.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Ех, трудно е така от разстояние.. Ще ти дам съвет, които спазвам самата аз когато се колебая и не мога да реша - слушай сърцето си! Има и връзки които са оцелявали, дори двамата да са били на километри един от друг.. да не кажа и повече..
    Мда, със сигурност са оцелявали, когато са започнали с чатче и имат зад гърба си само една среща.

Определено е добре човек да си слуша сърцето, но логиката е ужасна, защото при всички положения срещите няма да са задоволително често. А животът си тече, хора минават покрай теб и отливат, а ти си впримчен в една такава непълноценна връзка, основана на чакане. Ако ти се чака постоянно, окей..

Но при връзки от разстояние нито можете да си се виждате когато искате, нито да се целувате или да си играете под чаршафите когато ви скимне.. Разбирате. Адски непълноценно ми се струва. Любовта е тук и сега, всеки миг. А не да знам, че той ще дойде еди-кога-си, и аз да си направя схема че еди-кога-си ще го направя с него, щото ми е единствената възможност. Примерно. Говоря за консумиране на любовта. А дори да не водиш полов живот, пак е куцо примерно само веднъж седмично да се целуваш с любимия.

Много ми е трудно да говоря така, тъй като аз съм имала 2 такива връзки, но наистина е безсмислено и безперспективно, а връзката не се развива, защото всичко е един екран и от време на време се виждате. Не се опознавате всеки ден, няма я динамиката. Плюсът е, че поне не си омръзвате.
    Може да има любов и тя да е истинска, но връзката остава изкривена. So... what's the point?
    Голяма жертва е да водиш подобни отношения, но пък не можеш да си заповядаш на сърцето да спре да обича, нали? Ето затова е труден случаят.

Трудно ми е да се изкажа по темата. 200км като се замисля - не са чак толкова много. Не е като Варна-София, нали.

Идеята на MaLkaTa_LaDy е добра.

Ако ти се чака постоянно - почни връзка. Аз знам, че ти ще я почнеш. Няма човек, който да загърбя чувствата си за сметка на разума, когато те го изгарят (а ти каза, че се влюбваш). Просто мисля, че ще останеш разочарована.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на fenasf
    Нямаш дори бегла представа какво е болка.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си