.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Фитнес програмка

В началото на годината започнах да ходя на фитнес.Бях 177см висок и тежах 62кг.Сега съм 179см и 70/71кг.Спрях да ходя на фитнес , защото нямах възможност.Рагледах няколко теми в форума (фитнес програми) , но нито една не ми допадна (не съм гледал всички).Знам че програмата трябва сам да си я направя , в зависимост от много неща , но реших да се допитам до вас.Ако някой няма работа , моля да драсне една програмка (маса/релеф), по която някой от вас е тренирал с що годе добър резултат.У нас разполагам с :Щанга , 2 дъмбела , лост.
    Висок съм 179см , 70кила (както казах горе) на 16 години съм.

пп Привет , туко що се регнах в този сайт , това е първата ми тема. ;]

Едит. Кажете как да си сложа снимка на аватара , че немога да го намеря тва..

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Фитнес програмка

Цитирай Първоначално написано от AchoGotin
    В началото на годината започнах да ходя на фитнес.Бях 177см висок и тежах 62кг.Сега съм 179см и 70/71кг.Спрях да ходя на фитнес , защото нямах възможност.Рагледах няколко теми в форума (фитнес програми) , но нито една не ми допадна (не съм гледал всички).Знам че програмата трябва сам да си я направя , в зависимост от много неща , но реших да се допитам до вас.Ако някой няма работа , моля да драсне една програмка (маса/релеф), по която някой от вас е тренирал с що годе добър резултат.У нас разполагам с :Щанга , 2 дъмбела , лост.
    Висок съм 179см , 70кила (както казах горе) на 16 години съм.

пп Привет , туко що се регнах в този сайт , това е първата ми тема. ;]

Едит. Кажете как да си сложа снимка на аватара , че немога да го намеря тва..
    Програма се прави с зависимост от свободното време за трениране .. желан ефект и според финансова възможност ...
    за аватар има един бутон "Настройка за форума" който се намира под "Последни новини"!
    Кажи какво искаш да постигнеш ии да ти направиме програмата ?
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Еми искам да кача поне поне още 5,6 килца , и малко да се оформя( пуснал сам бирено коремче в последно време.Отивам на работа всеки ден , но не е физически натоварваща.Спокойно мога да си тренирам.
    Изпуснах да добавя , че съм изпил половин кофа Whey.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от AchoGotin
    Еми искам да кача поне поне още 5,6 килца , и малко да се оформя( пуснал сам бирено коремче в последно време.Отивам на работа всеки ден , но не е физически натоварваща.Спокойно мога да си тренирам.
    Изпуснах да добавя , че съм изпил половин кофа Whey.
    Храна е от голямо значение ..
    Въглехидрати,зърнени култури,картофи и т.н

за програмта,аз тренирах по тази : http://www.bb-team.org/workout/1291/#axzz0siV766u2

Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си