- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Звездите ви го говорат... ;д (нумерология)
http://www.sanownik.com/numerology.php (нумерология)
Как да го използвате...
1. Попълвате полетата
2 Преглеждате дали са попълнени правилно
3 Натискате ЕНТАР
4 Прочитате и храните по резултатите :Д
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Това пък какво е![]()
Ноооо снощи беше първата четвърт.
РАСТЯЩА ЛУНА - сънят, който ще дойде ще предскаже нещо ново, което може да се случи всеки момент. Когато расте луната,
расте и нашата интуиция. Благоприятно е да се започват нови начинания, които ще доведат до желания резултат. Не забрявяйте
да си записвате сънищата веднага след ставане, защото може да ги забравите, а информацията да се окаже важна.
И така...аз пък доста странни сънища сънувах.Доста несвързани неща![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
почти всичко е вярно![]()
и при мен така ... вече намразих числото 5![]()
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
nice ^^ ..не знам защо, но винаги ми е било интересно да чета неща от този сорт и почтии винаги се оказват верни за мен : )
"Хората с число 1 са много физически в любовта си и трябва да минат през всичко, за да се почувстват ОК. Това засяга не само въпроса за проникването, който за тях е централен фактор. Любовта им е чувствена и е трудно да намерим индивид с това число, който да изпитва само платонична любов. На млади години тя се изразява чрез любопитство и опит да се консумира сексуалността, но след като малко се поуспокоят, в сексуалността им настъпва упадък, фактът, че за хората с числото 1 любовта и сексуалността са свързани с физическото сливане, ги удря като бумеранг в по- късни години, защото "ако не е консумирана, значи не е любов"! "
..само с тва не съм съгласна![]()
Има вярни неща..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мнозина нумеролози грешат, схващайки сексуалността на числото 2 като продължение на тази на единицата - единицата е активна, а двойката - пасивна, първото навлиза, а второто приема. Тези нумеролози трябва отново да се посъветват с учебниците си, защото грешат и подвеждат много хора в тази толкова деликатна област на любовта и сексуалността. В действителност сексуалността на числото 2 трябва да се разглежда така, сякаш то се състои от две единици, застанали гръб о гръб. Какво означава това? Двойката има забележителен сексуален апетит, включително жажда за разнообразие, промяна и новаторство, а не за повече порции от едно и също познато ястие. Сексуалността на хората е лично число 2 е нещо дадено, но те осъзнават факта, че любовта и сексуалните взаимоотношения се създават от взаимодействието между членовете на двойката. Колкото повече варират и сменят партньорите, толкова повече аспекти в своята сексуалност откриват. Поради тази причина те постоянно търсят нови партньори, за предпочитане - различни. Образът на числото 2 като две единици, опрени гръб в гръб, подсказва, че двойката винаги търси възможности в сферата на любовта и секса и поради тази причина същите хора имат репутацията на донжуановци. От друга страна, разнообразието във връзките им не гарантира особено добра сексуалност, и това е по-скоро пречка, отколкото предимство. Любовта на двойката не извира от дълбините на емоцията; тя се базира преди всичко на импулси, изразени чрез логиката, че реализацията на трепетите е начин те да оживеят.
Искам да умра.. и то веднага..![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
има и верни неща . . .![]()
~Don’t get mad, smile and creep them out instead.~
Полезно е...аз съм тройка![]()
По-добре 7 пъти със Снежанка, отколкото 1 път със седемте джуджета!
Първоначално написано от DaNGeRousLy
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !