- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля помогнете
Аз съм момче на 15 и харесвам едно момиче адски много. Имам подозрения че и тя ме харесва. Пишеме си много по скайп когато се видиме на вън си говориме много малко. Искам да сме заедно, но ме е срам да й кажа, мисля че и те иска но и нея я е срам. Помогнете !
следващия път като си пишете по скайп и напиши 'искаш ли да излезем днес/утре'. като излезете работата ще стане, не се притесняяй.
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
LadyDi
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Съгласен съм с това което написа lubomirky!
Или и обясни на кратко, че я харесваш и искаш нещата между вас да се задълбочат.. Ако такова поне да не си губиш времето..
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Преглътни срама и говори с нея!Айде успех (:
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Като начало и вземи телефона. След това си деинсталирай скайпа. Обади и се. Покани я да излезете. Излезте.
В тая последователност.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
E на тоя етап,това няма да му свърши някаква особена работа.Пич като можеш да общуваш добре по скайпа значи можеш да го направиш и на живо.Просто се отпусни и не сие притеснявай.Първоначално написано от BiGBaDWolF
OF,деца...няма от какво да се срамувате, особенно като имаш подозрение,че и тя те харесва, предложи и.
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
LadyDi
пиши й по скайп,че я харесваш и станете скайп гаджета![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Приятел ако пишеш ещо пиши нещо полезно ндей само да спамиш темата !Първоначално написано от soul1199
..и кво, ние ли да й кажем ?!![]()
Бъди себе си, отпусни се и й кажи какво чувстваш..най-много да те отреже д;
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
просто се отпусни бъди себе си не е трудно
просто се отпусни бъди себе си не е трудно
По принцип зависи от ситуацията ама не винаги му е работа на момичето да ти се обяснява в любов...кажи и,в приятна обстановка,ако чувства нещо ще ти отговори...
Предложи и да излезете, стига си губи времето.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
просто казваш : много си ми сладка и т.н и казваш : айде да излезем или знам едно хубаво място може да отидем да се разходим .... кво толкова
е кажи и да излезете
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
С какво да ти помагам?! Бъди малко мъж и Й кажи какво чувстваш, или поне, погрижи се ТИ, да говорите повече като сте очи в очи и тогава й кажи като прецениш... какво толкова те е срам... бъзливци такива...