- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Здравейте и от мен.Имам един проблем и не знам как да постъпя.С приятеля сме заедно вече 1 година.На 23ти ще я направим.Радвам се естествено!Обичам го адски много,но ме мъчи друго.Неговите планове и моите се разминават за в бъдеще.Говорили сме си как след 1-2 години ще заминем на друго място,ще се ожиним и т.н.Но това,което ме притеснява е че спомена всичко друго,но не и деца! А на мен страшно много ми се иска да си имаме едно бебенце.
Познавам родителите му,всички роднини да не кажа!Те много ме убаважат.Майка му дори вече ме вузприема за снаха. хахаха Забравих да подчертая че и двамата сме на по 20 години.От край време се каня да му го кажа,но ме е страх да не го стрестна или уплаша.Вие как бихте направили на мое място?Не искам и за луда да ме помисли.
![]()
Децата идват с времето. Т'ва, че човекът до теб не си е правил графици и списъци дали и колко деца ще има в бъдеще, не значи, че не иска деца.
И двамата сте на по 20 още, млади сте, образованието не сте си взели, за къде бързаш?Поживейте още няколко години заедно, осигурете си дом и (минимална) финансова сигурност, пък тогава мислете за деца.
Аз тази година завърших средното си образование.А тои миналата,навреме.Отказахме се да учим...може би за добро.Усещам че той е човека.Не знам защо.... :P
Не мисля, че едно средно образование е достатъчно, за да успееш да издържаш себе си, камо ли семейство.
И да, постът ми се повтаря - поживейте, посвикнете заедно, научете се да се справяте с типично битовите проблеми, пък тогава се замисляйте и за дете. Не ме разбирай погрешно, и аз се радвам на малки дечица, ама има разлика между "искам" и "способна съм да дам всичко необходимо на детето си, че да е облечено, нахранено, да има сигурен покрив над главата си и да е обичано".
Дете се прави когато си готов финансово и психически![]()
Мисля че ви е малко раничко за деца.Сигурно и това е и в неговите планове но малко по-късно.Не насилвай нещата всичко си идва с времето.
Една година заедно не е толкова много време.. и 20-годишни не сте толкова 'престарели'. Това, че познаваш техните, не означава, че вече трябва да ги правиш баба и дядоТова, че се радваш на дечицата в парка не означава, че си готова да имаш свое собствено все още.. струва ми се, че не оценяваш колко сериозна стъпка е това. Зарежи малко темата, помисли какво ще работите, ще имате ли възможност да отглеждате деца? Ще можете ли да си осигурите свой дом и т.н.?
Абе, намерете си работа, намерете си квартира/жилище, поживейте малко заедно САМИ и тогава си мисли за деца.
Най-лесно и приятно е да гледаш лъва в клетката. Ама влез при него и тогава кажи че е голямо котенце (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Леле боже... Да ви имам и проблемите ...
П.Т.-Ще направите и бебе небой се![]()
Право е момичето заеби образование работа и тем подобни безсмислени неща - шибайте се правете деца и да те боли фара![]()
...и за бебета има време, спокс (:
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ОМГ , На 20 години и иска децапоживей си още 3/4/5 години , направи кариера , създай нянаква почва за това дете - естествено , че приятеля ти осъзнава ,че някога ще има деца , но на този етап - 20 години е рано според мен . А да ти кажа 1 година сте заедно не е много това време нз , може пък после да се намери друг ... все пак нали това е смисъла на живота да създадеш поколение да продължи гена ти , но трябва да си готова финансово и психически
![]()
Ми споко.Според мен е нормално,още да не иска дете. СЕ пак сте само на по 20г. Живее му се още,споко има време. ще имате деца. Поживеите си още малко.Или поговори с него за това.
Ох,прави сте.И не се познаваме от 1 година,знаем се от 4 години.Най-добрият ми приятел е и гадже.За щастие за всичко мога да разчитам на него.Вярпав,че ако си помагаме един на друг ще успеем да оцелеем в тощ живот.Само ще понамекна.
![]()
Така става,понамекни само,защото мъжете, докато са млади се плашаш от сериозни връзки, и бебета..ще избяга веднага.Знам от личен опит.Аз съм бременна в 5 месец, а моя ме напусна, но нищо,аз сама ще се оправя.Така,че маце ,внимавай много ,да не се уплаши и твоя.
Честита и лека бременност ти пожелавам тогава мила.Да сте много щастливи с бебчето.Пък таткото губи!!! Някой ден ще съжалява,че не е останал с теб.И дано моя човек не се уплаши. хахаха
![]()
![]()
![]()
Мерси.А относно,другото..повечето мъже са страхливци.
![]()
Аз постоянно говоря за бебета и той знае, че искам няма какво да му казвам![]()
А по темата не вярвам той да не иска просто може да си мисли че ти не си готова и за това да не бърза, покажи му, че не е така
![]()
Плановете ви, колкото конкретн и изпълними да изглеждат, не дават никаква гаранция и сигурност. Общото бъдеще, за което мечтаете и към което се стремите е прекрасно, искрено се надявам да бъдете щастливи заедно до колкото разбирам искате да създадете семейство. А това означава и да имате децаПросто те са твърде сериозна и отговорна тема, за да я обсъждате от сега и да планирате. Изчакай да наредите живота си и тогава мисли сериозно (: А до тогава няма нищо лошо да намекнеш и да узнаеш неговата позиция
Успех
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...