- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност която може да ме избута в пропаста
От както свърших даскало , почнах да се държа като друг човек .. Говоря пълни глупости от порядъка на "забрани за виждания" до това "къде,как,що" ..Не знам ..Чесно казано съм объркан в момента ,лично аз си усещам грешката но не знам откъде да започна че да си я поправя ,сигорно е защото си търся работа ,ама засега нищо не мога да намеря и съм под голям стрес ..Искам да се променя ,да бъда предишния човек който тя хареса ,ама не знам откъде да започна .Моля за помощ ,защото много я обичам и не искам да я загубя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
Опитай се да преодолееш ревността.Това 4е тя е признак на любов,не значи 4е трябва да задушаваш приятелката си,за да и показваш колко я обичаш.Ако продължаваш така,това ще я отблъсне и ще те зареже,по-спокойно и й имай повече доверие![]()
Както каза SunSetBeach опитай се да преодолееш ревността..!Защото тя носи само нещтастие,раздяли и т.н.Спокойно пич..ще се оправиш..Лято е все пак забавлявай се вместо да се измъчваш..
Успех
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Get stronger...mentally!
Щом има ревност има съмнения... Нека тя се оправи не ти ..
както каза обичаш я. ревност = силна любов/обич/привързаност etc
няма кво да оправяш, просто и кажи, че няма да ти е приятно да излиза с някви кочове, а ако тя не си вземе поука, режеш и тва е
Само щуротии от теб.Първоначално написано от BiGBaDWolF
Ревността е признак на слабост и е по-отблъскваща от всичко, което можеш да си представиш. Бъди апатичен в това отношение. Единственият ти шанс, колкото и малък да е той е да спреш да ревнуваш. Вярно е, че не можеш да подтиснеш мислите и комплексите си, но просто се старай изобщо да не я ограничаваш и да я питаш къде, как и с кого излиза. Тотален нихилизъм.
Temet Nosce
벨야카
Не..не са и някви непознати ..Повечето са мой приятели ,който са се доказали през годините ама пак не мога да проумея защо това става ...Първоначално написано от Whoopdedoo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
ми просто си дай време, ще я преодолееш тая ревност ... недей мисли непрекъснато къде е тя, с кой е и т.н. ...излизай повече с твойте приятели, разсейвай се, така няма да я мислиш ...
намери си работа!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
да, може и така да е... имах абсолютно същия случай преди време и беше такаПървоначално написано от mArMaLaDkA
Успокой се! Сигурно наистина е от стреса, на който си подложен. Или ревнуваш от липса на доверие. Но едва ли е това, защото не забелязах нищо такова в поста ти. Предполагам прекалено много издребняваш. Стегни се! Започни да обръщаш внимание на това,че се обичате,че сте щастливи заедно. Недей да си изкарваш на нея стреса,който е вътре в теб. Защото от тази твоя ревност, могат да последват големи проблеми помежду ви!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Просто си изнервен и търсиш как да се расеяш,грешка е че си го изкарваш на нея .![]()
Ревнуваш,щото обичаш. То е тясно свързано.Но гледай да си потдтискаш тая загубена ревност,щото аз така загубих за винаги 1 човек .Тя може да ти провали и съсипе изцяло живота, и да ти обърне живота на 180 градуса в съвсем различна посока.Внимавай много.Това е дяволско чувство ,с което човек много трудно може да се справи, но все пак МОЖЕ,стига да го поискаш достатъчно.
Ма да те избута. Ако продължаваш с филмите - ще й помогна даже. Dude, сериозно - стегни се.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пич и да се тревожиш и да не се тревожиш,тя ако е решила да направи нещо винаги ще намери начин.Излишни нерви са това,а и по този начин ще изпуснеш момичето.