал до уши, повечето момичета ще те разиграват. Разбира се всичко си е и до природа - някой момчета, са по-мили и угаждат на момчетата - ако си от тях, тогава няма какво да криеш. Но ако си твърдоглав и с характер, играй внимателно.