.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Град
    In the shadow of nothing

Не мога да спра да мисля за него... :X

Здравейте. Каня се да пиша от доста време. Нямам с кого да споделя и нямам от кого да получа идея кво да правя.

Накратко преди 3 години се запознах с едно момче. Бяхме в едно и също училище, но той е с 1 година по - голям. От начало ми допадна като приятел, но после започнах да чувствам нещо повече. Той е с доста странен характер ( по- срамежлив е явно), та затова общуването с него не ми е много лесно. Все още не съм му казала кво чувствам, просто защото мисля, че ще загубя и малкото приятелство което имаме. Всеки път когато го видя се 1 ми се забива нож в сърцето и мисълта, че нищо не може да се получи ме изяжда всеки изминал ден. Имам някви съмнения относно това дали има гадже, но ме е страх от отговора... И така 3 години си цикля на 1 място, не приемам никой друг до себе си с мисълта, че ако този, който харесвам разбере има вероятност съвсем да се отдръпне от мен. Има моменти, в които си мисля, че може и да не е безразличен, има моменти в които си мисля, че го дразня и това ми къса сърцето. Отвори ми се възможност да изляза с него и приятелите му, но не съм сигурна, че съм готова (колкото и тъпо да звучи, а може би ме е страх да не се изложа... ) .

Навсякъде, където отида или всяка песен която чуя ми напомнят за него... Не знам какво да правя. Най- близката ми "приятелка" постоянно ми повтаря "той едва ли те харесва/ тва дето го е направил нищо не е/ всичко, което си пишете е незначително" и от това боли повече.

Не сте длъжни да ми давате някви съвети, просто исках да споделя с някой, който надявам се няма да ме упреква.

а защо не поговрите? ама в никакъв случай по СКАЙП. не може заради една невъзможна любов да си сама цял живот. три години никак не са малко, а кой знае колко възмножности си имала през това време?! и споменаваш, че ти се отваря възможност да излезеш с него и приятелите му, ми излез, нищо не губиш пък и не вярвам да си ебаси лиглата, тъпата, смотаната, че да не можеш да се държиш прилично/ културно . опитай. Нищо не губиш, само може да спечелиш.

пп: а пък на тая твоята фр, каква фр ти е щом не ти дава кураж ? мама и!

Супер фен
    И 3 години си чакала????....ексаааааа
    аз не бих се стърпяла толкова.Подготви го ,за по -сериозен разговор, и му го кажи.Може и само да спечелиш от цялата работа,достатъчно добре сте се опознали за тези 3 г.

Град
    In the shadow of nothing
    Бих излязла с тях, но страха надделява над нормалното ми мислене. Не съм лигава, просто той е малко по- различен от мен. Интересите ни като че ли малко се разминават, ама... От различни училища сме и в неговата компания познавам само него и още 1 човек (който всъщност ме покани да изляза с тях) , а те се познават всичките ии де да знам някво странно ще е да им се натреса така. Нямам нищо против да се запозная и с другите и без тва няям никакви приятели, но не знам дали ще ме приемат.

Предпочитам първо да разбера дали има приятелка и тогава да му казвам каквото и да било.

А относно "приятелката" ми - всеки път, когато й споделя, че ми е написал нещо значително ( дори и една усмивка написана ме радва ) тя ми казва " офф мнооого слабо, откажи се". Опитвам се да не я слушам, но понякога не се получава и ми става още по - гадно.

Супер фен
    Може и да е права, щом той нищо не е направил за цели 3години....но нензнам ,ти си решаваш,аз не се меся в такива важни работи.

Град
    In the shadow of nothing
    Тя го прави, за да ми е кофти на мен не за друго

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Въх... айде поизчакай още три години за да му намекнеш евентуално какво чувстваш.

ПРеделно ясно ми е че нищо от това което(можеби) ще напишем няма да направиш.

Щото за да получиш нещо/някой трябва да се бориш за него. И страха да си го навреш в някой по заден джоб.

Да, винаги има възможност да ви спрат взаимоотношенията. Обаче има и възможност да сте заедно. Що си мислиш за това което НЕ искаш(да те отреже) вместо за другото и да действаш?

Друг е въпроса че това е поредния 14 годишен филм с ясен завършек.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

тц, не така.
    когато не се познавате, ще имате повече теми за разговор . и така ще стигнете до темата и за гаджетата и толкова, ако намекне, че си има недей в никакъв случай да си тръгваш или да се разцивряш, това ще покаже колко ти е голяма слабост ако той иска да си останете само приятели, приеми отново нищо няма да изгубиш

пп: твоята фр е яко зле. мене винаги са ме подкрепяли каквото и да се случва. твоята явно, не си знае мястото къде е или вероятно завижда

Град
    In the shadow of nothing
    Благодаря много за съветите... замислям се дали наистина да не изляза с тях вече

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SunMorningHill
    Тя го прави, за да ми е кофти на мен не за друго
    Ми помисли...може и да го прави нарочно да,но 3 години той не предприема никви мерки,може пък и да е права.НО все пак поговори с него.Добре ще е.

Излизай с компанията му. Тъкмо ще го видиш какъв човек е сред своите хора. А това, че познаваш само него и още 1 от компанията не трябва да те тревожи. Така другите, които не те познават ще ти обърнат внимание. Доста неща можеш да научиш за него от това излизане. Според мене не е хубаво да го пропускаш
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от EndlessVoid
    Излизай с компанията му. Тъкмо ще го видиш какъв човек е сред своите хора. А това, че познаваш само него и още 1 от компанията не трябва да те тревожи. Така другите, които не те познават ще ти обърнат внимание. Доста неща можеш да научиш за него от това излизане. Според мене не е хубаво да го пропускаш
    Мхм и аз така мисля. Излез и ако не се чувстваш добре можеш да си тръгнеш. Нищо не губиш
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Голям фен Аватара на Sunshin3
    3 ГОДИНИ?!

Момиче, действай. Загубила си толкова много време, недей да губиш повече. Кажи му как се чувстваш.

Абсолютна глупост е да тъпчеш на 1 място 3 години, само тва мога да кажа... излез с тях.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Животът е кратък,живей както искаш и прави всичко ,което ти се прави

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    и аз съм така с едно момче 3 години,само че нещата са по различни имахме някакви взаимоотношения,но....всичк минава и се забравя
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си