.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Не мога без него ;(;(;(

Преди 1 месец и малко на бала на брат ми се запознах с едно момче (Л...) .. Харесахме се и тръгнахме (той е първата ми любов ... на 14 съм той е на 20) и първите 2 седмици все едно живеех в приказка .. После спряхме да се виждаме и да се чуваме толко често, колкото преди ... Една сутрин ми звънна и си говорихме.. точно тогава си пишех с някакъв, с който си говорихме за секс (с Л... не си бяхме говорили по тази тема) и му казах, че мисля, че не съм готова, защото се заговорихме .. На следващия ден му звънях сигурно 15 пъти и той не вдигна.. Вдигна чак на другия ден вечерта и аз му казах, че искам да си поговориме (исках да го скъсам, защото усещах, че той ще го направи) и той ми каза, че вечерта ще мине "да ми каже някой неща" .. Дойде и ми каза, че няма за какво да си говорим, че не намира общи теми и някакви такива .. започна да увърта и скъсахме .. Вчера си писах с негов приятел и той ме попита защо сме скъсали и аз му казах, че нямало за какво да си говорим и, че съм няма чувства към него (аз имам все още .. мисля, че са доста силни) и днес влезнах във facebook и видях, че ме е блокирал, след което аз го блокирах в skype и изтрих телефона му и всичко свързано с него ... Проблемът ми е, че не мога без него .. Чувствам се непълноценна, не мога да се концентрирам, почти не се усмихвам, постоянно плача и все едно имам топка в корема .. Незнам какво ще правя без него .. Опитвам се да го забравя, но не мога ...
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Все пак ти е 1-вата любов.Тя оставя белег за цял живот в сърцето.Всеки я помни,но с времето болката отминава и остава само спомена за нея,без чувства и страдания...

Пусни му ... не че той е тръгнал с теб само за това - тва е просто бонус така ще го задържиш....

Момиче може ли да ревеш за некъв дришльо дето е искал да те ебе... пфф понякога се чудя аз ли съм свръхчовек или другите са прости честно....

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    кво очакваш от 20 годишен ? много ясно че след като му откажиш ше си намира опрвдания. нито му се чака нито ше те чака .
    Не си заслужава заради него да се тръшкаш , а и може да се усмихнеш просто не го правиш . Колко време каза че сте ходили? 2 седмици или месец ? хах извиняяйй 20 годишен ? 1 месец без секс? 14 годишна? напрао ай чао :Д а и след като си искала да го скъсаш къв ти е проблема да си неибателна и ся ? не си имала кой знаи колко дълга връзка че да не я преживееш ай горе главата
    If I played you like a toy?

Супер фен
    Малка си за него , той осъзнава и те е оцвирил.Хванал си е на неговата възръст сигурно.Или пък брат ти нещо му е казал, и той се е отказал.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ще го забравиш спокойно,с времето ще отшуми.

Само на 14 си всичко тепърва ти предстои,така че спокойно

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    По-добре ли щеше да се чувстваш, ако бяхте преспали заедно и те беше зарязал след това?
    Не знам защо имам чувството, че чатът с непознатия, на когото си казала, че не си готова все още, комбиниран с голямото съвпадение с раздялата, не е случаен.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Русе
    И по-добре че сте скъсали.Той е на 20,ти на 14 - какво може да иска от теб?Такива не ти трябват

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от didi0804
    И по-добре че сте скъсали.Той е на 20,ти на 14 - какво може да иска от теб?Такива не ти трябват
    + ,а и какво очакваш ти от него?Той не те взима на сериозно.И е нормално.

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Все пак ти е 1-вата любов.Тя оставя белег за цял живот в сърцето.Всеки я помни,но с времето болката отминава и остава само спомена за нея,без чувства и страдания...

Правилно.

И все пак според това което разказа вие сте тръгнали доста бързо и може би не сте имали време да се опознаете. Не плачи, а излез с приятели навън да се позабавляваш. Просто не исли за това и ще ти е по-добре. И нека ти бъде за урок.. Не се захващай с толкова по-големи от теб.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Супер фен
    Зарежи го най-добре. Хвани си някои до 16 ,не -повече.Защото няма да те вземат сериозно.

Не си заслужава да страдаш за него, а си и само на 14 тепърва ти предстоят толкова много неща, така че горе главата и излез да се забавляваш с приятели

Нормално е,защото ти е първата любов..не се отчайвай и давай смело напред...
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Доста бързо си се влюбила Любов от пръв поглед Явно яко те е занесъл тоя набор Но е за твое добро, че така е станало. В днешно време масово момчетата търсят на първо място секс, а после каквото друго има. Така, че като си избираш момче, гледай то да не е от тези. Накрая само ти ще съжаляваш, но вече късно ще е
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    За последното изречение, не съм особено съгласна.

Да, първата любов никога не се забравя. Но има и друга приказка - ръжда не хваща.

По темата: Успокой се. Всичко е пред теб, не се отказвай

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    По думите ти излиза, че е искал само да те вкара в леглото си. Та... радвай се, че си се отървала от него.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не виждам смисъл да го търсиш повече. Излизай по-често и се разсейвай. Ще ти мине, сигурна съм. Пък и много скоро отново ще се влюбиш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Момини Цици
    Цитирай Първоначално написано от Masari90
    Пусни му ... не че той е тръгнал с теб само за това - тва е просто бонус така ще го задържиш....

Момиче може ли да ревеш за некъв дришльо дето е искал да те е**... пфф понякога се чудя аз ли съм свръхчовек или другите са прости честно....
    никакъв бонус.. няма да е само едно приятелско чукане за него и за тебе белег за цял живот.. не мисля че ти е първата любов защото приказката е била само 2 седмици, а и си хвани някой поне с 1-2 години по голям ако иксаш да имаш сер гадже и НЕ си лягай с него на 1 месец

Du liebst mich denn ich lieb' dich nicht .
    Ще го преживееш, ако не можеш поне си избери хубави черни дрехи.
    Звучи ми доста странно 20+14= 20.секс 14.изоставена.
    Не се ли замисли малко , за к'во е тръгнал с теб, все пак си на четиринадесет the hell o__o. Видял е, че не става и да... да няма да се занимава с деца.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Алиии, след тоя цял месец сигурно наистина не можеш да живееш без него. Много ми е жал за такива момиченца, които "батковците" (което ще рече мъже) ги разиграват с цел секс.

П.С. Топки в корема

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    По-добре ли щеше да се чувстваш, ако бяхте преспали заедно и те беше зарязал след това?
    Не знам защо имам чувството, че чатът с непознатия, на когото си казала, че не си готова все още, комбиниран с голямото съвпадение с раздялата, не е случаен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си