.

Виж резултатите на анкетата: Родителите ви разрешават ли ви да ходите на дискотека?

Гласували
47. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

35 74,47%
  • Не

12 25,53%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Повече от фен Аватара на Gllory

Вашите родители и дискотеките : )

Стана ми интересно вашите разрешават ли ви да ходите на дискотеки ..аз лично нямам този проблем, но на някои приятели родителите им не са съгласни сссс нощното им излизане (на 15 съм) ..
    и исках да разбера пускат ли ви на дискотека (и на колко години сте) и до колко ви пускат вечери навън : )))
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

И аз съм на 15...първоначално на мен не ми даваха абсолютно нищо-абе,доста строги.Накрая не издържах и им казах че вече не мога така и ще си излизам когато си искам и за колкото време искам.Правиха опит да ме накажат,но не се получи...сега вече разбраха,че могат да ми се доверяват,и ме оставят да права каквото си искам...абе в отношенията с родителите трябва твърдост!
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Казаха ми,че като стана на 18 тогава,а то имам още 8 месеца и ще ги навърша,иначе на мен не ми се ходи мн мн,нямам мн мерак за диско.

Ммм аз на 17 прая 15 и викам неска на майка на рд-то ми не ме търси до 3 часа поне.И тя вика,,абе остани до осем бе нали тогава си на работа" и аз некфа ,,абе майко до 3 вечерта бе" .... И тя,,Абе до осем бе ... Нали 9 и 15 почва филма",,Абе майко на дискотека ши хода" И тя ,,Ма ти луда ли си кой ши та пусни дотогава " При което имаше едно ,,Ма ти ли ши ми каиш ма патко заспала...Ши ми казва къде да ходя." И неска няа да излизам.... Та по тфа съдете ...Не ме пуска ...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Не ме пускат и не съм ходила , почти на 15 съм ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Пускат ме. Ходила съм веднъж-два пъти преди години и няма да повторя.
    И спря да се върти за миг земята..

То и аз съм на 15 , ама ми дават..не че ги питам, щото те като не се връщат по седмици и съм с дядо и го питам дядо може ли до магазина, ще се върна след 10 мин. и накрая се връщам след 5 часа..Ходя, когато съм свободна, но естествено не консумирам алкохол, само пуша Като ми се ходи, ходя с приятелки по по-"спокойни" дискотеки, където няма наркотици и познаваме много хора там. Няма да се набутам в някоя в Люлин, ходя си до Лозенец и Драгалевци, че там си живея и ми е цивилизовано

Град
    Русе
    На 17 съм,не са ми правили проблем,а и аз не съм ги провокирала да го правят

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Пускат ме,но аз не си падам по дискотеките..
    Всъщност - пускат ме,но веднага след като реша да се върна вкъщи,трябва да им се обяда,за да дойдат да ме приберат..Иначе няма да ме пуснат..

Нямам вечерен час
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    around the world !
    Да, пускат ме - и на детски, и на нощни. Нашите са печени хора - само искат да знаят къде ще ходя и с коя компания съм - или казвам в колко ще се прибера, или у кого ще спим, това е. Вечерен час - вече нямам

Голям фен Аватара на shadows92
    На 14 години съм.Нашите ме пускат при условие ,че баща ми ще ме вземе от дискотеката като свърши.На мене не ми се ходи не заради условието просто не ми се ходи.Не ми е забавно на такива места предпочитам да си се нальокам в нас с приятели и силна музика . Сеедно пускат ме не искам да ходя и не не съм ходила.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    На 16 съм. Пускат ме (за не ходя де ) .
    На вън съм до когато си искам. В общежитието имаме вечерен час 10 , но мога и да не прекарам нощта там. Нашите нямат против.

Супер фен Аватара на radeberger
    На 15 съм и ме пускат , но не обичам да ходя много .

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Пускат ме, защото знаят, че съм с приятеля ми и са спокойни. На 18 съм.
    И преди ме пускаха, но искаха да се прибера по-рано, сега нямам проблем с това
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Винаги съм се чудил какво правите в дискотеките...Аз един път само съм ходил,бяхме само хора от класа, и все пак ми беше тъпо...къде,къде по-хубаво да излезеш в парка

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от shokoladchety
    Ммм аз на 17 прая 15 и викам неска на майка на рд-то ми не ме търси до 3 часа поне.И тя вика,,абе остани до осем бе нали тогава си на работа" и аз некфа ,,абе майко до 3 вечерта бе" .... И тя,,Абе до осем бе ... Нали 9 и 15 почва филма",,Абе майко на дискотека ши хода" И тя ,,Ма ти луда ли си кой ши та пусни дотогава " При което имаше едно ,,Ма ти ли ши ми каиш ма патко заспала...Ши ми казва къде да ходя." И неска няа да излизам.... Та по тфа съдете ...Не ме пуска ...
    Ако ми беше дете цял живот нямаше да излезеш....

Аз съм на 16,не съм имала желание да ходя ;д и не съм питала,но ще ме пуснат ))

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    на 17..не позволявам на нашите да ми правят проблем..
    излизам 01.30 петък и събота..ако спят нищо не казвам, ако не спят казвам излизам, ще се върна сутринта, чао
    просто зависи как са свикнали и как се отнасяш с тях
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Винаги съм се чудил какво правите в дискотеките...Аз един път само съм ходил,бяхме само хора от класа, и все пак ми беше тъпо...къде,къде по-хубаво да излезеш в парка
    [b] То с класа е много тъпо винаги...зависи какъв ти е класа де. Моя е няккаф задръстен така де да има 1-2 пекани момичета, останалите са :X ходи с твои приятели може да ти е по забавно

Относно мен...да пускат ме докато свърши дискотеката след това ако остана някъде им се обаждам да знаят и имам вечерен час 22:00 или 22:30

Град
    Варна
    на 17 съм и нямам никакви проблеми с баща ми
    то той не се прибира с дни,какво остава за мен
    Kristiyana

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Не ме пускат .. защото няма къде да ида .. Много съм прецакана и най-близката ХУБАВА дискотека е в Разград /Аз съм от Кубрат/ , и ми трябват поне 2 часа - отиване - връщане! Вечерен час вече нямам, прибирам се в рамките на нормалното. На 14 съм, но след няколко месеца правя 15 .
    *сън*

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    механа>дискотека xD

иначе пред дискотеки предпочитам вили или апартаменти...

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Ако познават човека/хората, с които ще съм лично или знаят за кой/и става дума без да го/ги познават ще ме пуснат.

Супер фен Аватара на spopi
    Дават ми даже майка ми ако има как ще ме изгони за да ида Но аз не обичам да ходя. Ходя заради приятелите ми.

Град
    pazardjik
    аз съм на 17 родителите ми ме пускат няма ядове пък и да почна да ми правят не ми остава много до 18

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    На 15 съм.. пускат ме по 1-2 пъти в месеца така сме се разбрали тази година.. иначе ходя с приятелки в дискотеки в които познаваме много хора.. нямам търпение да ме пускат повече.. толкова ми харесва там.. ноооооо и на 1-2 пъти съм доволна ;D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си