.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен Аватара на Steff9423

Дайте идей..моля

Първо да кажа "ЗДрасти!"
    Значи тая седмица си заминавам за БГ,и искам няква промяна.Майка ми си купи руса боя и каза ако искам да я ползвам,и аз за да не харча излишни пари искам да ми помогнете да я уползотворя.
    Това е прическата ми (черното кръгче е сложено за да не вземе некойд а ме позне де се хили ) .
    Та ако имате някви идей за кичури моля споделете ги .
    Ще ви бъда благодарна ако поне малко помгнете!
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

не съм много запозната, но мисля, че щом косата ти е толкова тъмна боята или няма да хване, или ще се получи някъв гаден цвят. Мисля, че първо трябва да си я изсветлиш, но не знам. Нека по-запознатите от мен да кажат!
    There is a princess in every girl

А да забравих да спомена,моя грешка..
    Имам и обезцветител (нали така се казва,да не изглеждам като индианец?)
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Според мен няма да стане от първия път, защото косата ти е много тъмна.
    Ако все пак си решила задължително да я направиш руса по-добре отиди при специалист (фризьор) отколкото после да те е срам да ходиш по улиците.

колкото пъти съм рискувала , толкова пъти не се е получавало с тва русото,дали ще е кичури дали цялостно боядисване.. . По-добре не се прави сама.. така мисля аз.

А аз блондинка не искам да се правя ..Искам само един-два инересни кичура..Ама се чудех как и къде да ги направя..еДна приятелка предложи само крайщата да ги обезцветя..

Предполагам че ако са само крайщата,ще мога,в случай че не ми хареса,да ги скъся...

Незнам но чесно казано мога да си представя какво ще се получи и не ми харесва като цвят.. Просто самия ти цвят е такъв ,че ако му сложиш едно оранжево или русо.. не мисля че ще се получи добре или просто на мен не ми харесва..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    С русото шега не бива.Доста труден цвят е итн...

Доколкото виждам цвета ти е тъмен (3-4-ка)...абсурдно е да я изсветлиш само с боя(май не си я боядисвала друг път?).

Първо ще трябва да я изсветлиш със специални прахчета(НЕ с блондор/перхидрол).Ако я докараш до патешко жълто с обезцветителя-е добре.След това трябва да сложиш един основен цвят примерно (7-рус).След това трябва да направиш с по-пепеливо русо рамка около лицето,за да не изглеждаш като измита и за да седи по-естествено. И след това ти трябват малко нюанси за да седи пак естествено,а не просто едно русо петно на главата ти.Това се постига като се смесят няколко цвята боя -примерно 7-ца и 10-ка...от тези можеш да докараш 3 близки нюанса.
    Та в общи линии това е.Ако ти е за първи път по-добре -фризьор,но наистина добър в цветовете и боядисването.

Мерси...май размилслих..Ще помисля де..още малко..но вие ако имате идей,дори да не е за руси кичури (вече мисля че са малко ретро..)..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Крайщата вече не са актуални да са в разл.цвят.
    Можеш да си направиш кичур от вътрешната страна на косата
    (гледай да не е много дебел),за да видиш как е.И ако ти хареса направи си и на други места.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си