Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
стига си се засягал на тази тема. Винаги съм казвал, че селянин е състояние на духа и нашият кандидат-свирач е типичен, стопроцентов, неподправен, натурален селянин.

В няколкото му мнения просто е пропита онази специфична селяндурщина, която кънти на кухи глави, домашна ракия и сбъркани морални ценности, подкрепени от първосигнални и елементарни заплахи, защото е неспособен по друг начин да защити желанието си да духа по разни пластмасови тромби и да прави безсмислен и дразнещ шум...

Просто е нарисувано като картинка, даже не и картинка, а една своеобразна карикатура, изобразяваща падението на българската младеж и девалвацията на българската култура, до едно просто, необразовано и откровено тъпо чалга-поколение, което е неспособно да свърши нещо смислено в живота си, но за сметка на това е изтъкано от предразсъдъци и комплекси.
никой не ти е искал филосовското мнение... аз съм в това поколение и си е моя работа дали искам тъпата вувузела и защо я искам... елементарни заплахи ЗА елементарни хора... ако смяташ че си повече от мене щото живееш в тъпата София значи ти си объркал моралните ценности... и щом смяташ да ме обиждаш за това, че града ми е напълнен с чалга и простотия и това показват медиите на които сляпо вярваш, ти не си ли подчовек тогава... темата започна по съвсем различен начин докато ти не реши да изплюеш мнението си за града от който идвам... да ти кажа вече съм поръчал 100 бройки по 5 лева едната и сега ги продавам 3-но по-скъпо и да ти кажа простаците от града се връзват и им харесва много.... щом си се комплексирал толкова от нас, хората дето не сме в столицата за какви ценности, за какви подчовеци ми говориш ти????