.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Майкоо на 16 и имате 4 годишна връзка

По темата: ами бих казала, че нищо не му даваш... нали се сещаш, че като ти не му пускаш, а му се иска, ще си го потърси при друга.
    да
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    разни хора, разни идеали
    какви са тея мнения, че ще си потърси друга ако не му пусне??
    тя казва, че не иска секс, какво, да прави само за да не я остави ли?
    и не, не му даваш твърде много, но ако не си готова за друго не бързай
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Освен ако човекът не е девствен как някой може да издържи 4 години без секс, особено ако има приятелка и я пипа и там к'вото и прави? Той тоя човек сигурно е полудял от чекии .. или му гръмват топките. За мен не е нормално.

Не казвам да му пуснеш. Просто не вярвам, че наистина не е правил секс 4 години.

бая търпелив човек си имаш ,браво и не му даваш много даже съм 100% сигурна че това е нищо за него ,но ти си знаеш

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Според мен си клеца други,а ти си му само за ей така.И между другото си готова за манастир да знаеш!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    Пипва я само и тя СВЪРШВА...

Още една тема ебавка...
    Бе чух за някви' нови, мултифунционални вагини... може би за това става въпрос.. Нещо с "Блутут" връзка работеха. Има и по ефтинки, с дистанционно...

Град
    Rousse
    "Не ги слушай..не му давай повече такива работи ...най много целувка за изпращане [/quote]"

Само ако е слушал....

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Аз лично небих те докачал 4 години...Аз ако всяка една чакам по 4 години, да ми даде да я е**,ще ми мине живота в чакане....Търпелив човек е явно..
    Бога ми,та тя е била на 12 Ти какво искаш? На 12-13 ли да спи с нея?Ми помисли малко преди да коментираш.По темата:Нормална възраст е за полов живот,не виждам от какво се притесняваш,ако му имаш доверие и се чувстваш готова за това-давай! Тук ест 90% от коментарите са иронични,заядливи.. естествено писани от "разбирачите",които имат богаааат сексуален опит Ясно,темата ти е малко смешна... даваш му прекалено малко даже на момчето,до сега трябваше поне френска да сте си правили един на друг..

Живеят само влюбените.Останалите просто съществуват!- Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Кво му даваш бе Нищо не му даваш...

anonymous708973
    Guest
    Глаголи като "давам" и "пускам" винаги са ми били изключително забавни!
    Според мен той ти дава... Само за протокола, въпреки че отсега знам отговора: Ти връщаш ли му жеста?

И аз съм на 16, а ти ми излеждаш страшно незряла...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Според мен му даваш малко..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от exis7
    Аз лично небих те докачал 4 години...Аз ако всяка една чакам по 4 години, да ми даде да я е**,ще ми мине живота в чакане....Търпелив човек е явно..
    Бога ми,та тя е била на 12 Ти какво искаш? На 12-13 ли да спи с нея?Ми помисли малко преди да коментираш.По темата:Нормална възраст е за полов живот,не виждам от какво се притесняваш,ако му имаш доверие и се чувстваш готова за това-давай! Тук ест 90% от коментарите са иронични,заядливи.. естествено писани от "разбирачите",които имат богаааат сексуален опит Ясно,темата ти е малко смешна... даваш му прекалено малко даже на момчето,до сега трябваше поне френска да сте си правили един на друг..
    .По на баба ти времето са правели секс след сватбата,а ти обясняваш,че на 16 е добре.Я се огледай малко,преди да ме упрекваш,все повече почват по на 12-13 да се поебват,след 10-15 год.,ще има и 8-9 годишни.Ще пишат в нета,правихме секс аз съм на 8 ,но съм готова,свърши ми в ухото,да пия ли Ескапел.....

Цитирай Първоначално написано от exis7
    .По на баба ти времето са правели секс след сватбата,а ти обясняваш,че на 16 е добре.Я се огледай малко,преди да ме упрекваш,все повече почват по на 12-13 да се поебват,след 10-15 год.,ще има и 8-9 годишни.Ще пишат в нета,правихме секс аз съм на 8 ,но съм готова,свърши ми в ухото,да пия ли Ескапел.....
    Ама преди на баба ти времето, по времето на пра-пра-пра баба ти момичетата са се омъжвали на 15-16 години и са ги порили яко некви батковци на по 20, щеше да знаеш ако беше чел нещо от произведенията по литература (наскоро прочетох едно )

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Надали наистина си , както ти се изрази на 16 и 1/2 . Никой нормален над 13 години не казва подобно нещо "и половина" .

И вземи му пусни накрая , 4 години го бавиш човека.
    Но пък ако не изразява такова голямо желание , сигурно ходи при други девойчета маааалко по дащни от теб
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Голям фен
    Град
    Varna
    Даваш му малко дори.

Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    Даваш му малко дори.
    Че тя ко му дава бе, то момченцата в детската градина барат под поличките на момиченцата

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Или може би я обича
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Или може би я обича
    Е,обич,ама 4 години найстина са си мнооого време

Град
    София
    адски много му даваш спри се !
    Exorcism !

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    4 години,но са били на 12 като са тръгнали.А за 16-годишни хора ми се струва адски смешно това попипване.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Тоя много я обича и сигорно яко жули патето (направо е фанал тен от затоплянето)

Цитирай Първоначално написано от ozzy
    адски много му даваш спри се !
    Cockblock.

Цитирай Първоначално написано от sokol02
    Тоя много я обича и сигорно яко жули патето (направо е фанал тен от затоплянето)
    Ама трря го питам тоя как не съ му са пръснали топките ква му е тайната ... сигурно ги е закалил и са вече пускат по 180 литра ...

.................................................. .................................................. ........

Град
    Лом
    Много му даваш недей. Продължавай да го измъчваш Горкия
    Жената е като пастета ... един я отваря ,всички намазват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си