.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

В мен ли е проблемът ?!

Казвам се Николета ..
    Имам приятел от доста време и сме оставали сами.
    Проблемът ми е, че супер рядко ме пипа .. А го прави чудесно ..
    Казва ми, че ме обича и това е най-важното за него.
    Толкова много момчета са опитвали да ме пипат, а моето собствено момче - не иска .. Когато с овъртулки сме попадали на въпроса защо не го прави .. Той казва - Еми то това е най-лесно .. Важно е, че те обичам ..
    Нима не всяко момче обича да пипа и прочие .. Аз съм на 14, той е на 15

ПС : Мои снимки по бански - http://prikachi.com/images/124/2298124F.jpg
    http://prikachi.com/images/137/2298137E.jpg

Като те гледам, АКО ТЕМАТА Е СЕРИОЗНА, или се притеснява, или трябва да го хванеш за ... и да дадеш тон

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    И за какво ни бяха твоите снимки, и точно по бански ?! Да ти кажем дали наистина ставаш за, както се изрази ти, "пипане" ? \:

Цитирай Първоначално написано от JUSTniki
    Нима не всяко момче обича да пипа и прочие .. Аз съм на 14, той е на 15
    ..може би в тва се състои отговара, който търсиш..Ти си 14, той на 15, ясна работа >.< ..а замисляла ли си се, че той може да е наистина свестен и има някъв морал, за разлика от теб, явно..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Темата е сериозна .. Питала съм го - Срам ли те е .. Той казва - не от такова хубаво момиче като теб как ще ме е срам ................................
    Ядосвам се, защото той не е "морален " както казваш или може би само с мен .. Защото из цялото училище се носеха слухове за него и бившата му приятелка, които той ПОТВЪРДИ .. Защо само с мен се държи така .. Защото ме обича истински ли ? Снимките ми бяха, за да избекна мнения от сорта на " Може би, защото си плоска като дъска "

Може да е под влияние на глупостта, че колкото по-късно пипнеш момичето, толкова повече ще те обича...

Цитирай Първоначално написано от wolfdance
    Като те гледам, АКО ТЕМАТА Е СЕРИОЗНА, или се притеснява, или трябва да го хванеш за ... и да дадеш тон

Може би трябва и ти да почнеш да го ''пипаш'' а не само той за да се получи няква "любовна игра" а и след като той остане доволен от теб със сигорност ще ти върне жеста,ако тва не помогне значи му има нещо

А ако все още ми е неодобно да го хващам за ... ?

Ми не го хващай директно там. Мъжете сме общо взето прости същества, където и да го пипнеш на голо (с малки изключения), ще му хареса.

Някакви предложение къде ?

Цитирай Първоначално написано от JUSTniki
    А ако все още ми е неодобно да го хващам за ... ?
    Сори ама егоизама в секса както и в живота невърви , вече мога със сигорност дакажа че Да в теб е проблема явно момчето няма против да те пипа ама си иска и неговата доза удоволствие

Предложенията трябва да са по-скоро как... но съм имал гадже, което без да ме докосва от кръста надолу ме е правила да си хапя ушите. Внимателно и експериментирай... то ще си дойде

One Boy - момичето е на 14, не всички откриват сезона на 12...

Той ми е казвал, че не иска.
    Казвал ми е, че предпочита да съм милото момичензе, вместо ку-рв-а, каквато е било бившата му според него .. Но път преди това ми каза, че съм щяла да бъда перфектната мръсница ?! Много се обръках ..

>>> За триене <<<

Предложенията трябва да са по-скоро как... но съм имал гадже, което без да ме докосва от кръста надолу ме е правила да си хапя ушите. Внимателно и експериментирай... то ще си дойде

One Boy - момичето е на 14, не всички откриват сезона на 12...
    Ще споделиш ли някоя нейна магийка ? Какво ти е правила ? Къде те е пипала ?

Тя трябва да ти сподели, аз бях просто жертва на уменията и.

>>> За триене <<<
    По - конкретно ? Разбрах те, ама да съм сигурна ..

Той ми е казвал .. -Внимавам какво правя, защото може да се стигне до някъде до където ти все още не искаш- ..

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    а замисляла ли си се че може би те уважава ?
    Много лесни станаха сички момиченца на 14 ....
    Защо ти е да те пипа , като те обича ? Всичок ще си дойде на мястото !
    Изживявайте си хубавите любовни моменти и недейте бърза
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Той може да не иска да те пипа и да те прави на леко момиче.. Може да е един от малкото свестни.. Така че не бързай

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Добре бе,момчето иска да почака (очевидно) преди да правите нещо такова.Теб още те е срам да го хванеш за половия орган,значи не си от готовите за сексуален живот.Ако почне да те пипа,ще иска още.Вместо да мислиш как да се наебеш на 14,вземи се зарадвай,че на момчето му пука за теб.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Русе
    Ами на момчето явно му пука за теб и по този начин иска да ти покаже че те цени,а и да ти докаже че не е с теб само заради едното...Дано си ме разбрала какво искам да ти кажа

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    някъде ябх прочел коментар "във всяка жена спи една нимфоманка"

не са мои думи просто исках да дам светлина на аборигените (като прометей)
    пича е точен ама ти май бързаш ...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не всяко момче иска да ходи с момиче заради,обарвания,свирки,пр стиж,секс и т.н.Ясно е ,че му пука за теб и неиска да ставаш като бившата му.Ще ти дам информация при мен как е.При секс направо откачам,когато ме драскат малко по-грубо по гърба.
    Това с драскането по гърба,едва ли ще му е приятно без секс.Та може съвсем леко да го драскаш по гърдите,отстрани на плочките на корема,може с 5 пръста или с 1.Колкото по-бавно и нежно го драскаш,толкова по-ефективно става Знай ,че така може да го настървиш много,за секс естествено

HexGirl написа:

а замисляла ли си се че може би те уважава ?
    Много лесни станаха сички момиченца на 14 ....
    Защо ти е да те пипа , като те обича ? Всичок ще си дойде на мястото !
    Изживявайте си хубавите любовни моменти и недейте бърза

+1

може да е гей, може и той да се притеснява ти да не харесаш нещо в него ... и другия път му кажи ако те уважава достатъчно да се захваща за работа любовта е важна но в една връзка има място за куп други неща ... далеч по интересни
    Обичам кифли с мармалад ! И да пия мляко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си