Хора мислете преди да кажете нещо на гаджето си дори и да сте скарани дори да сте много нервни мислете преди да кажете нещо ... защото аз направих тая грешка да не мисля! Казах неща които не мисля и не съм искал да казвам и сега не съм с момичето и много съжелявам ... и просто реших да ви кажа да не правите същата глупост като мен !![]()
И утре ще пуснеш лигава сълзлива тема как да си я върнеш и че не можеш без нея, нали?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не ... просто исках да го кажа ... квото е станало станало аз съм виновен аз я познавам аз треа да се опраам с нея не да пускам теми и да питам как ... не е ли така ? Просто споделям ...Първоначално написано от valdesbg
Щом си й ги казал,значи си ги мислел.Неща които не ги мислиш,няма да ги кажеш,ако ще да си пян,нервен,надрусан,предсм ртно легло....
Грешката ти е била не, че си казал нещата, които си казал, а че след това си тръгнал да се извиняваш и да се молиш като евреин на нацист. Ако можеше да извъртиш така нещата, че тя да е виновна и да се почувства такава, няма значение какво си казал. Преживей го.Първоначално написано от RoCkSpOt
Temet Nosce
벨야카
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice
По верен от тоя отговор нема ! ++Първоначално написано от VinDiesel
Много ми е смешно,когато някой каже "казах нещо,което не мислех"![]()
Няма как да кажеш нещо,което не мислиш ... освен ако не ти хлопа дъската де,но ако беше така щеше да си в бяла стая с меки стени![]()
Щом от устата са ти излезли някакви думи,то те са били в главата ти.
Друг е въпроса,че на някои не ви се отдава да преценявате кога и какво можете и не можете да казвате![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Човек,ти си ми нещо като идолПървоначално написано от umri
,само че разбиранията ти са малко крайни,но все пак кефиш!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
задръж си съветите....Първоначално написано от RoCkSpOt
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
И как така каза нещо,което не мислиш ?
Това е НЕВЪЗМОЖНО..Щом си й казал нещо,то значи си ги
мислел..Иначе нямаше как да й ги кажеш..Логично е !!
Сега да не ти пука..И следващия път внимавай да не направиш същата
грешка... (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе чак идол.. недейПървоначално написано от Stan4o123
по-добре е пример за хора, които им е писнало да бъдат правени на друсан кебап от женски.
![]()
Temet Nosce
벨야카
Идол.![]()
Еми, съветът е полезен: Мисли, преди да говориш, защото думите раняват. Но няма нищо нередно в това да се извиниш. А дали ще бъдеш извинен вече зависи от много фактори.![]()
Може защото бях нервен много и тя нещо каза от сорта на не съм пречка и аз да не си пречка мога да права квото искам но съм тук с теб и винаги ще е така ... и като и видях очите осъзнах какво съм казал
Ааа на умри ще му правим фенклуб. Пу аз съм организатора(половината печалба за мен, другото за теб)
Авторе - кога ще ни освободиш от безсмисленото си присъствие завинаги?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Извини и се,кажи и ,че не си мислил,това,което си говорил,и си бил много ядосан.