- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В мен ли е проблемът ?!
Казвам се Николета ..
Имам приятел от доста време и сме оставали сами.
Проблемът ми е, че супер рядко ме пипа .. А го прави чудесно ..
Казва ми, че ме обича и това е най-важното за него.
Толкова много момчета са опитвали да ме пипат, а моето собствено момче - не иска .. Когато с овъртулки сме попадали на въпроса защо не го прави .. Той казва - Еми то това е най-лесно .. Важно е, че те обичам ..
Нима не всяко момче обича да пипа и прочие .. Аз съм на 14, той е на 15
ПС : Мои снимки по бански - http://prikachi.com/images/124/2298124F.jpg
http://prikachi.com/images/137/2298137E.jpg
Като те гледам, АКО ТЕМАТА Е СЕРИОЗНА, или се притеснява, или трябва да го хванеш за ... и да дадеш тон![]()
И за какво ни бяха твоите снимки, и точно по бански ?! Да ти кажем дали наистина ставаш за, както се изрази ти, "пипане" ? \:
..може би в тва се състои отговара, който търсиш..Ти си 14, той на 15, ясна работа >.< ..а замисляла ли си се, че той може да е наистина свестен и има някъв морал, за разлика от теб, явно..Първоначално написано от JUSTniki
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Темата е сериозна .. Питала съм го - Срам ли те е .. Той казва - не от такова хубаво момиче като теб как ще ме е срам ................................
Ядосвам се, защото той не е "морален " както казваш или може би само с мен .. Защото из цялото училище се носеха слухове за него и бившата му приятелка, които той ПОТВЪРДИ .. Защо само с мен се държи така .. Защото ме обича истински ли ? Снимките ми бяха, за да избекна мнения от сорта на " Може би, защото си плоска като дъска "
Може да е под влияние на глупостта, че колкото по-късно пипнеш момичето, толкова повече ще те обича...
Може би трябва и ти да почнеш да го ''пипаш'' а не само той за да се получи няква "любовна игра" а и след като той остане доволен от теб със сигорност ще ти върне жеста,ако тва не помогне значи му има нещо![]()
А ако все още ми е неодобно да го хващам за ... ?
Ми не го хващай директно там. Мъжете сме общо взето прости същества, където и да го пипнеш на голо (с малки изключения), ще му хареса.
Някакви предложение къде ?![]()
Сори ама егоизама в секса както и в живота невърви , вече мога със сигорност дакажа че Да в теб е проблема явно момчето няма против да те пипа ама си иска и неговата доза удоволствиеПървоначално написано от JUSTniki
Предложенията трябва да са по-скоро как... но съм имал гадже, което без да ме докосва от кръста надолу ме е правила да си хапя ушите. Внимателно и експериментирай... то ще си дойде
One Boy - момичето е на 14, не всички откриват сезона на 12...
Той ми е казвал, че не иска.
Казвал ми е, че предпочита да съм милото момичензе, вместо ку-рв-а, каквато е било бившата му според него .. Но път преди това ми каза, че съм щяла да бъда перфектната мръсница ?! Много се обръках ..
>>> За триене <<<
Ще споделиш ли някоя нейна магийка ?Първоначално написано от wolfdance
Какво ти е правила ? Къде те е пипала ?
Тя трябва да ти сподели, аз бях просто жертва на уменията и.
По - конкретно ? Разбрах те, ама да съм сигурна ..Първоначално написано от wolfdance
![]()
Той ми е казвал .. -Внимавам какво правя, защото може да се стигне до някъде до където ти все още не искаш- ..
а замисляла ли си се че може би те уважава ?
Много лесни станаха сички момиченца на 14 ....
Защо ти е да те пипа , като те обича ? Всичок ще си дойде на мястото !
Изживявайте си хубавите любовни моменти и недейте бърза![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Добре бе,момчето иска да почака (очевидно) преди да правите нещо такова.Теб още те е срам да го хванеш за половия орган,значи не си от готовите за сексуален живот.Ако почне да те пипа,ще иска още.Вместо да мислиш как да се наебеш на 14,вземи се зарадвай,че на момчето му пука за теб.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не всяко момче иска да ходи с момиче заради,обарвания,свирки,пр стиж,секс и т.н.Ясно е ,че му пука за теб и неиска да ставаш като бившата му.Ще ти дам информация при мен как е.При секс направо откачам,когато ме драскат малко по-грубо по гърба.
Това с драскането по гърба,едва ли ще му е приятно без секс.Та може съвсем леко да го драскаш по гърдите,отстрани на плочките на корема,може с 5 пръста или с 1.Колкото по-бавно и нежно го драскаш,толкова по-ефективно ставаЗнай ,че така може да го настървиш много,за секс естествено
![]()
HexGirl написа:
а замисляла ли си се че може би те уважава ?
Много лесни станаха сички момиченца на 14 ....
Защо ти е да те пипа , като те обича ? Всичок ще си дойде на мястото !
Изживявайте си хубавите любовни моменти и недейте бърза
+1
може да е гей, може и той да се притеснява ти да не харесаш нещо в него ... и другия път му кажи ако те уважава достатъчно да се захваща за работалюбовта е важна но в една връзка има място за куп други неща ... далеч по интересни
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам кифли с мармалад ! И да пия мляко !