В бъдещето ми у-ще, се учи доста английски, особено първата година ( 8 кл. ). Така тук идва и моят проблем, аз не владея много добре английския, 5 кл. завърших с 3-ка, 6-ти с 4-ка и 7-ми с 4-ка, също си признавам и че не съм отварял учебник, но за това си имам леко неоснователна причина - дори и да го отворя не разбирам нищо за да уча, не като българския да го разбирам и да си го преговарям.., та молбата ми е следната.. ако може ми каже какво да направя за да го науча тоя език, имам предвид като отида в новото си у-ще да съм подготвен и на ниво.., какви техники използвате за научаването и тн., аз що годе на едно ниво за общуване го знам, но пак имам нужда от още учено, например често се бъркам с изречения от рода на "dream with you", "мечта с теб".. така се бъркам и го превеждам грешно, а то е "сън с теб".. нещо се отклонявам от темата.. та разбрахте ме, затова ви моля да ми помогнете, и моля не ме плюйте, аз си знам и го признавам, че езика ми не е на нивото, на което сте вие, и затова се опитвам да направя нещо, за да наваксвам..