.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Съвет

Голям фен

Съвет

Хора мислете преди да кажете нещо на гаджето си дори и да сте скарани дори да сте много нервни мислете преди да кажете нещо ... защото аз направих тая грешка да не мисля! Казах неща които не мисля и не съм искал да казвам и сега не съм с момичето и много съжелявам ... и просто реших да ви кажа да не правите същата глупост като мен !

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И утре ще пуснеш лигава сълзлива тема как да си я върнеш и че не можеш без нея, нали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Ми добро утро бе... да си мислил навреме!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    И утре ще пуснеш лигава сълзлива тема как да си я върнеш и че не можеш без нея, нали?
    Не ... просто исках да го кажа ... квото е станало станало аз съм виновен аз я познавам аз треа да се опраам с нея не да пускам теми и да питам как ... не е ли така ? Просто споделям ...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Щом си й ги казал,значи си ги мислел.Неща които не ги мислиш,няма да ги кажеш,ако ще да си пян,нервен,надрусан,предсм ртно легло....

Град
    Русе
    Мерси за съвета !!

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Съвет

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Хора мислете преди да кажете нещо на гаджето си дори и да сте скарани дори да сте много нервни мислете преди да кажете нещо ... защото аз направих тая грешка да не мисля! Казах неща които не мисля и не съм искал да казвам и сега не съм с момичето и много съжелявам ... и просто реших да ви кажа да не правите същата глупост като мен !
    Грешката ти е била не, че си казал нещата, които си казал, а че след това си тръгнал да се извиняваш и да се молиш като евреин на нацист. Ако можеше да извъртиш така нещата, че тя да е виновна и да се почувства такава, няма значение какво си казал. Преживей го.
    Temet Nosce

벨야카

II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

slun4ice

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Щом си й ги казал,значи си ги мислел.Неща които не ги мислиш,няма да ги кажеш,ако ще да си пян,нервен,надрусан,предсм ртно легло....
    По верен от тоя отговор нема ! ++

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Много ми е смешно,когато някой каже "казах нещо,което не мислех"
    Няма как да кажеш нещо,което не мислиш ... освен ако не ти хлопа дъската де,но ако беше така щеше да си в бяла стая с меки стени
    Щом от устата са ти излезли някакви думи,то те са били в главата ти.
    Друг е въпроса,че на някои не ви се отдава да преценявате кога и какво можете и не можете да казвате
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от umri
    Грешката ти е била не, че си казал нещата, които си казал, а че след това си тръгнал да се извиняваш и да се молиш като евреин на нацист. Ако можеше да извъртиш така нещата, че тя да е виновна и да се почувства такава, няма значение какво си казал. Преживей го.
    Човек,ти си ми нещо като идол ,само че разбиранията ти са малко крайни,но все пак кефиш!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

задръж си съветите....
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И как така каза нещо,което не мислиш ?
    Това е НЕВЪЗМОЖНО..Щом си й казал нещо,то значи си ги
    мислел..Иначе нямаше как да й ги кажеш..Логично е !!
    Сега да не ти пука..И следващия път внимавай да не направиш същата
    грешка... (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Човек,ти си ми нещо като идол ,само че разбиранията ти са малко крайни,но все пак кефиш!
    Абе чак идол.. недей по-добре е пример за хора, които им е писнало да бъдат правени на друсан кебап от женски.
    Temet Nosce

벨야카

и аз влизам в тоя раздел да проверя дали ти си писал

anonymous708973
    Guest
    Идол.

Еми, съветът е полезен: Мисли, преди да говориш, защото думите раняват. Но няма нищо нередно в това да се извиниш. А дали ще бъдеш извинен вече зависи от много фактори.

Голям фен
    Може защото бях нервен много и тя нещо каза от сорта на не съм пречка и аз да не си пречка мога да права квото искам но съм тук с теб и винаги ще е така ... и като и видях очите осъзнах какво съм казал

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ааа на умри ще му правим фенклуб. Пу аз съм организатора(половината печалба за мен, другото за теб)

Авторе - кога ще ни освободиш от безсмисленото си присъствие завинаги?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Извини и се,кажи и ,че не си мислил,това,което си говорил,и си бил много ядосан.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си