- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите родители и дискотеките : )
Стана ми интересно вашите разрешават ли ви да ходите на дискотеки..аз лично нямам този проблем, но на някои приятели родителите им не са съгласни сссс нощното им излизане (на 15 съм) ..
и исках да разбера пускат ли ви на дискотека (и на колко години сте) и до колко ви пускат вечери навън : )))
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
И аз съм на 15...първоначално на мен не ми даваха абсолютно нищо-абе,доста строги.Накрая не издържах и им казах че вече не мога така и ще си излизам когато си искам и за колкото време искам.Правиха опит да ме накажат,но не се получи...сега вече разбраха,че могат да ми се доверяват,и ме оставят да права каквото си искам...абе в отношенията с родителите трябва твърдост!
Първоначално написано от finger4o
Казаха ми,че като стана на 18 тогава,а то имам още 8 месеца и ще ги навърша,иначе на мен не ми се ходи мн мн,нямам мн мерак за диско.
Ммм аз на 17 прая 15 и викам неска на майка на рд-то ми не ме търси до 3 часа поне.И тя вика,,абе остани до осем бе нали тогава си на работа" и аз некфа,,абе майко до 3 вечерта бе" .... И тя,,Абе до осем бе ... Нали 9 и 15 почва филма",,Абе майко на дискотека ши хода" И тя
![]()
![]()
,,Ма ти луда ли си кой ши та пусни дотогава " При което имаше едно ,,Ма ти ли ши ми каиш ма патко заспала...Ши ми казва къде да ходя." И неска няа да излизам.... Та по тфа съдете ...Не ме пуска ...
![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Не ме пускат и не съм ходила , почти на 15 съм ...![]()
![]()
Пускат ме. Ходила съм веднъж-два пъти преди години и няма да повторя.![]()
И спря да се върти за миг земята..
То и аз съм на 15 , ама ми дават..не че ги питам, щото те като не се връщат по седмици и съм с дядо и го питам дядо може ли до магазина, ще се върна след 10 мин. и накрая се връщам след 5 часа..Ходя, когато съм свободна, но естествено не консумирам алкохол, само пушаКато ми се ходи, ходя с приятелки по по-"спокойни" дискотеки, където няма наркотици и познаваме много хора там. Няма да се набутам в някоя в Люлин, ходя си до Лозенец и Драгалевци, че там си живея и ми е цивилизовано
![]()
Пускат ме,но аз не си падам по дискотеките..
Всъщност - пускат ме,но веднага след като реша да се върна вкъщи,трябва да им се обяда,за да дойдат да ме приберат..Иначе няма да ме пуснат..
Нямам вечерен час
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да, пускат ме - и на детски, и на нощни. Нашите са печени хора - само искат да знаят къде ще ходя и с коя компания съм - или казвам в колко ще се прибера, или у кого ще спим, това е. Вечерен час - вече нямам![]()
На 14 години съм.Нашите ме пускат при условие ,че баща ми ще ме вземе от дискотеката като свърши.На мене не ми се ходи не заради условието просто не ми се ходи.Не ми е забавно на такива места предпочитам да си се нальокам в нас с приятели и силна музика![]()
![]()
. Сеедно пускат ме не искам да ходя и не не съм ходила.
На 16 съм. Пускат ме (за не ходя де ).
На вън съм до когато си искам. В общежитието имаме вечерен час 10 , но мога и да не прекарам нощта там. Нашите нямат против.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Винаги съм се чудил какво правите в дискотеките...Аз един път само съм ходил,бяхме само хора от класа, и все пак ми беше тъпо...къде,къде по-хубаво да излезеш в парка![]()
Ако ми беше дете цял живот нямаше да излезеш....Първоначално написано от shokoladchety
Аз съм на 16,не съм имала желание да ходя ;д и не съм питала,но ще ме пуснат))
на 17..не позволявам на нашите да ми правят проблем..
излизам 01.30 петък и събота..ако спят нищо не казвам, ако не спят казвам излизам, ще се върна сутринта, чао![]()
просто зависи как са свикнали и как се отнасяш с тях![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
[b] То с класа е много тъпо винаги...зависи какъв ти е класа де. Моя е няккаф задръстен така де да има 1-2 пекани момичета, останалите са :X ходи с твои приятели може да ти е по забавноПървоначално написано от asp1r1n94
Относно мен...да пускат ме докато свърши дискотеката след това ако остана някъде им се обаждам да знаят и имам вечерен час 22:00 или 22:30![]()
на 17 съм и нямам никакви проблеми с баща ми
то той не се прибира с дни,какво остава за мен![]()
Kristiyana
Не ме пускат .. защото няма къде да ида ..![]()
![]()
Много съм прецакана и най-близката ХУБАВА дискотека е в Разград /Аз съм от Кубрат/
, и ми трябват поне 2 часа - отиване - връщане!
Вечерен час вече нямам, прибирам се в рамките на нормалното. На 14 съм, но след няколко месеца правя 15 .
![]()
*сън*
механа>дискотека xD
иначе пред дискотеки предпочитам вили или апартаменти...![]()
Ако познават човека/хората, с които ще съм лично или знаят за кой/и става дума без да го/ги познават ще ме пуснат.
Дават ми даже майка ми ако има как ще ме изгони за да идаНо аз не обичам да ходя. Ходя заради приятелите ми.
![]()
аз съм на 17 родителите ми ме пускат няма ядове пък и да почна да ми правят не ми остава много до 18![]()
![]()
На 15 съм.. пускат ме по 1-2 пъти в месеца така сме се разбрали тази година.. иначе ходя с приятелки в дискотеки в които познаваме много хора.. нямам търпение да ме пускат повече.. толкова ми харесва там.. ноооооо и на 1-2 пъти съм доволна ;D