- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Би ли издаржал/а ?
Би ли издържал/а с голо момче/момиче цяла нощ в едно легло без да правите нищо..?
Щом го търпя гол, значи го искам за секс.
Бих издържала де, ако ми се спи, ако съм неразположена и т.н.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ако я желая, трудно бих издържал. Иначе ако съм много изморен, напрегнат или нещо такова се обръщам на другата страна и захърквам като слон.![]()
Трябва да съм бахт* и изморения за да не и скоча![]()
(ако е приятелката ми)
Schhh! Hear the silence...
Да
Моя ''човек'' е дисциплиниран![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Е защо ще се съблича като няма да правим нищо ?![]()
Как така го "търпиш"?Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Сигурно мога. Поне така си мисля де...
До теб определено не бих издържалПървоначално написано от iveto90
![]()
Бих издържала, разбира се.
Да обичаш значи да страдаш!
Ще издържа ,защо пък ,да не мога?Мъжете трябва да могат,да издържат на свичко!![]()
ее не даваш достатъчно инфодебела ли ше бъде грозна ли
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Със всеки бих издържала, не съм чак такава секс машина.![]()
Ама ако сме с моето момче.. аз него от кръста нагоре като го видя разсъблечен направо изкрейзвам.. пък какво остава..![]()
ми да мисля![]()
![]()
![]()
Ммм да ще издържа ама ще ми е странно ...![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Издържала съм, но ми дяволски трудно...супер гадно ми е направо е побъркващо. Защото точно когато не можеш да имаш нещо, точно тогава го искаш най-много.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
ми малко ще се притеснявам ще се изчервя можв би ще си мисля че е гол,ама ще издаржа![]()
![]()
Съгласен съм с колегатаПървоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Ако има некое хубаво голо момиче в леглото ще нападна, ако се дърпа ще я изгоня че няма да мога да спя![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
+ 1Първоначално написано от diksi
особено ако момчето е готино...!!!
Забранения плод е най-вкусен!
Може би ще успея..![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}