.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на Transform

-ВИЖ-Трупани на маса,а пушач

Искам да наълнея,но все немога ,защото пуша .. наистина съм много слаб,и трябва да напълнея,даже да понадебелея
    но нестава защото цигарите ми убиват целия апетит А НЕМОГА ДА ГИ СПРА , и си мислех някакви прахчета да почна да вземам , но вие пак кажете какво мислите и какво ще предложите. Мерси!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: -ВИЖ-Трупани на маса,а пушач

Цитирай Първоначално написано от Transform
    Искам да наълнея,но все немога ,защото пуша .. наистина съм много слаб,и трябва да напълнея,даже да понадебелея
    но нестава защото цигарите ми убиват целия апетит А НЕМОГА ДА ГИ СПРА , и си мислех някакви прахчета да почна да вземам , но вие пак кажете какво мислите и какво ще предложите. Мерси!
    Сурватъчен протеин,фитнес и добра храна !!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на ZipFail
    Докато не почнеш да се храниш правилно и не спреш да си убиваш организма никви прахчета няма да ти помогнат, те са допълнение към правилното хранене, а не заместител

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Много сте ми инт. такива, да не сте родени с цигарата в устата, че не можете да ги спрете ? Липсата на воля, няма да ти помогне за фитнеса, където се иска постоянство.
    n00bs

Град
    Plovdiv
    човека да се казал , че иска да става Грег Валентино той иска просто да качи кг дали сланина дали мускули.. като ти е все едно яж мазно
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    човека да се казал , че иска да става Грег Валентино той иска просто да качи кг дали сланина дали мускули.. като ти е все едно яж мазно
    е ти си е..хти тъпанара, стига писа, бе, говедо!!
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

@Transform

тъпанар. Е такиа кат тебе адски много ме изнервят. Слабохарактерен плужък. Води се още от акълна на мнозинството и ще свършиш в някой контейнер....

Е кат си толко отворен и си голям гИзар с цигарата в устата са нека си висок 180 и да тежиш 50 кила.

'Искам да качвам кила' и 'нямам воля' не вървят двете, да неговорим че 'не мога да спра пушенето' !!!

Предлагам ти да се консултираш с лекар който да ти помогне да откажеш цигарите, ако имаш воля и с негова помощ+малко "прахчета" моцеш да откажеш цигарите... Това е по-важно отколкото да напълнееш повярвай ми

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си