- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Pretty Little Liars
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Кейлъб![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
^ Ужас как можее така да си играе с Хана.. кой знае
кой го е накарал..
Иии сега Спенсър в затвора ли ще влезе?
И кви са и такива родителите изобщо пък да не и
вярват..
Джена е яко дразнеща.![]()
Ем не знам, на мен Тоби не ми харесва.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Мен пък Тоби ме кефи супер многовсъщност всички от мъжкия колектив ми харесват
![]()
![]()
![]()
Обачее тва "А" ии Дженаа ии всички други неща вместо да ги разгадават сичко става все по-заплетено...А и ми е интересно кво ще е положението във следващите сезони.. смисъл кво през целия сериал ли щее търсят кой е "А"?
Кейлъб![]()
![]()
![]()
![]()
И аз не можах да разбера това за Спенсър какво точно значеше,ама сестра и е и тя една лисица....... Най-много ме е яд за Кейлъб и Хана.Уникално яка двойка са и тъкмо си мислех,че поне той ще е от "добрите"Първоначално написано от iPurple
Вече започвам да си мисля,че и той има нещо общо с А.
Книгите съм ги прочела до 3-та,супер добри са,НО са тийн,има хора,на които няма да им хареса.Сериала ме кефи супер много,даже повече от книгите.Последните серии са много добри,интересни са и са залетени.
Тъкмо си помислих,че Хана ще остане с Кейлъб и сега той ще се окаже част от играта.Направо не повярвах.И за мене сега той нали е аут,сега ще си остане с нея,но тя сигурно ще разбере,че той е бил замесен в .. в къквото и да е бил замесен и той ще стане враг.Не знам.Чакам с огромно нетърпение следващите серии,искам да видя какво ще стане с историята с Иън и Спенъср.
Ааа към всички момичета - абе не ОБОЖАВАТЕ ли Езра? Оле,ще го изям,толкова е хубав просто..и Тоби ме кефи,той е малко крийпи,но в това му е чара.Но пак,от мъжете най си ме кефи Езра.Уникален красавец бееееееее,не мога да издържам,като гледам сцените, където се мляскат с Ариа (която също направо обожавам,но в друг смисъл) направо искам да съм на нейно място.
![]()
![]()
Предчувствам бъдещата драма... Хана научава, че Кейлъб има нещо общо с А, но той й се извинява непрекъснато, защото всичко започнало като измама, но се превърнало в нещо истинско... *прибира кристалното кълбо*
Да,разбрахме,това е леееко клиширано май,това ли се опита да кажеш?
Е,изненадааааа,много ясно,че ще заложат на клишета,вече изпробвани и доказани.
бту,не мисля,че Хана ще разбере скоро.Кейлъб едва ли ще й каже,а А сам изпрати оня за паразитите като "предупреждение",така че до драмата май ще има още малко.Я сега докато още не си прибрал/а кълбото,я споделии числата,които ще спечелят от тотото..ще си ги поделим![]()
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
O, не, всъщност не говорех за клишета. Сериалът ми харесва толкова, че не съм го "клъвнала" още за всички клишета, които използват, някак не ми прави впечатление.Просто видях, че е потенциално предвидимо и изтъркано развитие, и се надявам да докажат, че греша.
Знаех си,че нещо не е наред с Кейлъб,ама бяха много сладки с Хана.Тъпо ще се получи,когато разбере,че е бил замесен в...нещо.
А сега пък обвиниха Спенсър.Ужас.Нямам търпение за следващия епизод.
Ама аз малко не схванах в какво точно я обвиниха. Че е луда и е излъгала за Иън и Али ли? Затова ли искаха да я водят на психиатър?
Много як епизод. Хана и Кейлъб си отиват , аз мисля,че ще останат заедно въпреки А . Спенсър и Тоби рулятАриа и Емили ми станаха безинтересни ... Джена най много ме дразни от всички ужас .
![]()
Да.. и на мен Емили и Ариа напоследък нещо не са ми в картинката.Преди като че ли харесвах най-много Емили,но сегаа...Не казвам,че ми е станала противна или нещо друго-пак си я харесвам,но вече на по-преден план са ми Спенсър и Хана.![]()
Джена и мен ме дразни,естествено.![]()
А колкото до Езра-отначало ме дразнеше сууупер много,ама не мога да отрека,че е сладък.Даже ми стана симпатичен.
И според мен можеха да изберат друг за Тоби,но не може да се отрече,че на този актьор му върви да играе такъв персонаж.
Някой да знае случайно колко епизода ще са в първият сезон?
Между другото,засичали ли сте плакати из списанията?Много искам едно.Една приятелка специално беше писала в Хай Клуб,ама нещо не я уважиха. Писна ми да гледам само Селена и Джъстин.![]()
В миналия брой(Брой 8-24.02-02.3.2011) е имало на Ашли Бенсън(Хана).Изпуснала съм го..
ама попринцип в Хай Клуб ме са много хубави плакатите.Едни големи и размазани.
Ако в Браво пуснат скоро време ще се зарадвам много.
Честно казано беше леко гаден плаката, понеже не е от фотосесия, и Ашли не е най-хубава на снимката.Първоначално написано от Colouring
Би трябвало в скоро време да пуснат в Браво. ^_^
22 епизода са от първи сезон мисляПървоначално написано от gabri3lla
Мхмм,да бе,и аз това забелязвам,защо винаги се концинтрират върху някого така? Сега със Спенсър и Хана и по-интересно,а Ариа,която ми е любимка просто я отсвириха почти.Ами да измислят нещо интересно и за нея.И Емили - с нея само това с онова момиче (забравих името,нещо с П беше май ;dd).
А аз си мисля,че сега Кейлъб се отказа,защото хареса Хана и може би дори ще я предупреди и А или там с когото е имал взимане - даване ще го погне и него.Представете си събират се четирите момичета ии..Кейлъб с тях..Ще е уникално!!Оффф,и аз вечее си искам епизода,супер интересно ми е,искам да видя какво ще стане.А напоследък не ви ли се струва,че съобщенията от А намаляха?
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
Ще имаме ли епизод във вторник?
Ше има ли втори сезон,почнах го през почивката на др-те сериали и горе доло става но ако няма да има да го спирам ?![]()
![]()
![]()
Да,попринцип всеки вторник пускат.Първоначално написано от gabri3lla
Иначе за втори сезон не знам-май не е сниман но може и да има.
On January 3, 2011 ABC Family picked up Pretty Little Liars for a second season.[27] It is scheduled for a summer run.![]()
Утре ше има епизод,гледайте в уикипедиа![]()
^.^ утре ще бъде интересно
п.п. как ме боли главата... не е истина ;х
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't