- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога без него ;(;(;(
Преди 1 месец и малко на бала на брат ми се запознах с едно момче (Л...) .. Харесахме се и тръгнахме (той е първата ми любов ... на 14 съм![]()
той е на 20) и първите 2 седмици все едно живеех в приказка .. После спряхме да се виждаме и да се чуваме толко често, колкото преди ... Една сутрин ми звънна и си говорихме.. точно тогава си пишех с някакъв, с който си говорихме за секс (с Л... не си бяхме говорили по тази тема) и му казах, че мисля, че не съм готова, защото се заговорихме .. На следващия ден му звънях сигурно 15 пъти и той не вдигна.. Вдигна чак на другия ден вечерта и аз му казах, че искам да си поговориме (исках да го скъсам, защото усещах, че той ще го направи) и той ми каза, че вечерта ще мине "да ми каже някой неща" .. Дойде и ми каза, че няма за какво да си говорим, че не намира общи теми и някакви такива .. започна да увърта и скъсахме .. Вчера си писах с негов приятел и той ме попита защо сме скъсали и аз му казах, че нямало за какво да си говорим и, че съм няма чувства към него (аз имам все още .. мисля, че са доста силни) и днес влезнах във facebook и видях, че ме е блокирал, след което аз го блокирах в skype и изтрих телефона му и всичко свързано с него ... Проблемът ми е, че не мога без него .. Чувствам се непълноценна, не мога да се концентрирам, почти не се усмихвам, постоянно плача и все едно имам топка в корема .. Незнам какво ще правя без него .. Опитвам се да го забравя, но не мога ...
![]()
![]()
![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Все пак ти е 1-вата любов.Тя оставя белег за цял живот в сърцето.Всеки я помни,но с времето болката отминава и остава само спомена за нея,без чувства и страдания...
Пусни му ... не че той е тръгнал с теб само за това - тва е просто бонус така ще го задържиш....
Момиче може ли да ревеш за некъв дришльо дето е искал да те ебе... пфф понякога се чудя аз ли съм свръхчовек или другите са прости честно....
кво очакваш от 20 годишен ? много ясно че след като му откажиш ше си намира опрвдания. нито му се чака нито ше те чака .
Не си заслужава заради него да се тръшкаш , а и може да се усмихнеш просто не го правиш . Колко време каза че сте ходили? 2 седмици или месец ? хах извиняяйй 20 годишен ? 1 месец без секс? 14 годишна? напрао ай чао :Д а и след като си искала да го скъсаш къв ти е проблема да си неибателна и ся ? не си имала кой знаи колко дълга връзка че да не я преживееш ай горе главата
If I played you like a toy?
Малка си за него , той осъзнава и те е оцвирил.Хванал си е на неговата възръст сигурно.Или пък брат ти нещо му е казал, и той се е отказал.
Ще го забравиш спокойно,с времето ще отшуми.
Само на 14 си всичко тепърва ти предстои,така че спокойно![]()
По-добре ли щеше да се чувстваш, ако бяхте преспали заедно и те беше зарязал след това?
Не знам защо имам чувството, че чатът с непознатия, на когото си казала, че не си готова все още, комбиниран с голямото съвпадение с раздялата, не е случаен.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
+ ,а и какво очакваш ти от него?Той не те взима на сериозно.И е нормално.Първоначално написано от didi0804
Първоначално написано от VinDiesel
Правилно.
И все пак според това което разказа вие сте тръгнали доста бързо и може би не сте имали време да се опознаете. Не плачи, а излез с приятели навън да се позабавляваш. Просто не исли за това и ще ти е по-добре. И нека ти бъде за урок.. Не се захващай с толкова по-големи от теб.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Зарежи го най-добре. Хвани си някои до 16 ,не -повече.Защото няма да те вземат сериозно.
Не си заслужава да страдаш за него, а си и само на 14 тепърва ти предстоят толкова много неща, така че горе главата и излез да се забавляваш с приятели![]()
Нормално е,защото ти е първата любов..не се отчайвай и давай смело напред...![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Доста бързо си се влюбилаЛюбов от пръв поглед
Явно яко те е занесъл тоя набор
Но е за твое добро, че така е станало. В днешно време масово момчетата търсят на първо място секс, а после каквото друго има. Така, че като си избираш момче, гледай то да не е от тези. Накрая само ти ще съжаляваш, но вече късно ще е
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
За последното изречение, не съм особено съгласна.Първоначално написано от VinDiesel
Да, първата любов никога не се забравя. Но има и друга приказка - ръжда не хваща.![]()
По темата: Успокой се. Всичко е пред теб, не се отказвай![]()
По думите ти излиза, че е искал само да те вкара в леглото си. Та... радвай се, че си се отървала от него.
Не виждам смисъл да го търсиш повече. Излизай по-често и се разсейвай. Ще ти мине, сигурна съм.Пък и много скоро отново ще се влюбиш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
никакъв бонус.. няма да е само едно приятелско чукане за него и за тебе белег за цял живот.. не мисля че ти е първата любов защото приказката е била само 2 седмици, а и си хвани някой поне с 1-2 години по голям ако иксаш да имаш сер гадже и НЕ си лягай с него на 1 месецПървоначално написано от Masari90
![]()
Du liebst mich denn ich lieb' dich nicht .
Ще го преживееш, ако не можеш поне си избери хубави черни дрехи.
Звучи ми доста странно 20+14= 20.секс 14.изоставена.
Не се ли замисли малко , за к'во е тръгнал с теб, все пак си на четиринадесет the hell o__o. Видял е, че не става и да... да няма да се занимава с деца.
Алиии, след тоя цял месец сигурно наистина не можеш да живееш без него.Много ми е жал за такива момиченца, които "батковците" (което ще рече мъже) ги разиграват с цел секс.
П.С. Топки в корема![]()