- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ей вашите не ви ли правят проблем за пушенето?
питам защото на една съученичка родителите дори й купуват цигари... много странно О.о![]()
за тия които пушат и техните още не са ви хванали искам да допълня че все някога ще ви хванат..... тъй че мислете за здравето си и зарежете цигарите ако не искате конско и наказания от вашите![]()
не
не живея с тях, ама не ми правят никакъв проблем.Смисъл.. не че го одобряват , ама какво могат да кажат на инато магаре като мен?
иначе баба ми купува стекове![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ами не го одобряват, но не ми правят проблеми. Купували са ми цигари разбира се, и пред тях пуша вече..![]()
Вафла..
браааТ!! ти от 6 годишна възраст ли пушиш веПървоначално написано от tryYy
O_o omFg
Не го одобряват разбира се.От скоро знаят но не са ми правили проблеми.А и аз от тях цигари и пари за цигари не искам,а и не пуша пред тях![]()
виждала ли си как й купуват цигари? мисля, че те лъже яко ;]
на мен не ми правят проблеми, не пуша
Ми мама го приема вече,аз си взимам от нейните цигари,а тате имам чувство че никога няма да го приеме,просто защото е заклет непушач,макар че и той отлично знае,даже ме е виждал.
бациПървоначално написано от clever
я не пушим и сите е наред
Преди са ми правили проблеми, ама вече не, даже взимам от на мама цигарите и тя от моите, когато няма.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Да! Така де,баща ми не знае, но майка ми да ии каза да спра и аз ги спрях де ;д само по празници пуша...
не пуша и нямам проблеми.)
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
И аз не пуша .. =]
Не го одобряват,но пък и аз не им го навирам в лицата това..Колко лекций съм изтърпяла,и най-тъпото беше,че докато ми разправят колко са вредни цигарите и двамата палеха една след друга![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
не пуша
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Аз не пуша, защото съм спортистка. И съм възпитана да НЕ пуша. Баща ми е заклет непушач; майка ми пуши, ама от малка съм ги намразила тия цигари.![]()
не пуша и си нямам проблеми с това
мм случва се да запаля ама много, много, много, много рядко![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
За мен е много яко , ако ми даваха да пуша , но от една страна за мен е странно родителите да гледат как детето и пуши![]()
![]()
Не пуша :P
Усмивките са заразни - бъди преносител!