- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Означава ли нещо?
от когато скъсах с бившата ми приятелка започнах постоянно да я санувам, казах си, че нищо няма да стане и продължих напред и почнах да я забравям спрях да мисля за нея и сънищата изчезнаха но тя пак ми писа и искаше да излезе по точно дойде вкъщи гледахме 1 тъп филм и си замина нали изпратих я както и да е. И след това се едно някаква нова надежда ми доиде и сънищата започнаха отново.. какво може да означава това ?
^ + че това най-вероятно е намек да се върне при теб. Не знам.
смисъл аз никога не бих искала да гледам филм с бившия си ако не го обичах и ако не исках да стане нещо...
Изглежда че и двамате не сте потушили чувствата един към друг.![]()
Защо не я поканиш на кафе на разходка?![]()
мерси за съветите днеска ще я попитам ако е свободна да излезем да си поговорим но лошото е че тя утре заминава на някво обучение за 6 дена и ще я няма но ще опитам мерси
Няма да се стряскаш от някакви си 6 дена! Излезте и се разберете, май още не е късно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Go for it, boy!![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Вече ти го казаха.Аз също съм на т'ва мнение.Покани я да излезете заедно отново!
Успех.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
+.. излезте пак!Първоначално написано от didi0804
п.п. Вие що сте скъсали?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ми омръзнахме си и и казах че е започнала да ми омръзва и така
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка,+1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice
Ъъ .. тогава няма обяснение на това, че я сънуваш ..Първоначално написано от mnmnmn
на същото мнение съм като горните .. : ))
Против съм двама човека да се разделят и след Х време да се съберат отново. Независимо от причините.
Не я търси и не се навивай за глупости.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Сънищата почти винаги нищо не значат- чичко Фройд се е объркал.
Остави момичето,намери си ново,направете си семейство,деца и внуци.![]()
Да, означава.
Обаче само ти можеш да решиш дали искаш да си с нея пак. Лично аз съм доста скептчно настроена спрямо подновяването на стари отношения, но ти си знаеш. Тя те е потърсила, сега ти решаваш.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Значат значатПървоначално написано от MartyParty
Само че.. не това което ни се иска. Обикновено са желания на индивида със сексуален подтекст преминали през призмата на несъзнаваното.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз съм пред тая дилема.Имам си сериозен приятел.Ходим от 1 година вече,но така и не се научих да преодолея страха от бившия си.Адски много ми влияе и липсва.Не мога и да си го кажа на глас,понеже цялото ми семейство го мрази,а аз ако бях сама и той си нямаше приятелка веднага щях да си призная какво чувствам.Разделени сме с бившия от 3 години.Какво да правя???
Първоначално написано от Sisi7u
Не е задължително.Може просто да се залъгва,че не я обича повече.Такива неразбирания със себе си,тоест "една част от мен" и така нататък,са ми са се случвали доста често,макар че не са били свързани с любовта
Явно още имаш чувства към нея,както и тя към теб. Действай,и си я върни,преди тя да е загубила интересът,които и е останал към теб.
И двамата искате отново да ходите ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Трябва да си изясниш сам на себе си дали я искаш или не. Ако сте си омръзнали, може би трябва да си дадете малка почивка, а ако е сте си един за друг, няма някакви си 6 дена да ви спрат, нали?