- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Решихме с приятеля ми да пробваме да правим анален секс.![]()
Но тъй като това ще е нещо ново за мен имам някои въпроси на които,надявам се,можете да отговорите..
1.Боли ли?
2.Задължително ли трябва да си правя клизма или има и друг начин?
Благодаря![]()
клизмата не е задължителна.
да боли попринцип доста, ако си по -тясна отзад.
Клизмата не е задължителна. Ще боли ако не си достатъчно отпусната и предразположена ... или ако му е много голям![]()
Поразрови се за стари теми по въпроса.
ще боли,и ако е за първи път,там.
И ползвайте лубрикант.За навлажняване, ще е по плъзгаво с него, и по -няма да те боли.
^ Не е задължително да боли. Мен не ме е боляло нито първия път, нито втория, третия и т.н.
И лубрикантът не е задължителен, но е препоръчителен.
Ми аз имах една приятелка която влизаше в банята и се чистеше с пръсти преди да го правим там,знам че звучи гадно но беше ефикасно никога не се е случвало да оплескаме нещататака че клизмата не е задължителна ,а относно болката да сигорно първите пъти ще те боли но както колежките по горе казаха лубрикант и трябва да си отпусната на макс.
Има много такива темички, разрови се.
Иначе боли отначалото, ползвайте лубрикант, не е задължителен, но както казаха е препоръчителен. Все пак и момчето не трябва да е много грубо, защото пак може да те боли.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ти често ли се нааквашПървоначално написано от BabyDesi
![]()
С "обилно" количество, вероятността да се наака не става ли по-голяма?Първоначално написано от BabyDesi
Кременчето не е до лубриканта бе,а до тва колко здраво те пере в дупенцето.Ти насирала ли си се?
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Абе да, ама не беше от здравото пранеПървоначално написано от KASAPA
и аз не знам защо .. едни казват лубриканта, други темпото, трети опита .. аз вече не знам какво да правя като ми опре до дупето
а преди уж бях наясно
Ми то прането може и като ти го вкара до дъно да се посереш,зависи колко му е дълъг.Ама според мене да ти кажа не е до вакума.
^ Аз ако поемам инициативата сигурно няма да имаме проблеми, щото ще си усещам всичко и ще знам кога как ... ама като не мога да се наканя ... на него не му се чака
Че KASAPA, според теб от к'во зависи? Освен пъхането до дъно
И според мен не е от вакума,ама да и го набиваш до дъно много ясно че ще се посере. Според мен като е в задника не трябва да си го вкарваш повече от полвинатаПървоначално написано от KASAPA
Пъ ебъ ли го.И на мен ми се е случвало да се насере сливата.Що не земеш д апиташ оня специалистката в аналната област Александрата 1993?Тя и тя бая се посирала.Първоначално написано от kremen4eto
OneBoy, че аз съм нямала проблеми с набиването до дъно. Сега ще кажеш, че му е малък, нали![]()
Кременчето ти колко пъти си се насирала и с лубрикант ли е било като ти се е случило?
Не знам дали има женска, която прави редовен анален и не се е нааквала. Алекс е една от нас ...Първоначално написано от KASAPA
Звучи тъпо .. ужас, некадърни сме ... аналният не е за нас![]()
Дрисли!![]()
Имаше лубрикант при първия ми път. Всичко мина гладко. Втория път пак имаше, но се оаках (ама беше друго момче).Първоначално написано от KASAPA
А при 2рия гаф нямаше лубрикант и се случи поне след година практика (верно не много редовна, ама все пак.. )
К'во ше кажеш?![]()
Мисля че са ти пръснали задника за тва си се окалаПървоначално написано от kremen4eto
![]()
НЕ няма да кажа тва, просто съм гожорил с момичета по тази тема и са ми казвали че изпитват по голямо одоволствие като мъжът си вкарва полвината кур или даже по малко а не като им го набива одзад колкото можи.Ама на теб ако ти харесва така няма дертПървоначално написано от kremen4eto
![]()
KASAPA, мисля, че е време да се самоцензурираш, за да не го направя аз.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Бати само на мен забележка в една тема в която яко дискусия една от малкото тук ,в която се опитваме да стигнем до истината за женското посиране.Първоначално написано от LadyDi
LAdyDI,ти "девствена" ли си отзад ма бейби?
Абе да, направо с памперси ходя вечеПървоначално написано от KASAPA
![]()
Имам проблем със случая. Много си обичам маникюра. Но с пръсти се почиствам преди анален. А с нокти се разранявам и анален после нанай![]()
Та маникюр или анален?