.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Американците и тъпите им стереотипи |( Не мога да повярвам, че има хора, които им се връзват :X
    Цитирай Първоначално написано от wali00 Виж мнението
    Ии междудругото.. Преди да използвате думата "зубър", научете значението и.. Това е човек, който учи нещата дума по дума/наизуст, като всъщност не разбира смисъла им и до седмица дори ги е забравил.. Т.е., това е глупав човек, който не може да разсъждава.. НЕ УМЕН!..
    Зубърът е животно. Tова, за което говориш, се нарича "зубрач"

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Ми обиждай ги и ти бе, върни им го.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от Au79 Виж мнението
    Зубърът е животно. Tова, за което говориш, се нарича "зубрач"
    +1

Имахме две-три такива в класа. Много бяха зле. Едната беше пълничка, с очилца, учеше си наизуст всичко и ако знае нещо (примерно домашното по испански кога трябва да се предаде) и тя не ти казва. Не излизаше, не искаше от един час да избягаме дори в 12ти клас и все ни прецакваше.
    Не сме били близки с нея, поддържали сме просто нормален тон. След като завършихме ми писа да ме покани на стрийптиз бар. Не можах да повярвам.
    Другата беше една уж на вид малко по-нормална, но същата... не излизаше, само седеше и учеше наизуст.

Третата... не знам.. така и не съм наясно майка ѝ ли много я тероризираше или си беше зле.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Котка.
    В нашия клас има 3 - 4 такива.Първия - нищо особено, ходи зализан и с ризка на карета.
    Втория - някъв селски бек с акне, ланец и коса обилно намазана с гел.А, и тениска 4904854308 номер.
    Разбира се, тези двамата се мислят за яки.
    Третият е винаги с анцуг от Илиенци и маратонки на Lacoste, комбинирано с официално яке.Брр!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си