- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Последно предупреждение. Разбирай го както желаеш.Първоначално написано от KASAPA
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами да, понякога си умирам от кеф да го поема целия .. имам чувството че може още да влезе винаги.Първоначално написано от OneBoy
Но не го искам през целия анален
Анален избирай да се кефи и твоя.И ся не разбрахме що се насирате.Абе де е тая Александра бре ,я някой да я извика да се включи и тя или друга дето се е насирала.BabyDesi не се прави ит беше писала,че няколко пъти си омазала пейзажа!
Кременчето я да някой пик да те скиваме ма бейби!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Ама LadyDi ся като си модка не моа те питам дали си правила анален така ли?!
kremen4eto написа:
Та маникюр или анален? АНАЛЕН МНОГО ЯСНО![]()
Ааа KASAPA имам тука познати, които не знаят, че съм аз. Вземат ми видят мненията, повече няма да искат да ме погледнат .. или аз тях![]()
Кременчето ,а като си се оакала имало ли е орагзъм преди изпускането?А въобще оргазъм имало ли е?
Ама аз си обожавам ноктите. И приятелят ми си умира от кеф като го драскам с тях. Но май ще прежали драскането .. за сметка на секса отзад. Дали ще го преживее?Първоначално написано от OneBoy
![]()
Още ми е чуждо това - анален оргазъм. Не се отпускам достатъчноПървоначално написано от KASAPA
![]()
С времето и тва ще станеПървоначално написано от kremen4eto
![]()
^ Знам. Дано е по-скоро
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сорка ама мн ми е смешно тва е гадно брааааат добре че не му давам на моя там че
иначе май за 5 години само 3 4 пъти съм си давала дупето и проблема е че отначало мн боли др проблем нямам и не ползвам мазила де
![]()
ahaПървоначално написано от Passi0n
![]()
![]()
Правя го рядко,но винаги с лубрикант и презерватив!Така най-лесно и безболезнено е проникването!
Разберете, че мацката ви като ви даде в дупето се притеснява..особено ако й е за първи път...
Давайте го по-нежно и гледайте да е максимално възбудена...и отпусната.
Ако успеете да я накарате да свърши така...само с вас ще си играе... :P
Why care?
Режете се там усерете работата и се откажете ... Нали требва да пробвате бе![]()