.

Виж резултатите на анкетата: Лъжат ли мъжете в леглото?

Гласували
24. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

16 66,67%
  • не

8 33,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен

Мъжете никога не лъжели в леглото....

Здравейте момичета.
    Така,искам да започна с това,много,много приятелки,пък и от много жени съм чувала да казват,че мъжът никога не лъжат в леглото...
    ето например случаи с мен...веднъж в лелгото бив6ия ми каза,че много ме обичал,и нз си кво още,но после на следващия ден получих следния смс ( sorri, Минче, аз обичам М..-еди коq си там момиче, ще съм с нея ).
    Вас момичета лъгали ли са ви като мен?
    Та ми стана интересно какво мислите по този въпрос ..
    както ще ми е интересно мнението на момичета,онтосно този въпрос,също ще ми е много интересно ,момчета и вие ли като моя бивш приятел,лъжете в леглото?...
    Е.... на ход сте..

Траяна- Всяка минута, а?
    според мен.. не е точно така... ако момчето реши да играе няква негова си игра и не обича момичето, той пак може да каже че я обича (докато се таковат) ма това не значи че ше е вярно

зависи си от човека, но според мен не е така. Той да не е в транс, че да казва само истината

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Никога, ама никога не вярвайте на думите "Обичам те" казани по време на секс. И въобще всякакви такива "сериозни" теми на разговор избягвайте да ги повдигате в леглото. Мъжете биха казали/направили почти всичко, за да си получат секса. И най-малкото - кръвта от мозъка им се е оттекла в друга посока, не разсъждават особено трезво.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Попаднала си на келеш и вече правиш социологическо проучване.
    Може да ти каже всичко, без да го мисли по всяко време и на всяко място, не само в леглото.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Хаха, нормално е ако правиш секс с приятеля си, той да ти казва, че те обича и всякакакви такива подобни реплики, за да се чувстваш сигурна и . . абе дедазнам защо, всички мъже казват на приятелките си страшно мили неща по време на половия акт.Дали ще му повярваш си е лично твоя работа, ти имаш наблюдения над връзката ви, над отношението му към теб.Преценката е лично твоя.

Иначе и жените си послъгват в леглото, няма какво да си крием душата.Ти например не си ли симулирала оргазъм, само и само да не разочароваш съотвения човек, с когото си.

Щом я е вкарал в легло,има ли смисъл да я лъже още ,освен ако иска пак да я вкара

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Който лъже,лъже при всякаква обстановка..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Познавам момчета, които винаги казват на момичето, което чукат, че я обичат. Не се вълнувай толкова.
    Според мен е някакъв комплекс... или прекалено романтичност... Оф, не знам. Ако наистина те интересува, прочети Фройд. Което ми напомня, че трябва да прочета Фройд...
    all day... all night... what the fuck?!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel

Има ги всякакви.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Paradise
    Лъжат често там. В този момент даже да им прозират лъжите няма да ги хванат заради емоцията и момента.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По ми е хубаво да ми каже "обичам те" извън леглото, дори и без да има каквато и да е интимност в момента.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По ми е хубаво да ми каже "обичам те" извън леглото, дори и без да има каквато и да е интимност в момента.
    +1
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Понеже жените не лъжът

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си