- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес програмка
В началото на годината започнах да ходя на фитнес.Бях 177см висок и тежах 62кг.Сега съм 179см и 70/71кг.Спрях да ходя на фитнес , защото нямах възможност.Рагледах няколко теми в форума (фитнес програми) , но нито една не ми допадна (не съм гледал всички).Знам че програмата трябва сам да си я направя , в зависимост от много неща , но реших да се допитам до вас.Ако някой няма работа , моля да драсне една програмка (маса/релеф), по която някой от вас е тренирал с що годе добър резултат.У нас разполагам с :Щанга , 2 дъмбела , лост.
Висок съм 179см , 70кила (както казах горе) на 16 години съм.
пп Привет , туко що се регнах в този сайт , това е първата ми тема. ;]
Едит. Кажете как да си сложа снимка на аватара , че немога да го намеря тва..
Програма се прави с зависимост от свободното време за трениране .. желан ефект и според финансова възможност ...Първоначално написано от AchoGotin
за аватар има един бутон "Настройка за форума" който се намира под "Последни новини"!
Кажи какво искаш да постигнеш ии да ти направиме програмата ?
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Еми искам да кача поне поне още 5,6 килца , и малко да се оформя( пуснал сам бирено коремче в последно време.Отивам на работа всеки ден , но не е физически натоварваща.Спокойно мога да си тренирам.
Изпуснах да добавя , че съм изпил половин кофа Whey.
Храна е от голямо значение ..Първоначално написано от AchoGotin
Въглехидрати,зърнени култури,картофи и т.н
за програмта,аз тренирах по тази : http://www.bb-team.org/workout/1291/#axzz0siV766u2
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg