.
Отговор в тема
Страница 13 от 30 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 732
    Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Дайте субтитри ..

Супер фен Аватара на gabri3lla

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    За ролята на Тоби можеха да изберат толкова поооо-як актьор.. яд ме е..

На мен също ми се струва, че той си е харесал Спенсър.
    Луда ли си,Тоби е супер як. Да не говорим за Езра и най-вече Кейлъб.Ще ги изям и тримцата!
    + Всички актьори са супер!

Кейлъб

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на iPurple
    ^ Ужас как можее така да си играе с Хана.. кой знае
    кой го е накарал..
    Иии сега Спенсър в затвора ли ще влезе?
    И кви са и такива родителите изобщо пък да не и
    вярват..
    Джена е яко дразнеща.

Ем не знам, на мен Тоби не ми харесва.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Мен пък Тоби ме кефи супер много всъщност всички от мъжкия колектив ми харесват Обачее тва "А" ии Дженаа ии всички други неща вместо да ги разгадават сичко става все по-заплетено...А и ми е интересно кво ще е положението във следващите сезони.. смисъл кво през целия сериал ли щее търсят кой е "А"?

Кейлъб

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    ^ Ужас как можее така да си играе с Хана.. кой знае
    кой го е накарал..
    Иии сега Спенсър в затвора ли ще влезе?
    И кви са и такива родителите изобщо пък да не и
    вярват..
    Джена е яко дразнеща.

Ем не знам, на мен Тоби не ми харесва.
    И аз не можах да разбера това за Спенсър какво точно значеше,ама сестра и е и тя една лисица....... Най-много ме е яд за Кейлъб и Хана.Уникално яка двойка са и тъкмо си мислех,че поне той ще е от "добрите" Вече започвам да си мисля,че и той има нещо общо с А.

Книгите съм ги прочела до 3-та,супер добри са,НО са тийн,има хора,на които няма да им хареса.Сериала ме кефи супер много,даже повече от книгите.Последните серии са много добри,интересни са и са залетени.

Тъкмо си помислих,че Хана ще остане с Кейлъб и сега той ще се окаже част от играта. Направо не повярвах.И за мене сега той нали е аут,сега ще си остане с нея,но тя сигурно ще разбере,че той е бил замесен в .. в къквото и да е бил замесен и той ще стане враг.Не знам.Чакам с огромно нетърпение следващите серии,искам да видя какво ще стане с историята с Иън и Спенъср.

Ааа към всички момичета - абе не ОБОЖАВАТЕ ли Езра? Оле,ще го изям,толкова е хубав просто..и Тоби ме кефи,той е малко крийпи,но в това му е чара.Но пак,от мъжете най си ме кефи Езра.Уникален красавец бееееееее,не мога да издържам,като гледам сцените, където се мляскат с Ариа (която също направо обожавам,но в друг смисъл ) направо искам да съм на нейно място.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Предчувствам бъдещата драма... Хана научава, че Кейлъб има нещо общо с А, но той й се извинява непрекъснато, защото всичко започнало като измама, но се превърнало в нещо истинско... *прибира кристалното кълбо*

Да,разбрахме,това е леееко клиширано май,това ли се опита да кажеш? Е,изненадааааа,много ясно,че ще заложат на клишета,вече изпробвани и доказани.
    бту,не мисля,че Хана ще разбере скоро.Кейлъб едва ли ще й каже,а А сам изпрати оня за паразитите като "предупреждение",така че до драмата май ще има още малко.Я сега докато още не си прибрал/а кълбото,я споделии числата,които ще спечелят от тотото..ще си ги поделим
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

O, не, всъщност не говорех за клишета. Сериалът ми харесва толкова, че не съм го "клъвнала" още за всички клишета, които използват, някак не ми прави впечатление. Просто видях, че е потенциално предвидимо и изтъркано развитие, и се надявам да докажат, че греша.

Мега фен Аватара на Colouring
    Знаех си,че нещо не е наред с Кейлъб,ама бяха много сладки с Хана.Тъпо ще се получи,когато разбере,че е бил замесен в...нещо.
    А сега пък обвиниха Спенсър.Ужас.Нямам търпение за следващия епизод.

Ама аз малко не схванах в какво точно я обвиниха. Че е луда и е излъгала за Иън и Али ли? Затова ли искаха да я водят на психиатър?

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Много як епизод. Хана и Кейлъб си отиват , аз мисля,че ще останат заедно въпреки А . Спенсър и Тоби рулят Ариа и Емили ми станаха безинтересни ... Джена най много ме дразни от всички ужас .

Да.. и на мен Емили и Ариа напоследък нещо не са ми в картинката.Преди като че ли харесвах най-много Емили,но сегаа...Не казвам,че ми е станала противна или нещо друго-пак си я харесвам,но вече на по-преден план са ми Спенсър и Хана.
    Джена и мен ме дразни,естествено.
    А колкото до Езра-отначало ме дразнеше сууупер много,ама не мога да отрека,че е сладък.Даже ми стана симпатичен.
    И според мен можеха да изберат друг за Тоби,но не може да се отрече,че на този актьор му върви да играе такъв персонаж.

Някой да знае случайно колко епизода ще са в първият сезон?

Между другото,засичали ли сте плакати из списанията?Много искам едно.Една приятелка специално беше писала в Хай Клуб,ама нещо не я уважиха. Писна ми да гледам само Селена и Джъстин.

В миналия брой(Брой 8-24.02-02.3.2011) е имало на Ашли Бенсън(Хана).Изпуснала съм го..
    ама попринцип в Хай Клуб ме са много хубави плакатите.Едни големи и размазани.
    Ако в Браво пуснат скоро време ще се зарадвам много.

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    В миналия брой(Брой 8-24.02-02.3.2011) е имало на Ашли Бенсън(Хана).Изпуснала съм го..
    ама попринцип в Хай Клуб ме са много хубави плакатите.Едни големи и размазани.
    Ако в Браво пуснат скоро време ще се зарадвам много.
    Честно казано беше леко гаден плаката, понеже не е от фотосесия, и Ашли не е най-хубава на снимката.
    Би трябвало в скоро време да пуснат в Браво. ^_^

Супер фен
    Град
    Germany
    Някой да знае случайно колко епизода ще са в първият сезон?
    22 епизода са от първи сезон мисля

Мхмм,да бе,и аз това забелязвам,защо винаги се концинтрират върху някого така? Сега със Спенсър и Хана и по-интересно,а Ариа,която ми е любимка просто я отсвириха почти.Ами да измислят нещо интересно и за нея.И Емили - с нея само това с онова момиче (забравих името,нещо с П беше май ;dd).
    А аз си мисля,че сега Кейлъб се отказа,защото хареса Хана и може би дори ще я предупреди и А или там с когото е имал взимане - даване ще го погне и него.Представете си събират се четирите момичета ии..Кейлъб с тях.. Ще е уникално!!Оффф,и аз вечее си искам епизода,супер интересно ми е,искам да видя какво ще стане.А напоследък не ви ли се струва,че съобщенията от А намаляха?
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Ще имаме ли епизод във вторник?

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Ше има ли втори сезон,почнах го през почивката на др-те сериали и горе доло става но ако няма да има да го спирам ?

Супер фен
    Град
    Germany
    Ще имаме ли епизод във вторник?
    Да,попринцип всеки вторник пускат.

Иначе за втори сезон не знам-май не е сниман но може и да има.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    On January 3, 2011 ABC Family picked up Pretty Little Liars for a second season.[27] It is scheduled for a summer run.
    Утре ше има епизод,гледайте в уикипедиа

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^.^ утре ще бъде интересно
    п.п. как ме боли главата... не е истина ;х
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване