- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво ползвате ?
Здравейте колеги,въпроса ми към вас и искам вашето компетентно мнение .. когато сте на тренировка във фитнеса или на лостовете ползвате ли фитили , ръкавици , дунапренени ръкохватки или без нищо на ръцете тренирате .... защото ми казаха че фитилите изнежвали китките а аз ползвам фитили и ми е по удобно за трениране , не ми се хлъзга лоста.Чакам мненияяя !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Само ръкавици, понякога тренирам и без тях.
Нищо не използвам, така ми е по-удобно.
Ръкавици, особено ако ще правя гръб, с тяк едва си чувствам ръцете и имам мазоли в началото на пръстите, а без тях не ми са мисли![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Аз ходя на лостове и не ползвам нищо ,но после имам яко мазоли...
само ръкавици
Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that.
Ръцете ми са целите в мазоли :Д не ползвам нищо като правя силови
Ами аз заради това ползвам фитилите ... хем по-удобно,хем нямам мазоли!Първоначално написано от HHristov
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ръкавици.Преди целите ми ръце бяха станали в мазоли.
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Фитили, само когато правя тяга.Ръкавици не използвам.![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
ръкавици без тях не ми се мисли
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Преди тренирах без ръкавици и толкова ме боляха мазолите, че имах усещането, че всеки момент ще ми остане кожата по лоста, после си взех ръкавици и отначало е кофти докато се свикне, но определено е по - удобно, а и лятото като ти се потят ръцете, не ти шава нищо из ръцете.
n00bs
В тея жеги си е тегаво да тренираш с тежко... Преди вдигах 95, сега 85 трудничко ги вдигам... А, ако не съм с ръкавици сигурно ще изтърва щангата отгоре си, като ми се изпотят ръцете.
Без нищо на лоста, но затова и имам мазоли.. Иначе в нас дъмбелите с ръкавици ..![]()
![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Вече им свикнах :Д пък и не ми се дават ся излишни париПървоначално написано от Valento
![]()
РъкавициОбмислях като правех тежки серии (над 130кг) тяга да си взема фитили понеже хвата ми се разпада, но така и не си взех...
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
Ръкавици без пръсти ..
Не че съм си купувала специално, баща ми си беше купил и аз ползвам неговите (:
Running is my drug and I am overdosed ..
отскоро ползвам ръкавици,защото от кутрето до средният пръст и на двете ръце имам мазоли![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991