- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога и къде ще ходите на почивка ?
Не видях такава тема, та реших да пусна и се надавям разделът да е подходящ.
Е споделете:
- къде, кога, за колко време и с кого ще почивате някъде, дали ще почивате, споделете и какви идеи имате за прекарване на лятото.![]()
Еми на море на Равда ще ходим с нашите,една братовчедка на баща ми и предполагам и моя приятел ще е с нас,та общо 5 човека ще сме,за около 4-5 дена.Иначе като цяло лятото ми се очертава да ходя на басейнче,насам натам,и с гаджето напред назад,ако случайно не изникне някое друго нещо.А и ще ходим три момичета в селото на една приятелка за няколко дена.![]()
23, 24, 25 този месец на Каварна на палатки3 може и 4 семества х 4 човека
![]()
Началото на август за около месец на Царево - за 1 седмица с наще, а после двете със сестра ми
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
На 23,24 и 25 в Каварна с много приятели.
След това за 1 седмица във Варна и после нз на къде ще ме отвее вятъра.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Бях на Слънчев бряг със съученици за 4 дена. Сега с приятели ще ходим там за 7 дена от 13 юли
Другият месец ще ходя с майка ми, мъжа и и приятеля ми на Волю, в Гърция е тва![]()
слънчев бряг![]()
![]()
20-30 юли на море на Созопол на вилата с гаджето, баща ми, неговото гадже и сина и.
30-03 август на Бродилово пак със същите хора
03-06 август на Родопите (Маджарово) на риболов пак със същите хора
06-09 август на Ботевград при един приятел пак на риболов и отново със същата компания.Там и ще направим 1 година с гаджето.
Най-якото е, че няма компютри и си умирам от кеф, че няма да гледам зомбита около мен близо 1 месец.
После сигурно ще заминем на селото на гаджето (Долно Камарци) за 1/2 седмици.
Плановете ми за лятото:
Гмуркане по цял ден по рифовете с баща ми, гаджето и Велизар, пиене на облачета по местните барчета, вечерни купони на плажа с много метъл и големи огньове, риболов, скачане от скали, не мисля много да си спя в къщата. Предпочитам да съм някъде навън на свобода и да си лудуваме с приятелите.Общо взето няма да харча много пари за храна. Взимам само за алкохола и нещо ако искам да си купя от центъра за спомен, а иначето ще си ловим рибка, миди ще събираме, рачета и ще си готвим, че то така си е най-кеф, а не да ти го сервират готово в чинията.
Ми аз и майка ми ще ходим в София за 1 седмица на почивка (ако това може да се нарече така) и после към началото на август малко на море.
Първоначално написано от ivyy
![]()
София.. почивка.. нещо не ми се връзват
![]()
иначе по темата май че имам изпити почти цяло лятопосле яко моренце и планина..
Аз пък ще ходя с наще и брата във Виница(квартал на Варна) там си взехме нов апартамент и ще сме за около 2-3 седмици от 16-17 до 5-6 септември сигурно.
Първо на лагер с някои хора от старото училище в Приморско: от 26.07 до 04.08, а след това с нашите на къмпинг Арапя: от 15.08 до 29.08 ..![]()
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
Ходих за малко във Варна. Сега на 20-ти пак заминавам за около седмица. После на 31-ви заминавам за Швейцария. Като се върна ще ходя някъде с майка ми и това е общо взето. Тая година няма да има много почивка.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Бях в Италия на море по-точно в Бибионе за 2 седмици и някъде края на август ще ходя в Созопол .
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Макар ,че живея на морето роднини ме поканиха на Св.Влас.
От 3 до 10 юли.
Аз вече се върнах де ,но много добре си изкарах.
Голям релакс ,голям кеф.
Аквапаркове ,нос Емине ,морските градчета обиколихме *макар че съм ходила* ,но пак ми хареса
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
На 25,26 и 27 в Китен със семейството.![]()
с теб се засичаме по едно и също време на КитенПървоначално написано от stelSs21
![]()
На лагер на Златните от 10 до 20-ти август, а после малка екскурзия до Истанбул![]()
Ходих от 26-ти до 10-ти на море и тва беше -.- 15 дена ;(
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Еми аз никъде няма да ходя щото е криза и неможем да си го позволимСигурно само на Варна някоя неделя...все пак не сме богати и...
но съм доволна и от това...
![]()
![]()
![]()
С нашите на Пампорово. От 28 юли до към 5-6 август..
^ супер да си изкараш.
завиждам ти благородно ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.