.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

долнище на бански

тъй, взех си един бански, който много ми харесва, но като се прибрах не го пробвах, а направо си го прибра. И днес реших да се снимам с него да постна някоя снимчица в темата и видях, че овцата от магазина ми е дела долнище 1 номер по-малко от това, което мерих. Не че не ми става, но в преклалено стегнато всичко ми излиза и не се харесвам. Ясно ми е, че няма да мога да го сменя, защото мина поне седмица от както го купих.
    Въпроса ми е: в магазините за бански продават ли само долнища? и случайно да знаете къде в София има. Ще пообиколя нашия пазар (Люлин) и ще поразгледам де, но чакам и вашите идеи

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: долнище на бански

Има места на който продават.И аз миналата година си търсих само долнище,но понеже исках да е чисто черно и никъде нямаше и накрая на Илиенци си намерих.Иначе в Люлин пордаваха само долнища в двата магазина за бельо в Търговкия,там можеш да провериш
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Има места на който продават.И аз миналата година си търсих само долнище,но понеже исках да е чисто черно и никъде нямаше и накрая на Илиенци си намерих.Иначе в Люлин пордаваха само долнища в двата магазина за бельо в Търговкия,там можеш да провериш
    мерси много аз търся жълто с черно
    пффф, колко си харесвам моето, а оная овца тъпа ей така като бях малка ми бяха дали едната гуменка моя номер, а другата по-малка и беше голям цирк :Д

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Абе къде ще търсиш друго долнище,отиди и се опитай да го смениш.
    Освен ако не са се продавали по отделно.Ако пазиш касова бележка още по-добре.Все пак според мен провай да го смениш,защо трябва да даваш излишни пари само?

Цитирай Първоначално написано от pinkflower
    Освен ако не са се продавали по отделно.Ако пазиш касова бележка още по-добре.Все пак според мен провай да го смениш,защо трябва да даваш излишни пари само?
    еми ще мина и ще попитам, но нямам касова бележка
    баси, долнищата са се прашки, тея хора за бикини не са ли чували

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ако не си скъсала етикета от банския може и да ти го приемат,ама ако си го скъсала нямаш шанс да го върнеш,щом и касовата бележка ти я няма.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    мерси много аз търся жълто с черно
    пффф, колко си харесвам моето, а оная овца тъпа ей така като бях малка ми бяха дали едната гуменка моя номер, а другата по-малка и беше голям цирк :Д
    и на мен ми се е случвало тва с гуменките

Няма значение че е минала една седмица,ще кажеш че след 5-6 дни от купуването си го обула и си видяла че не е твоят размер,че ти си пробвала 1 номер по-голям а те са ти дали 1 номер по-малък .. и че грешката не е твоя

ами долнища отделно има в магазините на Fox-в Serdika Center,Mall of Sofia..
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си