- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли обичали някой заради парите му?
Бихте ли Обичали човек заради парите му ? или обичали ли сте някой заради парите?Въобще парите от значение ли са за вас и каква роля изпълняват те във вашата връзка?
Не, не бих. Парите не значат нищо, когато няма чувства. Може да имаш всичките милиони на света, но като нямаш човек до себе си, който да те харесва такъв какъвто си, а не такъв, какъвто те правят парите, не струваш нищо. Никога не са ми били критерии за нещо и никога не съм ги търсила в някого. Те са най-малкото нещо, което ме интересува![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Макар и да са важни за мен - бих се комплексирал т.е. НЕ. Ако бях момиче ... е не съм![]()
оф една пикла,преди казваше,че страаашно много ме обича,особено когато й купувам дрешки и секви глезотийкиии.Ама не подозираше,че много добре знам,че ме лъжее,защото спеше с няколко от приятелите ми.И така де..толкова гадно я зарязах и унижих,че се премести в друг град![]()
![]()
![]()
Kristiyana
не, не бих.
Това е едно от последните неща, които гледам в дадено момче
Не бих ... не смятам че парите са най-важното нещо в живота ,особено що се отнася до любовтаНо имах позната ,която ходеше с един по-голям "батко" ,заради парите и хубавата му кола... Накрая се оказа влюбена в него ,а той и разби сърцето. Рано или късно всичко се връща
![]()
НЕ,НИКОГА не бих направила такова нещо..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
НЕ !![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
не,нямат значение,има толкова много други неща,който са важниПървоначално написано от wukktoruQ
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Гевезани! Не знаете как се живее без пари, само изтъркани фрази! Който казва че парите не са най важното значи няма достатъчно за да си признае!
Събирам по 5 лв благотворителност. Ако сте навити мога да ви дам банкова сметка.
Без лоши чувства моляяяя![]()
![]()
![]()
![]()
!
Не,те не са най-важното.![]()
![]()
поне аз не съм казала че изобщо не са важни, казах просто че не гледам първо това !Първоначално написано от ilia_92
Чувствата не се купуват с пари,това не е нещо ,което има материя..
така си е,но някои,не мислят така за съжелениеПървоначално написано от VinDiesel
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
всеки, който не мисли така, някога ще разбере, че е точно така (като се влюби истински в човека, а не в парите предполагам).. но ще е късноПървоначално написано от soul1199
![]()
Аз не мисля, че има някой да обикне друг заради парите му. Може да е с него заради тях, но да го обича...не вярвам.
^ може да обикне самите пари![]()
напъълно подкрепямПървоначално написано от ilia_92
Kristiyana
Темата не е "важни ли са парите", а дали бихте обичали някой само и единствено, заради тях.![]()
Няма шанс.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Парите не биха ме накарали да заобичам някого. Знам, че парите са всичко. Да, всичко са. Да изляза - пари, да ям - пари, да уча - пари, когато съм болна - пари, да ви напиша ей този коментар - пари (нет-а не е безплатен) и т.н.
И все пак парите не биха ме накарали да имам към някого по-силни или по-слаби чувства.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...