- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Вувузели
Е тука няма такава тема... та изкажете си мнението за Южноафриканския досаден инструмент вувузела който залива стадионите тази година
М/у другото търся и аз да си купя, но съм от град Сливен и не знам къде да търся... разбрах че има в магазини Плюс, но най-близкия ми е до Бургас![]()
И някакъв вид свирка трябва да е в раздела за спорт и здраве?
Who's next!
ако ми беше съсед щях да те убия без капка жал![]()
В спортната зала във варна ги продават по 60 стинки![]()
И за къв чеп тряба да постваш тема за така наречените във вестник "7 дни спорт" дицибелени извращения![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Е па за кеф... такива като вас да пишатПървоначално написано от vaseto0o
аз изобщо нема да пищя просто ще ти го строша от главата и ше ти го завра у гъзоПървоначално написано от Ax3
![]()
ей некадърник смотан... к'во намекваш за Сливен??? Аз ли съм виновен че мангалите ни представят по телевизията... и аз щях да изляза и да ги коля 1по1 ама те НЯМАТ КРАЙ... Т'ВА Е ПЛЕСЕН ДОЛНА, НО ЗНАЙТЕ ЧЕ В ГРАДА МИ ИМА БЕЛИ ХОРА, АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХПървоначално написано от HarleyFlanagan
а оня горе, ако искаш да се срещнем да видиш аз к'во ще ти пъхна в гъзоняма да искаш да излиза
Първосигнална е ... няма да ти пращам поднамеци идиот такъв! Виждам какво искаш да кажеш, аз ще ти го кажа в очите пък... А що се отнася валерианчето и водичката ще ги пиеш ти в болницата, само да те срещнаПървоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей много сте оборотни тука бе...
Вувузелата е една от най- коментираните теми в спортните среди и е един от символите на провеждащото се световно. И не виждам нищо лошо в една тема за нея. И раздела е правилен.
Простаци и селяни има навсякъде..Първоначално написано от HarleyFlanagan
Подобни разделения са наистина абсурдни..![]()
Да, прав си, вувузелата е недоразумение, което пречи да си гледаш мача нормално..![]()
Но все пак.. София, Сливен, Варна, Котел, Желю Войвода... ценни хора има навсякъде, селяни - също.
знам какво нямаше предвид - обида на 'регионална принадлежност', но все пак не знам защо и аз се хванах за тва.![]()
я млъквай бе дришня селскаПървоначално написано от Ax3
кой олигофрен им пусна ток на тия подчовеци та гледат телевизия вместо да си гледат кравите...и после що сме внасяли стоки от чужбина...
еми е за тва![]()
Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Ще скиташ из болниците... до довечера няма да си модератор!Първоначално написано от HarleyFlanagan
аре бе ходи си купи сокче... то по-добре да гледам кравите не тея маскари дето ги дават по увредените ни телевизии мой човек... ако обичаш спри да плагиатстваш... подчовек ако съм аз значи ти си подживотноПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
никой не ти е искал филосовското мнение... аз съм в това поколение и си е моя работа дали искам тъпата вувузела и защо я искам... елементарни заплахи ЗА елементарни хора... ако смяташ че си повече от мене щото живееш в тъпата София значи ти си объркал моралните ценности... и щом смяташ да ме обиждаш за това, че града ми е напълнен с чалга и простотия и това показват медиите на които сляпо вярваш, ти не си ли подчовек тогава... темата започна по съвсем различен начин докато ти не реши да изплюеш мнението си за града от който идвам... да ти кажа вече съм поръчал 100 бройки по 5 лева едната и сега ги продавам 3-но по-скъпо и да ти кажа простаците от града се връзват и им харесва много.... щом си се комплексирал толкова от нас, хората дето не сме в столицата за какви ценности, за какви подчовеци ми говориш ти????Първоначално написано от HarleyFlanagan
Направи ми ти еднаПървоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Нямам думи за компютърната ти грамотностПървоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Жалко за теб... нали знаеш щом гроздето е нависоко значи е кисело та и ти така... аз ли съм първосигнален? Или ти реши да ме обиждаш заради това къде живея?
Както и да е предлагам мир... (като по-възрастен) явно...Първоначално написано от HarleyFlanagan
И искам извинение...
Аз ти се извинявам, че така първосигнално те напсувах, но знаеш че не е хубаво да обиждат мястото където си се родил и живееш, особено когато нямаш вина
Хаха тебе ще те покърти истинската ми възраст... Проблема в това какво аз разбрах и какво ти си намеквал е там в неправилното ти изразяване... какво мога аз да си помисля като го наричаш селения... аз не съм искал да надувам вувузелата (а и какво против имаш) а да я продавам... е радвам се че си каза и ти че правиш ташак, затова ще ти вземат правата, не случайно си модератор.... какво ми е нивото де кажи? не съм глупав човек... колкото и да ти го показва първоначалната ми реакция (псувнята)..... това е нямам какво да кажа проблема си беше твой... ти се намеси ТЪПО... друг път си пиши мнението като хората и не филосовствай... аз как да разбера с 3 думи които са показателни, че всъщност твърдиш друго ... обидата си беше пряко към мен и града ми...Първоначално написано от HarleyFlanagan
Такъв съм си няма да споря.... всъщност това че тук на клавиатурата не слагам запетай не означава че в действителността е така... многоточието е вид точка за мен.... ти като си толкова ШОКИРАН ЩО НЕ ЗЕМЕШ ДА ДОЙДЕШ... ще ида в СОФИЯ да ще се измъкна от тук... и какво? пак си оставам роден там... и ако още 1 път ме обидиш нещата ще загрубеятПървоначално написано от HarleyFlanagan
![]()