- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога без него ;(;(;(
Преди 1 месец и малко на бала на брат ми се запознах с едно момче (Л...) .. Харесахме се и тръгнахме (той е първата ми любов ... на 14 съм![]()
той е на 20) и първите 2 седмици все едно живеех в приказка .. После спряхме да се виждаме и да се чуваме толко често, колкото преди ... Една сутрин ми звънна и си говорихме.. точно тогава си пишех с някакъв, с който си говорихме за секс (с Л... не си бяхме говорили по тази тема) и му казах, че мисля, че не съм готова, защото се заговорихме .. На следващия ден му звънях сигурно 15 пъти и той не вдигна.. Вдигна чак на другия ден вечерта и аз му казах, че искам да си поговориме (исках да го скъсам, защото усещах, че той ще го направи) и той ми каза, че вечерта ще мине "да ми каже някой неща" .. Дойде и ми каза, че няма за какво да си говорим, че не намира общи теми и някакви такива .. започна да увърта и скъсахме .. Вчера си писах с негов приятел и той ме попита защо сме скъсали и аз му казах, че нямало за какво да си говорим и, че съм няма чувства към него (аз имам все още .. мисля, че са доста силни) и днес влезнах във facebook и видях, че ме е блокирал, след което аз го блокирах в skype и изтрих телефона му и всичко свързано с него ... Проблемът ми е, че не мога без него .. Чувствам се непълноценна, не мога да се концентрирам, почти не се усмихвам, постоянно плача и все едно имам топка в корема .. Незнам какво ще правя без него .. Опитвам се да го забравя, но не мога ...
![]()
![]()
![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите