- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- гордеете ли се..
със себе си и със постигнатите резултати във фитнес залата или във спорта който тренирате..доволни ли сте от постигнатите резултати
аз лично се гордея със себе си защото намерих воля и успях да сваля 30 кг (бях 100 сега съм 70) като се има на предвив че съм висок 1.66 представете си къв съм билсега живота ми се промени коренно всеки ден спортувам (тичане,фитнес,лостове)..чув ствам се нов човек придобих по-голямо самочувствие и така нататък...
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
да доволен съм от моите фитнес постижения - не е важнко колко вдигаш , а как изглеждаш
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
За някои е обратното.Първоначално написано от LuxurySk0B
n00bs
мда за трибоиците е такаПървоначално написано от yakuza_
но тука сички са бати ограничените типове кат срещнат некаде като им кажеш че се занимаваш с фитнес и веднага въпроса е "колко дигаш от лежанка" или па "с колко прайш бицепс" тва за мене са пълни тапанари и ограничени личности...и примерно ако прайш с по-малко кила от тех и те веднага почват да надигат глава и да те гледат с насмешка...той не се вижда че е мн по зле от мен ама е тръгнал да вири нос...дееба и смешниците как ме дразнат![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Аз също гледам да вдигам повече, а не как ми изглежда тялото, то си идва с вдигането.
n00bs
Да,доволен съм.Повече ме надъхва да работа,като знам че може да се развивам още.![]()
![]()
![]()
Доволен съм преди 2 години и половина бях 58 кг на 184... с 28 см бицепс сега съм 186.... 76 кг със 38 бицепс.. нямам нищо общо с преди фитнеса ме промени даже мисля с това да се занимавам след време.
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Да,доволен съм...без протеини и химия постигнах добър релеф които сега си го подържам с лостове...не гоня големи размери а просто искам релефче !Първоначално написано от ShadyRecords
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Да, да, даа !!![]()
Аз тренирам волейбол от една година и прогреса който направих е уникален , колкото и нескормно да звучи. Не обичам да съм в сянката на другите, не обичам да седя на пейката .. След 3тия мач станах твърд титуляр и дори една от силите на отбора. Станахме първи за региона, вече имаме спечелен медал. Вече амбициите на отбора са други - да стигнем възможно най-далеч за купата ма Франция, като се има предвид, че този сезон изгубихме всички мачове, отпаднахме в най-ранна фаза.
Другото, което е, че най-сетне преглътнах височината си - 178. Хич не ми пука, дори се кефя да съм над другите![]()
Да,определено съм доволен започнах преди 3 години, тогава тежах 50кг около година и няколко месеца правих упражнения в домашни условия.Вече някъде година и 7 месеца посещавам фитнес залата.По време на най-добрия си период (зимата) тежах 89 килограма.В момента поддържам 84-3кг като гледам, същевременно да изграждам мускулатура.Естествено приемал съм хранителни добавки,(Протеин,Креатин,Ам инокиселини,Л-глутамин). Просто човек трябва да е постоянен,да се храни добре и да дава възможност на тялото да почине и да се възстанови, тогава резултатите няма да закъснеят.
Поздрави![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
обаче ме кефят такива оптимистиПървоначално написано от Valento
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Да, определено мога да кажа, че съм доволен, за около 6 месеца свалих 42 килограма и изкарах от огромн шкембе преса :Д. Сега се подържам във фитнеса редовно и бягане по 5-10 километра, ако съм уморен 5, ако не 10 зависи![]()