.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

За момичета

Извинете момичета, но не съм много запозната... Искам да попитам, ако едно момиче забременее по време на цикъл, той прекратява ли веднага или си спира след няколко дни, както обикновено ?

Първо не съм момиче но ще отговоря. Второ не ми се вярва по време на цикал да може да забременееш . Трето може да си бременна и пак да си имаш цикал (нарича се цветна бременност)

Супер фен
    Шансът да се забременее п овреме на цикъл е минимален.

Авторке научи какво се случва по време на цикъл и после се опитай да поразсъждаваш каква е вероятността това да стане ..

Град
    •••Пловдив•••
    ^ тя ако може да разсъждава ,няма да иска акъл от другите

Град
    Русе
    Айде като решите да правите секс,се пообразовайте малко на тази тема преди да го направите

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Град
    В пространството
    1. Може да се забременее, ако се прави секс докато си с менструация
    2. Дори да забременееш по време на менструация, тя няма да спре. Просто на следващия месец най-вероятно няма да ти дойде изобщо.

Цитирай Първоначално написано от RAYNE666
    1. Може да се забременее, ако се прави секс докато си с менструация
    2. Дори да забременееш по време на менструация, тя няма да спре. Просто на следващия месец най-вероятно няма да ти дойде изобщо.
    Thanks

Град
    --------------------------
    Ами аз може да съм на 12 години, но ще отговоря: Значи преди или след цикъл ще забременееш /естествено ако не използваш така наречения презерватив/ а по време на цикъл не е много вероятно, въпреки че възможността е минимална.
    Здравейте!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По принцип всяка жена забременява по някое време на цикъла си. Приблизително по средата, около овулацията. Виж,вероятността да забременееш по време на менструация е малка, но това не е сигурен метод, защото е възможно през това време да овулира другия яйчник.

Какво е цикъл и какво е менструация май трябва да го сложа в подписа си. За хиляден път пиша разликата...Моля, научете го!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си