.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Ако се следим ще се хванем . . .

Има ли такъв момент в които си позволявате малко повече с другите момчета/момичета от колкото може да си позволи обвързан човек или никога не давате повод за съмнение за изневяра ... Случвало ли ви се е да ви казват,че гаджето ви е флиртувало с друг/друга или обратното и изобщо следите ли се или не сте изобщо ревниви?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Имало е такива моменти,не следя никоя ,то се разбира винаги..

Това само на мен са ми го казвали...на гаджето ми-никога.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ще отида при него и по най-дериктния начин ще го питам "Защо се сваля с ... ?". От реакцията му ще преценя дали го е правил. И в крайна сметка зависи в какви отношения сме, дали се е случвало преди и т.н., ще реша дали искам да го късам. Попринцип не съм ревнива. Нещата стоят по-просто - с мен си / не си с мен.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Пловдив
    Не си позволявам такива неща...не ми е кеф Не следя приятеля си..не съм ревнива, а и му имам пълно доверие

Не съм толкова ревнив и никога не си позволявам да нещо повече от приятелски разговор с други момичета. Също така и не следя приятелките си. Ако има нещо все някой ще ми каже
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Нали знаеш, че всеки има различна представа за диапазона от "позволени" и "непозволени" "неща", когато е обвързан.
    Никога не съм си позволявала нищо, което да унижи партньора ми, без значение дали някога би разбрал. А това "гаджето ти се сваля с еди-коя-си.." хм, честно казано, не съм го чувала от 13 годишна
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Ако се следим ще се хванем . . .

Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Има ли такъв момент в които си позволявате малко повече с другите момчета/момичета от колкото може да си позволи обвързан човек или никога не давате повод за съмнение за изневяра ...

Когато съм обвързана,не бих изневерила,просто не бих могла,а и няма никъв смисал в това. Случвало ли ви се е да ви казват,че гаджето ви е флиртувало с друг/друга или обратното и изобщо следите ли се или не сте изобщо ревниви?
    Аз съм много ревнива,не ми трябва някой да ми казва примерно,ако някое гадже е флиртувало с друга,сам ще разбера рано или късно.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Имам му доверие, не следя, тъпо е. Ако стане нещо, да става. Рано или късно ще разбера. Той пък е на принципа - ако ми изневериш така си решила, ти губиш. И така ... не се занимаваме с излишни истерични пристъпи. Знаем си, че искаме да сме заедно и нямаме нужда от други, то се усеща отвсякъде. Отвреме - навреме се шегуваме и проявяваме лека ревност, но в умерени количества.

Аз лично смятам изневярата за голямо предателство. Не бих го причинила на невинен. Щом се стига до изневяра, значи не искам да съм повече с моя човек. Зарязвам го и си гледам живота, няма смисъл да наранавям хората. Бих изневерила за отмъщение или нещо такова.

Дори не ми го побира главицата какво ще правя ако моят реши да ми изневерява. В смисъл дотолкова ме е накарал да повярвам, че няма нужда от друга, че просто не мога да си го представя.

Супер фен Аватара на radeberger
    Аз съм много ревнив , но не го показвам . Не съм следил никоя .

Цитирай Първоначално написано от partychild
    Не си позволявам такива неща...не ми е кеф Не следя приятеля си..не съм ревнива, а и му имам пълно доверие

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    повече от приятелски разговор с другите момчета- не, случвало ми се е да ми казват какво е правил (коя и колко е свалял и т.н. ии тогава си поговорихме и разбрах, че не е вярно) , не го следя и никога няма да го направя и да ревнива съм, но на моменти е нормално да се дразним ей така и да се ревнуваме

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от partychild
    И аз съм така. Само дето съм малко ревнива.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Много съм ревнива, каквото и да си говорим - факт, но не съм стигала чак до там да следя приятеля си и прочие.В крайна сметка всеки има право на личната си свобода, ако той държи на мен и ме обича няма да посегне към чуждото.Лично аз съм на този принцип.Но ако все пак се случи, че така да се каже кръшне, едва ли бих простила.Твърде против тези неще съм, въпреки че ми се е случвало да изневеря, но това е в миналото и след като съм се променила и съм променила самия си начин на мислене, не го взимам в предвид.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Обвързана съм така да се каже, но той досега не ми е давал никакви поводи за съмнение. Дори да ми кажат че се сваля с някоя докато не видя с очите си, или не го разбера от него - не вярвам.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ревнива съм без той да ми е давал повод. На практика почти не се вижда с други жени и по-скоро би следвало той да ме ревнува, но е обратното.

Иначе си му имам доверие да кажем на близо 100%, но знае ли човек? Не го дебна, защото просто като не е на работа и не спи, останалото време е почти на 100% с мен.

Град
    Bulgaria
    Не следя никой за нищо просто ако разбера от някой друг, че флиртува с друга а той самия не ми е казал ще става скандал

Мега фен Аватара на babity
    Последния път се изненадах доста приятно от себе си. Когато ми каза, че бившата му приятелка му се е нахвърлила не изпитах ревност. Беше нещо много по - детинско, но не беше ревност. После си препиках територията и забравих. Дразни ме обаче, че той не ревнува. Не, че съм давала поводи де... Ще ми се да имаше поне чувство за собственост... Обичам да ме ревнуват.

Мега фен Аватара на mynichka
    Ако съм с едно момче, то съм само с него..не се занимавам с други. Не съм прекалено ревнива и вярвам на приятеля си, не ми е давал поводи за недоверие и се надявам да не го направи. От негова страна също има съвсем лека ревност..но това е така, защото ме обича и ме иска само за него си
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Според мен, за да има любов, трябва да има и свобода. Е да, ревнива съм в рамките на умереното, но никога не бих тръгнала да следя гаджето си ... Най-малкото не бих унизила себе си така. А ако ми изневерява, и без да разполагам с подробен снимков материал, придруженн от пикантно подробно описание, бих го усетила по държанието му.
    Може би там и тогава друга съм била ...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз съм ревнив по един особен начин, нема да ме е яд че се чука с друг, а че ще ме направи на глупак, а ако видя някой да я закача пред мене му чупа носа, даже и да е два пъти колкото мене. Аз не си позволявам такива неща да правя, само понякога с така да ги наречем бивши си говоря мръснишки.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен
    Случвало ми се е разбира се.
    И той е флиртувал,и аз много обичам да флиртувам и винаги го правя независимо дали имам сериозна връзка или никаква...в кръвта ми е .И ще го правя до като съм млада ,поне.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ревнива съм без той да ми е давал повод. На практика почти не се вижда с други жени и по-скоро би следвало той да ме ревнува, но е обратното.

Иначе си му имам доверие да кажем на близо 100%, но знае ли човек? Не го дебна, защото просто като не е на работа и не спи, останалото време е почти на 100% с мен.
    Не си ли омръзвате така, като сте почти на 100% заедно?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Аз на мъжете не вярвам. При положение, че отговаря на неговите колежки във феисбук, а на мен никога - значи се срамува от мен.... започвам всякакви неща да си мисля.... Имам чувството че флиртува с други и то го прави разбираемо за мен... нз вече побърквам се... какво ли място заемам в неговия живот...е***** се с мен май

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си