- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не подминавайте темата ;( Помогнете мииии
Здравейте аз съм на 14 и искам да разкажа моята гадна история ... значи тази година моите най - добри приятелки ми направиха номер, който никога няма май да забравя ... Номерът беше такъв ... Значи те се престориха на едно момче по-голямо от мене, че ме харесва и ми пишеха в скайп често ... и най накрая стана така че ми уредиха фалшива среща ... на която аз естествено се хванах и отидох и той не дойде много ясно и супер ми беше гадно и най накрая разбрах а те нито ми се извиниха нито нищо даже се смяха а това момче дори не ме и познаваше . Всъщност този номер не са го измислили моите приятелки а една друга ... тя поне се извини .... Ми от тогава до сега не мога да го забравя от тогава постоянно съм все едно депресирана е не плача ама като разбрах се разплаках най вече за това че те са ми приятелки и как можаха да постъпят така . Това никога не бях го очаквала и ето че се случи ... Имам чувството че оттогава все съм тъжна и постоянно ми е ТЪПО не ми е забавно както предии ... ;( дали е заради тях незнам ... Но мисля че те никак не са ми истински приятели все някоя от тях ще ме обиди ще ме издразни с нещо .... все номера все глупости 7 години вече ги знам и чак сега осъзнах какви са сега за 8ми няма да съм вече в техния клас но събота и неделя ще съм с тях чудя се още как се водя с тях ... Въпросът ми е дали съм тъжна заради този случай и да се водя ли с тях да ама пък ако не се водя с тях няма да има с кой засега де ???
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бъди безразличен бъде различен
Здравей!
Нормално е на тази възраст да има такива гадни "шеги", почти всеки ги е правел или е бил потърпевш! Ако наистина ти е много гадно, опитай се да поговориш с приятелките си и да им опишеш колко гадно се чувстваш, а ако те са ти истински приятелки ще ти си извинят и всичко ще е ок!![]()
"Моите най-добри приятелки..." те ти правят номера, а ти ги смяташ за приятелки!?!?!![]()
![]()
Заеби ги!! Не ти трябват такива 'приятелки'!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
И ги наричаш "приятелки"... а те се подиграват с теб.Изобщо не се занимавай с тях..
детска му работа...![]()
Виаги ги е имало такива случки и ще пордължава да ги има..
Lexynnka
според мен те са ти приятелки дотолкова, доколкото да се подиграват на твой гръб.. ако им го направят на тях, ще овикат света.. трябва да ти е ясно, че на тях въобще не им пука за теб, важното е на тях да им е кеф.. в никакъв случай не се депресирай, защото няма смисъл някой да се ебава с теб, а ти да се досамоизмъчваш заради идиотщината им![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Ако става на въпрос,те изобщо не са и приятелки!Но кажете какво приятелство може да има на такава възраст???
А да им покажа ли тази тема ??
Не бъди безразличен бъде различен
+1 На същото мнение съм!Първоначално написано от CuteBaby
За какво да им я показваш?За да видят коментарите,които изказват мнението по въпроса?...Не!Просто СПРИ да излизаш с тях.Намери си други приятели и ако те попитат,защо си спряла да дружиш с тях им кажи всичко в очите![]()
И ние един път така на един приятел,ама после му се извинихме и се посмяхме заедно.Него не му пукашеа и споко не е края на живота
![]()
Хайде, стига. В един раздел е повече от достатъчно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last