- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ли му давам?
даПървоначално написано от marilyn
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
разни хора, разни идеали
какви са тея мнения, че ще си потърси друга ако не му пусне??
тя казва, че не иска секс, какво, да прави само за да не я остави ли?
и не, не му даваш твърде много, но ако не си готова за друго не бързай
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Освен ако човекът не е девствен как някой може да издържи 4 години без секс, особено ако има приятелка и я пипа и там к'вото и прави? Той тоя човек сигурно е полудял от чекии .. или му гръмват топките. За мен не е нормално.
Не казвам да му пуснеш. Просто не вярвам, че наистина не е правил секс 4 години.
бая търпелив човек си имаш![]()
,браво и не му даваш много даже съм 100% сигурна че това е нищо за него ,но ти си знаеш
![]()
Според мен си клеца други,а ти си му само за ей така.И между другото си готова за манастир да знаеш!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Бе чух за някви' нови, мултифунционални вагини... може би за това става въпрос.. Нещо с "Блутут" връзка работеха. Има и по ефтинки, с дистанционно...Първоначално написано от Sunshin3
![]()
"Не ги слушай..не му давай повече такива работи ...най много целувка за изпращане[/quote]"
Само ако е слушал....![]()
Бога ми,та тя е била на 12Първоначално написано от VinDiesel
Ти какво искаш? На 12-13 ли да спи с нея?Ми помисли малко преди да коментираш.По темата:Нормална възраст е за полов живот,не виждам от какво се притесняваш,ако му имаш доверие и се чувстваш готова за това-давай! Тук ест 90% от коментарите са иронични,заядливи.. естествено писани от "разбирачите",които имат богаааат сексуален опит
![]()
Ясно,темата ти е малко смешна... даваш му прекалено малко даже на момчето,до сега трябваше поне френска да сте си правили един на друг..
![]()
Глаголи като "давам" и "пускам" винаги са ми били изключително забавни!
Според мен той ти дава... Само за протокола, въпреки че отсега знам отговора: Ти връщаш ли му жеста?
И аз съм на 16, а ти ми излеждаш страшно незряла...
.По на баба ти времето са правели секс след сватбата,а ти обясняваш,че на 16 е добре.Я се огледай малко,преди да ме упрекваш,все повече почват по на 12-13 да се поебват,след 10-15 год.,ще има и 8-9 годишни.Ще пишат в нета,правихме секс аз съм на 8 ,но съм готова,свърши ми в ухото,да пия ли Ескапел.....Първоначално написано от exis7
Ама преди на баба ти времето, по времето на пра-пра-пра баба ти момичетата са се омъжвали на 15-16 години и са ги порили яко некви батковци на по 20, щеше да знаеш ако беше чел нещо от произведенията по литература (наскоро прочетох едноПървоначално написано от VinDiesel
)
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Надали наистина си , както ти се изрази на 16 и 1/2 . Никой нормален над 13 години не казва подобно нещо "и половина"![]()
.
И вземи му пусни накрая , 4 години го бавиш човека.
Но пък ако не изразява такова голямо желание , сигурно ходи при други девойчета маааалко по дащни от теб![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Даваш му малко дори.![]()
Че тя ко му дава бе, то момченцата в детската градина барат под поличките на момиченцатаПървоначално написано от stelSs21
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Или може би я обичаПървоначално написано от VinDiesel
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Е,обич,ама 4 години найстина са си мнооого времеПървоначално написано от viqnkababyy
![]()
4 години,но са били на 12 като са тръгнали.А за 16-годишни хора ми се струва адски смешно това попипване.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Тоя много я обича и сигорно яко жули патетоПървоначално написано от VinDiesel
(направо е фанал тен от затоплянето)
Cockblock.Първоначално написано от ozzy
Ама трря го питам тоя как не съ му са пръснали топките ква му е тайната ... сигурно ги е закалил и са вече пускат по 180 литра ...Първоначално написано от sokol02
.................................................. .................................................. ........
Много му даваш недей. Продължавай да го измъчвашГоркия
![]()
Жената е като пастета ... един я отваря ,всички намазват.