.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Анален секс

Решихме с приятеля ми да пробваме да правим анален секс.
    Но тъй като това ще е нещо ново за мен имам някои въпроси на които,надявам се,можете да отговорите..
    1.Боли ли?
    2.Задължително ли трябва да си правя клизма или има и друг начин?

Благодаря

Супер фен
    клизмата не е задължителна.
    да боли попринцип доста, ако си по -тясна отзад.

Клизмата не е задължителна. Ще боли ако не си достатъчно отпусната и предразположена ... или ако му е много голям

Поразрови се за стари теми по въпроса.

Супер фен
    ще боли,и ако е за първи път,там.
    И ползвайте лубрикант.За навлажняване, ще е по плъзгаво с него, и по -няма да те боли.

^ Не е задължително да боли. Мен не ме е боляло нито първия път, нито втория, третия и т.н.

И лубрикантът не е задължителен, но е препоръчителен.

Ми аз имах една приятелка която влизаше в банята и се чистеше с пръсти преди да го правим там,знам че звучи гадно но беше ефикасно никога не се е случвало да оплескаме нещата така че клизмата не е задължителна ,а относно болката да сигорно първите пъти ще те боли но както колежките по горе казаха лубрикант и трябва да си отпусната на макс.

Има много такива темички, разрови се.
    Иначе боли отначалото, ползвайте лубрикант, не е задължителен, но както казаха е препоръчителен. Все пак и момчето не трябва да е много грубо, защото пак може да те боли.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Ам не е задължителна клизмата ,но имай в предвид,че може да се ..наакаш или най-малкото да се пооцапате.
    Иначе си е нормално да те заболи и използвайте обилно количество лубрикант или бебешко олио!
    Ти често ли се наакваш

Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Ам не е задължителна клизмата ,но имай в предвид,че може да се ..наакаш или най-малкото да се пооцапате.
    Иначе си е нормално да те заболи и използвайте обилно количество лубрикант или бебешко олио!
    С "обилно" количество, вероятността да се наака не става ли по-голяма?

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Кременчето не е до лубриканта бе,а до тва колко здраво те пере в дупенцето.Ти насирала ли си се?
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Цитирай Първоначално написано от KASAPA
    Кременчето не е до лубриканта бе,а до тва колко здраво те пере в дупенцето.Ти насирала ли си се?
    Абе да, ама не беше от здравото пране и аз не знам защо .. едни казват лубриканта, други темпото, трети опита .. аз вече не знам какво да правя като ми опре до дупето а преди уж бях наясно

Ми то прането може и като ти го вкара до дъно да се посереш,зависи колко му е дълъг.Ама според мене да ти кажа не е до вакума.

^ Аз ако поемам инициативата сигурно няма да имаме проблеми, щото ще си усещам всичко и ще знам кога как ... ама като не мога да се наканя ... на него не му се чака

Че KASAPA, според теб от к'во зависи? Освен пъхането до дъно

Ми то прането може и като ти го вкара до дъно да се посереш,зависи колко му е дълъг.Ама според мене да ти кажа не е до вакума.
    И според мен не е от вакума,ама да и го набиваш до дъно много ясно че ще се посере. Според мен като е в задника не трябва да си го вкарваш повече от полвината

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    ^ Аз ако поемам инициативата сигурно няма да имаме проблеми, щото ще си усещам всичко и ще знам кога как ... ама като не мога да се наканя ... на него не му се чака

Пъ ебъ ли го.И на мен ми се е случвало да се насере сливата.Що не земеш д апиташ оня специалистката в аналната област Александрата 1993?Тя и тя бая се посирала.

OneBoy, че аз съм нямала проблеми с набиването до дъно. Сега ще кажеш, че му е малък, нали

Кременчето ти колко пъти си се насирала и с лубрикант ли е било като ти се е случило?

Пъ ебъ ли го.И на мен ми се е случвало да се насере сливата.Що не земеш д апиташ оня специалистката в аналната област Александрата 1993?Тя и тя бая се посирала.
    Не знам дали има женска, която прави редовен анален и не се е нааквала. Алекс е една от нас ...

Звучи тъпо .. ужас, некадърни сме ... аналният не е за нас

Дрисли!

Кременчето ти колко пъти си се насирала и с лубрикант ли е било като ти се е случило?
    Имаше лубрикант при първия ми път. Всичко мина гладко. Втория път пак имаше, но се оаках (ама беше друго момче).
    А при 2рия гаф нямаше лубрикант и се случи поне след година практика (верно не много редовна, ама все пак.. )

К'во ше кажеш?

Имаше лубрикант при първия ми път. Всичко мина гладко. Втория път пак имаше, но се оаках (ама беше друго момче).
    А при 2рия гаф нямаше лубрикант и се случи поне след година практика (верно не много редовна, ама все пак.. )

К'во ше кажеш?
    Мисля че са ти пръснали задника за тва си се окала

OneBoy, че аз съм нямала проблеми с набиването до дъно. Сега ще кажеш, че му е малък, нали
    НЕ няма да кажа тва, просто съм гожорил с момичета по тази тема и са ми казвали че изпитват по голямо одоволствие като мъжът си вкарва полвината кур или даже по малко а не като им го набива одзад колкото можи.Ама на теб ако ти харесва така няма дерт

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    KASAPA, мисля, че е време да се самоцензурираш, за да не го направя аз.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    KASAPA, мисля, че е време да се самоцензурираш, за да не го направя аз.
    Бати само на мен забележка в една тема в която яко дискусия една от малкото тук ,в която се опитваме да стигнем до истината за женското посиране.
    LAdyDI,ти "девствена" ли си отзад ма бейби?

К'во ше кажеш?
    Мисля че са ти пръснали задника за тва си се окала
    Абе да, направо с памперси ходя вече

Имам проблем със случая. Много си обичам маникюра. Но с пръсти се почиствам преди анален. А с нокти се разранявам и анален после нанай

Та маникюр или анален?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си