- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали има чувства към бившата си ????
здравеите искам да попитам има ли начин да разбера дали гаджето ми още има чувства към бившата си защото съм почти сигурна че е така но не на 100% и ако е така трябва ли да го оставя или да остана с него или какво?
ми естествено че има чувства, всеки има.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не знам как може да разбереш, но ако има чувства естествено, че трябва да го зарежеш. Как ще седиш с човек, който няма чувства към теб или изпитва и към друга. Близо е до мозъка.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
е да бе, аз имам някви чувства към почти всички бивши сериозни.Първоначално написано от bobito_th
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Нормално е да има НЯКАКВИ чувства. Лошото е, ако те пренебрегва заради нея.А той прави ли го?Първоначално написано от BlackLabel
аватараПървоначално написано от tuzaro
![]()
+ абсолютно прав е. И аз съм така, поне с 2 момчета, винаги ще имам чувства към тях и никой няма да ги измести, макар да не поддържаме контакт с едното![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Има 5 чувства...Ако имаше чувства нямаше да е с тебе а с нея.. Или поне щеше да се опитва да я спечели ...
кристалното кълбо ми казва че има ... ше те шиба и ще заебе.... дам така ше стане...
По темата: как точно смяташ че тряа отгатнеме дали има чувства като ни съм го виждал ни го познавам тоя пич...
Питай го.И ако има чуства поговорете сериозно.
Никой не е казал, че няма чувства към момичето, а само че може да има И към бившата си..Първоначално написано от bobito_th
)
Нормално е да има НЯКАКВИ чувства към бившата си. Просто поговори с него.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Попитай го направо.При мъжете караите направо,без заобикалки.И ,ако искате нещо от тях си им го кажете в прав текст, без обиколки...Мъжът иска да разбере точно и ясно какво иска жената до него.
измори се това сърце, да търси утеха в чуждите ръце![]()
Аз просто дадох предположение.Първоначално написано от Paramour
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
подхвани темата на майтап.и виж отговора,после си направи сметка.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
+1...освен да го попиташ друг сигурен начин да разбереш няма..Първоначално написано от Elenichkaa
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Първоначално написано от bobito_th
Вадим вълшебното кълбо.. дай 5 лв и ш ти кажа.. пф![]()
Всеки има чуства към бившите си.. или поне ако са се разделили скоро..
ако искаш поговорете.. но не го оставяй.![]()
попитай го направо..
и като го пита кво ?
- Имаш ли чувтства към бившата си ?
- ДА ?! - (слабо да го каже илид а признае ако е така )
И не съм съгласна че всеки има някви чувства към бившият (ите) си . Поне аз нямам. Нали за това са бивши ? ; )
.аз го попитах и той каза не никога не ме е пренебрегва заради нея но все пак имам едно гадно чувството че като я види и сърцето му се обръща и все едно съм му за утеха...![]()
.аз го попитах и той каза не никога не ме пренебрегва заради нея, но все пак имам едно гадно чувството, че като я види и сърцето му се обръща и все едно съм му за утеха...![]()
"Има ли в менюто ви водка с утеха. Двойна ми дайте за негова сметка."
Глупаво си направила като си го попитала директноАз бих направил така:
Повдигам темата за бившите и започвам да плямпам какви/що съм имал и поради що сега не съм с тях. И като си се изкажа ще попитам другата страна как е било при него. И по начина, по който ти говори сама ще разбереш има ли, няма ли още нещоДо сега този метод винаги е работел успешно
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...