- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ли му давам?
Да й пука за собствената репутация?Първоначално написано от xella95
Тоест за общественото мнение.То положението там е 'Аз ще кажа,че сестра ти е курва,пък ти докажи,че нямаш сестра.'И какво ,да не прави нещо,което й харесва,само защото на обкръжението й няма да му хареса.
То и на много мои познати не им харесва,че съм на 18 и излизам с 27-годишен,но това не ме е спряло.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
^ На някои им пука за общественото мнение, на други напротив. На трети им пука, прикриват го, но се изяждат отвътре когато не ги харесват. Не можем да се убедим един друг да ни пука или не, това си е реакция, често първична, която си е част от човека.
На авторката, ако и пукаше за общественото мнение щеше да пита познати, тя пита непознати в някакъв форум, може би за да разбере как изглежда отстрани.![]()
По темата съм казвала: Малко е, за пича е много малко. И все пак е важен фактор дали той е девствен. Ако не е ... се поогледай дали не прави съмнителни неща с други момиченца. (тези думи не означават, че трябва да спиш с него, просто отговарям на въпроса ти)
Това че са 4 години заедно не означава, че тя е готова за секс. На 16 е, не на 26. Според мен не трябва да се чувстваш притисната да го правиш. Постави границата точно там, докъдето се чувстваш комфортно. Иначе определено не мисля, че му даваш много.
тцтц прекалявате направо как може да му даваш да бута даже с пръст ....не ви ли в срам ?! малки сте за такива неща ....само целувка по бузата ви е позволена ! ..................................................Първоначално написано от Ax3
![]()
Hostis Honori Invidia
недейте така де няма "нормална" възраст...ако тя не се чувства готова,няма смисъл да го прави...