.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на PLEYGIRL

Проблем.... ;(

От известно време насам нямам хъс за абсолютно нищо... може би около 2, 3 месеца... спрях да уча и завърших годината зле.. останах на поправителен.. след това избягах от нас късно през ноща.. наказаха ме... и някакси нищо не ми върви.. дните ми минават безразлични и еднакви... отчайвам се от това което се случва с мен... стигнах почти на дъното... ;( Какво да направя.... дайде мнение плс..... ;(
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

за кво си избягал/а от вас?

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Еми постарай се да не е така.Няма да бягаш от вас ии т.н. сега е лято,не му мисли.Излизай повече с приятели, а догодина вече си опичай акъла и се стягай да учиш. А мина ли поправителния изпит?

Град
    Русе
    Всичко зависи от теб.Ние каквото и да ти говорим ти ако решиш да продължаваш в същия дух,какъв е смисъла?В момента градиш собственото си бъдеще.Взимай се в ръце,можеш

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Стегни се.

Както си могла да потънеш, можеш и да изплуваш. По- трудно е, но не е невъзможно. Просто си седни на дупето и си научи за поправителния (ако още не е минал), прояви по- добро отношение към родителите си и мисли оптимистично.

Супер фен
    Всичко опира до мисълта,ако си мислиш,че няма да успееш,итн,наистина няма да стане.Почни да мислиш положително и ще видиш как сичко ще се нареди.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Нужна е само малко повече моля според мен
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Всичко опира до мисълта,ако си мислиш,че няма да успееш,итн,наистина няма да стане. Почни да мислиш положително и ще видиш как сичко ще се нареди.
    Това е най-важното всичко е до нагласата на човека. Ако се настроиш, че всичко ще е окей и че денят е хубав и слънчев ще ти потръгне и ще видиш една гоооляма промяна.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мисли по полужително.. както казаха всичко си е до нагласата. Ако мислиш отрицателно ще ти се случват само лоши неща. Започни да правиш неща които ти харесват.. не да бягаш от вас. Поговори с някой близък човек за съвет - това може много да помогне. Излизай с приятели - такива които да ти помогнат да се измъкнеш от гадното полужение в което си. Айде успех!
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

Заради момче (или момиче де ) ли избяга или се провали нещо скъса ли няква случка щото само така да се случи пак става ма по трудно.И аз съм се чуствал така заради момиче но прияттелите ме вдигнаха на крака опитай и ти (сън)

Стегни се И при мен беше същото, но с помоща на приятели и близки всичко се оправи Благодарна съм й от все сърце.. Сега лятото пораспускай малко, с приятели, ванка туй уний аа есента се стягай да учиш Успеь

Мега фен Аватара на iiordanova
    Естествено , че можеш да изплуваш от дъното.
    Да , паднал си ниско ..на всеки може да се случи.
    Окей , вече е свършено. Ти мисли напред. (:
    Първо трябва да се настроиш много позитивно. И следствие на това , ти ще успееш да се справиш. Всичко упира до - организация , труд(т.е учене) и вяра с себе си , и във възможностите. ((: Трябва да положиш усилие , за да успееш. Ти сам виждаш , че не можеш да чакаш всичко да се случи наготово. Просто няма как. Сигурна съм , че в началото ще ти е много трудно , но няма невъзможни неща! Всяко начало е ново , трудно , но не и невъзможно.
    Горе главата и ти можеш да се справиш! ((:
    Успех!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Взимай се в ръце! Ние с какво можем да ти помогнем?

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    еми то всичко от теб зависи, настрой се положително и си оправи живота

Супер фен Аватара на Djuff
    Започни на чисто всичко.1 път се живее - не пропилявай шанса си.

Супер фен Аватара на fenasf
    Почвай наркотиците.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мислии оптимистично - стигнал/а си почти дъното , няма накъде вече - давай нагоре : ) .. живей сега , пък есента яко се стягай . . не прави повече издънки с родителите ти, защото ще изгубиш доверието им . . айде право нагоре ии успех

fenasf Пуснато на: Пет Авг 20, 2010 2:31 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Почвай наркотиците.

ако ти се дават просто така мнения отивай в кофата ти не знаеш как момичето ще пропадне още повече ако опита ексстаzи или някви други подобни глупости :С зн че сиг се опитваш да си смешен но не ми стана мн смешно с това

Супер фен Аватара на fenasf
    В кофата са лигави no-lifer-и. И наркотиците не са смешни, те са очевидното продължение на история като тази на авторката, защото е много по-лесно, отколкото да се стегнеш.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Ти пробвал ли си наркотици че да даваш такива съвети
    Харесват ли ти
    Аз лично не съм опитал и не искам :! а колкото до кофата и аз съм на такова мнение
    а и за темата - наркотиците НИКОГА не са решние на проблема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си