- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СПЕШНО:споменник за мойто бебе
моля ви се помогнете ми правя за мойто слънчице един албум за снимки голям вормат т.е. по 4 места за снимки на лист. Вътре има спомени,картички,снимки,из ушени розови листа,стикетери.. на единия лист има и една цигара и един презерватив залепени... обаче ми остана място и се чудя какво още за да сложа.. искам да сложа няакви интересни и различни неща.. искам да стане уникално,за да го зарадвам.. моля ви се дайте ми някакви идеи и предложения.. много ще съм ви благодарна... трябва да го довърша до събота,защото в неделя сутринта ще се видим,а вече се изчерпах откъм идеи...
Ohne dich kann ich nicht sein...
ми...напиши едно голямо обичам те![]()
Първоначално написано от Whoopdedoo
Научи се да говориш английски и тогава обсъждай другите
По темата: както pisety000 каза или няк'во пожелание, защото от описанията ти разбрах, че нищо не си писала .. ще е яко ако също напишеш "Обичам те " вместо на бг на няколко езика един под друг![]()
легендарни постове.
Okey също се използва... знам, че се пише okay, бъди спокойна.Първоначално написано от jo0zy
Спокойна съм (стига да не си влязъл в гугълПървоначално написано от Whoopdedoo
) просто ми омръзна от неграмотници, които се правят на големите англичани
![]()
1. по - добре да спрем със спамоветеПървоначално написано от Whoopdedoo
2. не знаеш колко съм добра по ае и 3. не намеквах за теб като казвах "просто ми омръзна от неграмотници, които се правят на големите англичани "
Най-малкото живея в Англия и хубаво, нека си добре с АЕ и аз съм добре, просто повече ме кефи да си го пиша с Е и толкова.
Аз спирам.
можеш да напишеш както вече ти казаха"обичам те".
Може също за буквите на "обичам те" да използваш лак за нокти с фигурки в него!
Знам ли...за сега се сещам за това,после може и да редактирам!
Успех и дано наистина да го зарадваш!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
напиши му,защо го обичаш или опиши първата ви среща,как ти си го видяла бла бла![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Слагаш една бележка с надпис "to be continued ..." и след няколко месеца си го попълвате заедно![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
може да напишеш някакви споменчета..
колажи
някакви камъчета
може да напишеш "обичам те" на 100 езика (поне ще заеме доста място)
после може да качиш снимки като е готово![]()
Просто аз