Цитирай Първоначално написано от xella95
Абе я не бъзикайте момичето... Като сте вече по-големи и сте минали през това, защо не си признаете, че и на вас понякога ви е било гузно и сте се питали абсолютно същия въпрос, вместо да се правите на велики? Особено за момичетата говоря... Или какво, изобщо не сте се замислили и сте продължили? Това момиче на мен ми вдъхва надежда, че има и такива момичета, на които все пак им пука за собствената си репутация и живот. Това, че се чувства гузна, че е прекалила с отношенията с гаджето си, показва, че е отговорна и зряла А малко още са такива... Ако се чувстваш готова и ако го обичаш това момче, направи тази крачка. За 4 години сте се опознали повече от добре Колкото до момчето - мисля, че много те обича
Да й пука за собствената репутация? Тоест за общественото мнение.То положението там е 'Аз ще кажа,че сестра ти е курва,пък ти докажи,че нямаш сестра.'И какво ,да не прави нещо,което й харесва,само защото на обкръжението й няма да му хареса. То и на много мои познати не им харесва,че съм на 18 и излизам с 27-годишен,но това не ме е спряло.