- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Светла коса...
Момче съм и искам леко да си изсветля косата (не да я изруся) ...
По принцип ми се води руса, но вече потъмня леко и искам да я изсветля малко и да и придам рус отенък (нещо такова).
Мисля да пробвам с кислородна вода, но не знам как ще стане, да не стане няква бяла? Някой, който се е правил с кислородна, ако може да качи снимка на резултата или предложете нещо друго, с което да се изсветля? И като се изсветля и след време като ми порасне коса е ясно, че в корените ще седи по тъмно и тогава какво правим? Чакам да порасне докато се махне напълно изсветленото и после цялата наново ( ъ?)
![]()
![]()
едит: сега цветът ми е такъв: http://3.bp.blogspot.com/_bSk6yN_RU3...n+rathbone.bmp
искам нещо такова: (дясно) http://www.disneydreaming.com/wp-con...ing-knight.jpg
или: http://nihongo.istockphoto.com/file_...blonde-boy.jpg
кислородна вода - абсурд,тва няма никакво действие
изсветлител за коса - с него стоиш докато цвета ти хареса
боя за коса мисля че ще е най-добре,но вземи няколко тона по светло от това което искаш да станеш,а за корените пак боя ако започнеш с нея : )
не се изказвай неподготвен,прасе
мм сега видях снимките,ако искаш като на втората снимка първо с изсветлител за коса - седиш 30 мин с него,и след това с боя за коса в какъвто цвят искаш (рус) и ще ти хване на 100 процента. успех![]()
Мерси много, а колко време държи тая боя?
И сега се сетих и за изсветляване с лайка? Какво мислите?![]()
![]()
Тия билки и цветя нищо не правят ;дд боята си държи,разбира се зависи и от марката.Ако косата ти расте бързо и ако не искаш тъмни корени ще трябва по-често да се боядисваш,но като цяло боята няма да се измиеПървоначално написано от Nqkuf
![]()
Искаше ми се да не използвам бои, а нещо така домашно приготвено...![]()
кислородната вода е кофти...щото може да стане беля.
но лайка-да, изсветлява косата и я прави по-блестяща и руса. (аз съм естествено руса и ги правя тия неща за по ярък и светъл оттенък)
но...ако искаш 2-3 тона по светъл, си вземи крем боя.. на лореал имаше серия с естествено руси нюанси, която мисля да пробвам.
Каквото направиш няма да сбъркаш много..има хиляди начини за "поправяне"![]()
Значи...мисля да пробвам първо с лайка+лимон... а после вече ако искам по-светло ще видя там шампоан оцветител (щото лесно се маха, ако стане кофти) или няква боя безамонячна... само да не стане мангалско жълто и тогава нула номер = режа си главата...
Мерси много за коментарите...![]()
В никакъв случай кислородна вода. Не само, че няма да се получи този цвят, аааааааааааааааааа много по-светъл, а и изтощава косата. Освен това, ако отидеш на басейн, ще ти стане зелена косата, защото се получава реакция с хлора...
Първо пробвай с някакъв шампоан-оцветител или тониращ балсам, защото цвета се отмива до две седмици и е съобразен с тези на боите. Като си намериш точния цвят вече можеш и с боя, за да издържи повече.
Късмет!
airplanes..
аз не бих ти препоръчала изсветлителПървоначално написано от Di
оня ден се правих и стана некво циганско златисто... после цял ден по фризиори докато не стана некво златисто като на гарфилд.не бих го повторила НИКОГА!!! По-добре отиди на фризиор да ти кажат как да се направиш защото аз съжалявам... много си увредих косата ии то,за да стане по-зле от преди
![]()
![]()
И аз вчера си изсветлих косата,която е тъмно кафява и я превърнах в малко по-светло от това в средата. >Първоначално написано от soni4kuu
така че си до изсветлителя според мен ; )
Къв е бил тоя изсветлител ?!Първоначално написано от Di
Моята е светло кестенява и с тояя на гариер не се промени нищо . А този твой изсветлител измива ли се?
Лично на мен твоят цвят ми харесва повече от това, което искаш да си правиш, но все пак ако си решил защо не се посъветваш с фризьор ?
Преди малко се полях с лайка+оцет+най-силното слънце по обяд и определено има ефект, дори и малък. В областа около бретона и към бакенбардите се получиха светли кичури и ме радват![]()
Утре мисля да пробвам с лайка+лимон, ама трябва ли да изчакам няколко дена или може и утре? И като/ако получа желания цвят как да го поддържам, смисъл през колко дни да се поливам с лайка?\
/
Пък ако не стане с лайка ще си взема шампоан с лайка или за руса/светла коса... ще видим....
Първоначално написано от LeDa
блондор на SERI - 3 лв,стоях с него 40 минм/не можах да намеря снимка/
Всички ли са луднали по тва русоо?!
Palette имат една серия XXL.Цвета изглежда добре..
пп.Има ли шампоан оцветител русо?!![]()
Яя кажете какъв е този номер с лайкатаИскам и аз да се изсветля малко.